20 asiaa minusta

Hei uudesta blogikodista! Blogini on tosiaan muuttanut Terve.fi:stä tänne uuteen osoitteeseen, jonka vuoksi toivotan tervetulleeksi kaikki vanhat ja uudet lukijat. Tämä muuttaminen alkaa käydä jo rutiinista, nimittäin eipä ole kuin puolisen vuotta siitä kun viimeksi siirryin FitFashionilta Terve.fi:n puolelle. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus pysyä täällä Lilyssä edes hieman pidempään, jonka vuoksi toivon että hommat lähtevät rullaamaan mukavasti. Koska olen nyt tosiaan uudessa portaalissa, tarkoittaa se myös uusia satunnaisia lukijoita, jonka vuoksi haluan näin ensimmäisenä päivänä paljastaa itsestäni 20 asiaa. Vanhat lukijani varmasti tietävätkin nämä seikat minusta, mutta uusille lukijoille saattaa aueta hieman paremmin, kuka tämän On my way -blogin takana oikein on! Toivon että tämä postaus saa teidät jatkamaan blogin lukemista tai mahdollisesti selaamaan postauksia hieman pidemmälle.

Olen Jutta ja toinen nimeni on Anniina

Olen syntynyt Tampereella, mutta varttunut Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Olen siis maaseudun tyttöjä, vaikka nykyään miellän itseni kaupunkilaiseksi. Viimeiset 12 vuotta olen nimittäin asunut Helsingissä ja siksi koenkin itseni helsinkiläiseksi. Kotini on täällä enkä voisi enää kuvitella muuttavani Suomessa pohjoisempaan.

Ihmisenä olen aito, rehellinen, huumorintajuinen, reilu, luova, suorasanainen, utelias kaiken uuden suhteen, pohdiskeleva, impulsiivinen, herkkä, voimakkaasti tunteva, oma-aloitteinen, syvällinen, jämpti ja päättäväinen, realisti sekä kärsimätön.

Voimavärini on keltainen, mutta siitä huolimatta käytän eniten mustaa ja muita hyvin neutraaleja värejä.

Työkseni teen kaikenlaista sosiaalisen median parissa tapahtuvaa, kuten bloggaan, hoidan erään yrityksen Instagram-tiliä, valokuvaan ja työskentelen some-managerina. Tällä hetkellä olenkin sellainen vähän sinne tänne venyvä freelancer, mutta ensi kuun alusta lähtien titteli vaihtuu viimein yrittäjäksi.

Olen kirjoittanut blogia kohta jo yhdeksän vuotta, josta viimeiset neljä vuotta ammattimaisemmin. Suunnilleen puolentoista vuoden ajan blogi oli päätyöni, mutta tällä hetkellä tosiaan teen monipuolisemmin eri juttuja, mikä on hyvin virkistävää!

Rakastan hattuja ja kenkiä – erityisesti maihareita, tennareita, baskereita sekä koppalakkeja.

Tykkään kirjoittaa blogissani vaikeistakin aiheista ja tuoda tänne henkilökohtaisuutta. Blogi on itselleni tapa jäsennellä omia ajatuksia ja aivan parasta on, jos voin siinä samalla olla vielä vertaistueksi! Toki täällä on myös pinnallisia juttuja, kuten kauneutta, joka sekin on minulle intohimo. Rakastan erityisesti ihonhoitoa ja tykkään jakaa sen saralla omia vinkkejä sekä tuotesuosituksia. Tarkoitus olisi aktivoitua jälleen myös reseptien suhteen ja jakaa teille jatkossa terveellistä reseptiikkaa. Tulen kirjoittamaan tulevaisuudessa entistä enemmän myös rahasta ja kulutuksesta, ekologisuudesta, hyvinvoinnista sekä treeneistä.

Minulla on pikkusisko, joka asuu alle kilometrin säteellä minusta. Vaikka meillä on kuuden vuoden ikäero eikä nähdä päivittäin, olemme onneksi nykyään suhteellisen läheisiä ja jaamme myös vaikeita asioita. Siskoni tietääkin aina jos minulla on mieshuolia tai jokin kriisitilanne päällä! Kun on samoista lähtökohdista, antaa se aina tietynlaisen etulyöntiaseman sen suhteen, miten toista kykenee ymmärtämään. Vaikka aina voi ”ymmärtää”, on eri asia todella ymmärtää ja se muuten tapahtuu usein vasta silloin jos on kokenut itse jotain vastaavaa.

Olen ihmisenä hyvin herkkä ja tarkkailevainen. Vaikka saatan vaikuttaa huolettomalta, silti otan etenkin tunnepuolen asiat usein liian raskaasti. Itken herkästi ja muutaman ystäväni kanssa tämä alkaa olemaan jo vitsin tasolla – aina pillittämässä niin ilosta kuin surusta. Aikanaan patosin tunteitani, mutta nykyään en sitä halua enää tehdä. Olen mieluummin vaikka sitten se itkupilli kuin näennäisesti kova ja tunteeton.

Harrastan nykyään ainoastaan liikuntaa eri muodoissa. Nuorempana harrastuksia oli pitkät litaniat, mutta näin vanhemmiten löytyy muka aina uusia tekosyitä siirtää harrastusten aloittamista. Yksi harrastus, jonka jatkamisesta haaveilen, on maalaaminen. Milloin ryhdyn sanoista tekoihin, tätä voin nyt itseltäni kysyä?

Olen enemmän kissa kuin koiraihminen. Haaveilen jatkuvasti omasta kissasta, jonka pelastaisin HESY:stä, mutta toistaiseksi en ole uskaltanut tuota vastuuta ottaa. Ehkä joku päivä kun meitä on kaksi aikuista huolehtimassa?

Tykkään katsella televisiosta kaikkea aivan turhanpäiväistä hömppää, kuten Temptation Islandia, Bacheloria ja Salkkareita. Vaikka noista mikään ei kasvata henkistä pääomaa, nautin silti aivot narikkaan viihteestä.

Ostan melkein kaikki vaatteeni käytettyinä. Suosikki liikkeeni onkin UFF ja muut second hand keitaat. En suosi kierrätettyä pelkästään ekologisuuden vuoksi, vaan jo nuorena rakastin koluta Kokkolan kirpputoreja ja hamstrata sieltä kaikkea erikoista. Muistan ajan, jolloin minulla oli valehtelematta varmaan 50 paria kirpputorilta hamstrattuja kenkiä ja kavensin kaikki isot kirppisvaatteet omalla ompelukoneella. Olen aina viehättynyt vanhasta ja nykyään tykkään yhdistellä kasarimuodin elementtejä tähän päivään.

Rakastan liikuntaa – olen aina rakastanut. Olen pienestä pitäen ollut sporttinen ja tuo sama intohimo on jatkunut aikuisuuteen saakka. Vaikka nykyään treenaan hyvinvointi edellä, kyllä silti olen koukussa liikkumiseen ja sen tuomaan hyvään oloon! Vasta starttasin kevään juoksukauden ja voitte vaan kuvitella, miten ihanalta tuntuu juosta ulkona talvitauon jälkeen. Juoksumatto alkoikin jo olemaan loppuun kulutettu ja tylsä…

Olen horoskoopilta kaksonen ja hyvin monella tavalla tuon merkin kaltainen. Olen siis kaksinainen, eli minussa on kaksi puolta – hillitympi ja räväkkä minä. Olen impulsiivinen ja välillä jopa vähän turhankin suora sanoissani. Kun puhun, elehdin koko kehollani kädet mukaan lukien. Kaksosena olen myös eläväinen, herkkä, innostuva ja arvatkaa vaan, miten paljon rakastan tarinoita! Tykkään nähdä ihmisten reaktioita, joista paistaa mieluiten ilo, innostus ja mielenkiinto. Viihdynkin ihmisten seurassa, joista saan irti pintaa enemmän. Myös intohimolla eläminen on itselleni hyvin tärkeää!

Suosikki ruokaani on thaimaalainen sekä marokkolainen / Lähi-idän keittiö. Hyvänä esimerkkinä oikeastaan kaikki Sandrossa tarjoiltava aina falafeleista erilaisiin tahnoihin ja vegaanisiin herkkuihin. Rakastan myös monipuolisia ja raikkaita salaatteja sekä brunsseja. Jos rehellinen olen, voisin melkeinpä elää pelkästään välipaloilla ja kaikella brunsseilla tarjottavalla!

Ihailen ihmisiä, jotka tekevät asioita suurella sydämellä arvojaan kunnioittaen. Nykyään näkee aivan liikaa sellaista tekemistä, josta paistaa kaikki muu kuin intohimo ja ilo tehdä asioita. Aina oma polku ei välttämättä löydy heti – kuten se ei minullakaan löytynyt, mutta koskaan ei kannata hätääntyä vaan jatkaa tekemistä. Yksi suosikki mottoni onkin elämässä ”Älä mieti liikaa, tee vaan”. Tekemällä rohkeasti asioita pääsemme eteenpäin. Välillä onnistutaan kun taas toisinaan epäonnistutaan, se on elämää se.

Mielestäni elämän tarkoitus ei ole suorittaa, vaan löytää sen syvempi merkitys. Uskon että jokainen meistä käy elämässään muutaman kerran sellaisten asioiden äärellä, jotka ajavat meidät miettimään tätä kaikkea hieman syvemmin. Uskovaiset kutsuvat tuota etsikkoajaksi – itse kutsun sitä universumin herättelyksi. Uskon myös siihen että elämän tarkoitus on jokaiselle omanlaisensa. Ei ole olemassa mitään absoluuttista totuutta, sillä elämän merkityksen kokeminen on subjektiivista.

Olen seurustellut elämäni aikana ainoastaan kaksi kertaa ja pidän seurustelua jollain tavalla jopa pyhänä. Huvikseen en parisuhteeseen lähde ja ajattelen ylipäänsä niin, että olen mieluummin yksin kuin suhteessa vääristä syistä. En kaipaa ketään täyttämään elämääni tai tuomaan siihen lisäarvoa, vaan pyrin elämään joka päivä niin että elämäni on hyvää ihan itsekseenkin. Toki ihminen kaipaa ihmistä ja kyllä olen enemmän parisuhde-ihminen, mutta suhtaudun ihmissuhteisiin kuitenkin aina vakavasti.

Siinä tosiaan 20  random asiaa minusta! Toivottavasti näiden perusteella te uudet lukijat saitte jonkinlaista käryä siitä, kuka täällä kirjoittelee ja lisää me tutustutaan tässä pikkuhiljaa.

Ihanaa torstain jatkoa ja palaamisiin huomenna!

PS. Vielä muistin virkistämiseksi, voitte seurata minua oheisissa kanavissa:

Bloglovin

Instagram

Facebook

Blogit.fi

 

Kuvat: Iines Aaltonen

Kommentit (2)
  1. Onnea uudesta blogikodista 🙂
    Edelleen pysyn matkassa mukana lukijana, juttujasi on mukava lukea. Omat ajatukset kulkee useinkin samoja ratoja kuin sun syvällisissä postauksissa. Tulee fiilis, että olisipa kiva istahtaa kanssasi kuppiselle teetä rupattelemaan lisää :).

    1. Kiitos Riiiikka! 🙂 Ja mukava kuulla että pysyt matkassa mukana edelleen. Mielelläni myös tapaan lukijoitani ja istun kyllä teekupposelle rupattelemaan lisää jos joskus näin tahdot! Se olisi mukavaa! 🙂

      Ihanaa viikonloppua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *