6 x random suosikkia viimeajoilta

Ihanaa torstaita ja alkavaa pääsiäistä! Tänään vuorossa on hieman erilainen postaus, jossa jaan kanssanne muutamia viimeaikaisia suosikkejani. Nämä suosikit ovat kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta niitä yhdistää mieltymykseni jokaista kohtaan. Joukossa on niin pukeutumiseen, nesteytykseen, ihonhoitoon kuin meikkaamiseenkin liittyviä suosikkeja – tuotteita/hankintoja, joista olen erityisesti pitänyt.

Ensimmäisenä Buffalon ysärihenkiset ”paksarit”. Nämä löysin Relovesta ennen koronaepidemiaa, jolloin vielä tein säännöllisesti kirppislöytöjä. Olin katsellut netistä hieman vastaavia uutena jo muutaman kuukauden ajan, mutta kovan hinnan vuoksi kuitenkin malttanut. Kun bongasin nämä Töölön Reloven ikkunasta ja vieläpä koossani, en voinut jättää niitä ostamatta! Hinta oli kenties jonkun korvaan hieman suolainen, eli 70 € käytetystä, mutta siihen nähden, mitä kengät olisivat maksaneet uutena (ja missä kunnossa ne ovat), niin oikein budjettiin sopivat. Nämä Buffalot ovatkin yksi parhaista kipparilöydöistä hetkiin ja kengät tulevat näkymään asukuvissa varmasti vielä paljon. Enkä ole muuten nähnyt vastaavia kenelläkään vastaantulijalla, eli ihan jo siitäkin syystä loistava löytö. 😉

Toisena haluan vinkata Foodinin luomu sitruunamehusta, jota olen sain taannoin testiin. Kuten jokunen saattaa ehkä muistaa, rakastan sitruunavettä ja juon sitä pillillä lasillisen joka ikinen aamu – välillä myös pitkin päivää. Sitruunavesi käynnistää päiväni ja paitsi virkistää, saa myös ihon hehkumaan. Sen sijaan, että ostaisin jatkuvasti tuoreita sitruunoita, korvaa mehu ne mitä parhaiten, ollen helppo ja nopea vaihtoehto. Mehu on puristettu tuoreista sitruunoista ja on tosiaan luomua, eli laadukasta.

Käytössäni on nyt tällainen iso pullo, sillä mehua tosiaan kuluu, mutta sitä myydään myös pienemmissä pulloissa mikäli testaaminen kiinnostaa. Muistaakseni Rainbowlta löytyy luomuna edullisempi versio, joka ajaa periaatteessa saman asian, jos haluaa pihistää. 🙂

Sitten kosmetiikkaan, eli Vita Liberatan Beauty Blur -voiteet ovat olleet viime aikoina erityisen kovalla kulutuksella. Nyt kun meikkaan kunnolla vain harvoin, olen tykännyt käyttää Beauty Bluria tuomaan kasvoille edes jonkinlaista väriä ja heleyttä. En enää käytä edes kunnon meikkivoiteita, vaan nämä voiteet korvaavat meikkivoiteen. Erityisen paljon pidän tuotteen päivettävästä vaikutuksesta, mutta samaan aikaan myös siitä, että voiteen avulla saa heti kivan värin kasvoille. Ja kuten tosiaan tuubeista näkyy, kovalla käytöllä ovat olleet!

Toisaalta pakko mainita, että tuubi on hyvin riittoisa. Muistelisin saaneeni ensimmäisen tuubin testiin vuosi sitten keväällä, jonka jälkeen olen käyttänyt yhden kokonaan loppuun ja sitten näitä kahta siinä rinnalla. Eli siihen nähden on kyllä riittoisaa, sillä kasvoille ei tarvitse levittää kuin 1-2 pumppausta saadakseen kauniin heleyden. Iholleni paras sävy on latte, mutta myös latte light värisävyä olen käyttänyt aina välillä, mikäli iho on ollut jo valmiiksi päivettyneempi. Tässä onkin aivan loistava tuote kesään, joten mikäli olet uuden meikkivoiteen oston äärellä, suosittelen testaamaan Beauty Bluria!

Neljäntenä haluan mainita toisen second hand löydön, jonka tein myöskin ennen karanteenia. Olin pitkään etsinyt mustaa pitkää nahkatakkia, joka olisi hitusen oversize, mutta samaan aikaan kevyt päällä, eli ohuempaa nahkaa. Lopulta se täydellinen yksilö tuli Uffissa vastaan, joten olihan se pakko kotiuttaa! Tämä nahkatakki on näkynyt valehtelematta joka toisessa asukuvassa päälläni ja melkeinpä jokaisessa haluaisin sitä pitää, sori siis siitä. Aivan ihana löytö ja täysin tyyliseni. Tämä menee erinomaisesti Suomen ilmoilla oikeastaan läpi vuoden! Ja koska alle mahtuu paksummin vaatetta, olen käyttänyt rotsia tosiaan myös ”talvella”.

Ainut miinus että napit ovat hieman löystyneet, joten pitäisi ruveta ompeluhommiin. Mutta noin yleisesti vinkkinä, mikäli etsit nahkatakkia, trenssiä tai villakangastakkia, Uffista löytää parhaat yksilöt. Ja mikä tosiaan parasta, tismalleen samanlaista yksilöä tulee tuskin vastaan!

Viidentenä taas juomien pariin, eli haluan vinkata teille aivan mielettömän hyvästä kahvista! Erityisesti, mikäli olet kahvifriikki ja rakastat testailla erilaisia kahveja, tämä saattaa olla juttusi. Kyseessä on siis Foodinin FLOW-kahvi, jonka olen myöskin saanut testiin. Menossa on laskelmieni mukaan viides pussi tätä ihanuutta ja vaikka se hieman hintavampaa onkin, ainakin minulle kahvihetki on yksi päivän parhaista hetkistä.

Nyt moni varmaan miettii, mitä ihmeellistä tässä kahvissa sitten on? Maun lisäksi (joka on muuten aika tärkeä osa kahvia), kahvi sisältää lion’s manea ja L-teaniinia, jotka tasapainottavat kahvin stimuloivaa vaikutusta. Eli kahvin piristävä vaikutus ei tule ns. piikkinä, vaan tasaisemmin. Tästä kahvista ei myöskään tule sellaista ylivirittynyttä oloa, joka saattaa olla hyvin häiritsevä ja heikentää keskittymistä. Eli FLOW-kahvi kahvi piristää, mutta tasaisesti ja auttaa keskittymään. Ette ehkä usko, mutta huomaan selkeän eron niissä aamuissa, kun aloitan päiväni tällä kahvilla versus luomu tummapaahtoiseen Kulta Katriinaan, jota tyypillisesti suosin. Eikä siis sillä, myös Kulta Katriina on maukasta, mutta mikäli edessä on jokin projekti, johon pitää erityisesti keskittyä, kannattaa kokeilla Flowta tavallisen kahvin sijaan.

Kuudentena suomalaisen EKOPHARMAN itseruskettava hoitoneste. Kuten tiedätte, tykkään kokeilla uusia itseruskettavia, vaikka monesti niihin vanhoihin suosikkeihin palaankin. Tämän tuotteen kohdalla on kuitenkin pakko todeta sen olevan positiivinen yllättäjä, jonka käyttöä aion ehdottomasti jatkaa! Olenkin tainnut joskus mainita, että tykkään käyttää joko itseruskettavaa, jota laitetaan tippoina voiteen joukkoon tai itseruskettavaa, jota käytetään kasvoveden tavoin.

Ekopharman hoitoneste on ihanan kevyt ja väritön, joka levitetään kasvoille vanulapun avulla ja muutaman tunnin päästä iholle on kehittynyt luonnollinen päivetys. Tuote on hellävarainen, ei haise ja sopii myös herkemmälle iholle. Jotta haluttu tulos saavutetaan, hoitonestettä kannattaa käyttää peräkkäisinä päivinä niin pitkään, kunnes lopputulos on mieluinen.

Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita tai kiinnostaako vastaavat postaukset jatkossa?

Ihanaa alkavaa pääsiäistä!

puheenaiheet ostokset iho kirppisloydot
Kommentit (6)
 1. Tykkäsin tästä! Voisin lukea samantyylisiä jatkossakin 🙂

 2. Pakko mainita tuosta kahvista että sen ylivirittyneen ja hermostuneen olotilan puutos saattaa johtua myös siitä jos kahvi on luomua. Kahvin viljelyssä käytetään paljon torjunta-aineita ja nämä torjunta-aineet vaikuttaa hermostoon todella sekoittavalla tavalla. Itse huomasin selkeän eron kun vaihdoin luomukahviin, vaikka toisinaan juon kahvia aamulla jopa tyhjään vatsaan… vaikkei tämä suositeltavaa ole.

  Mielenkiintoinen tuote kyllä, lions manea syön erikseen ja vaikutus muistiin ja kognitiiviseen toimintaan kyllä huomattava. L-teaniinista en ole kuullut, täytyy tutkia googlea 🙂

  Kivaa loppuviikkoa, kiitos koronakaranteenin keskellä piristävästä blogista. Tää saa aina mut pohtimaan kaikkea omasta kiintymyssuhteesta, köyhyyteen tai kahvin ominaisuuksiin.. mun toive ois enemmän yhteiskunnallisia mielipidepostauksia (miten näet koronan jälkeisen maailman yms.)

  1. Niinpä, hyvä pointti! Itse tosiaan suosin aina luomukahvia ihan jo eettisistä syistä. 🙂

   Ahaa, mielenkiintoista. Pitääkin katsoa olisiko sitä Foodinilla erikseen tilattavissa.

   Ja hei ihan mahtavaa, että blogista on iloa! 🙂 Yhteiskunnalliset aiheet on hyvä postausidea, vaikka jos rehellinen olen, aina niistä kirjoittamista hieman jännitän. Ehkä siksi että pelkää sanooko jotain väärin tai aiheuttaako bolemiikkia.
   Mutta toiveesi on kuultu. 🙂 Ihanaa pääsiäistä sinnekin!

   1. Luomuko eettistä?
    10.4.2020, 13:28

    Millä tavalla luomukahvi on eettisempää, kuin ei-luomu?
    Meinaan, luomukahvi todennäköisesti kasvattaa pienempiä papuja. Pienemmät pavut tarkoittaa, että 1 kiloon luomukahvia joudutaan kaatamaan enemmän sademetsiä.

    1. Mikäli kahvin kyljessä on merkintä luomusta, tiedän silloin että kahvia tuotetaan paikassa, joka on luomuvalvonnan piirissä eikä se sisällä torjunta-aineita ja on täten puhtaampi vaihtoehto. Ja kuten tässä on käynyt ilmi, luomukahvista ei tule niitä ”tärinöitä” ja tämä on muuten ihan totta ja asia, johon en ollut edes huomiota kiinnittänyt.

     Myös kahvin ns. prosessi ja kulku pitäisi olla luomukahvin suhteen tiedossa, eli jopa se, mistä kahvi tulee ja kuka on viljelijä, on tietoa, joka ainakin pitäisi olla kuluttajan saatavilla. Eli jos lähtisin selvittämään asiaa esimerkiksi Luomu Kulta Katriinan suhteen, tulisi minun saada selkeitä vastauksia koko kahvin prosessista Meiralta ja tähän kyllä uskonkin. Ei luomu-merkintää varmasti saa Suomessa ilman, että täyttää ne tietyt laatuvaatimukset.

     Eli siksi vertasin eettisyyteen, koska oletan että esimerkiksi työolosuhteet, laadunvalvonta ja kahvin koko prosessi on eettisesti parempi kuin normaalin kahvin, mikäli se on luomua. Toki en nyt ole mikään ”kahvitietäjä”, mutta näin perustelen näkemykseni. Jos kyljessä lukee luomu, on se merkki siitä, että tuote on eri tavalla valvottua kuin tavallinen tuote.

     ”Meinaan, luomukahvi todennäköisesti kasvattaa pienempiä papuja.” -Tästä en tiedä mitään ja ilmeisesti sinäkin vain oletat, koska puhut todennäköisyydestä? Voihan se olla että asia on juuri noin, mutta kyllä silti ostan mieluummin luomukahvia kuin tavallista ihan jo kahvin puhtauden vuoksi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *