9 + 1 kohokohtaa viikonlopulta

Euroviisut olivat tämän viikonlopun ehdoton kohokohta. Vaikka en ole koskaan ollut suuri viisufani, tänä vuonna katsottiin lähetys alusta loppuun ja jännitettiin. Laitettiin ennen viisuja muutama vetokin, jotta jännitys olisi vieläkin kutkuttavampaa. Suosikkejani olivat Malta, Norja ja tietenkin Suomi. Italian voitto hieman yllätti, mutta toisaalta kyllä maa sen ansaitsi kaiken ikävän koronavuoden jälkeen. Ja Suomen kuudes sija oli muuten loistava saavutus! 🙏🏻

Woltattu aamupala/brunssi kahvila Rootsista piristi lauantaina. Meille on itse asiassa koronan seurauksena jäänyt tavaksi tilata viikonloppuisin ruokaa kotiin ja yleensä tämä on juuri brunssi/aamiainen. Kiva tukea yrittäjiä ja nauttia viikonloppuaamuista pidempään, sekä hieman erityisemmin. Jossain kohtaa voisi aktivoitua jälleen käymään normaaleilla ravintola brunsseilla.

Pyörälenkki Mustikkamaalle oli kiva aktiviteetti lauantaipäivään. En ole käynyt Mustikkamaalla muutamaan vuoteen ja nykyään sinne meneekin loistavat pyörätiet! Pysähdyttiin kahvilla ja ihasteltiin kesäistä Helsinkiä. Löysin myös uusia juoksumaastoja, joita aion hyödyntää tänä kesänä lenkkeilyyn.

Salitreenit, jotka jäivät sunnuntaihin, mutta viimeistelivät hyvän treeniviikon. Treeniviikkoon on kuulunut kaksi salitreeniä (kroppa läpi) + kolme juoksulenkkiä. Käyn nykyään kerran kuukaudessa Osteopaatilla ja siellä minulle on nyt useampaan otteeseen puhuttu siitä, ettei voimaharjoittelu raskailla painoilla ole välttämättä itselleni se paras tapa treenata. Kehoni on jumissa, tukossa ja virheasennossa, eli kuuliaisesti olen vähentänyt salilla käyntiä nyt pariin kertaan viikossa ja jos käyn kolmannen kerran, sillä kerralla keskityn enemmän kehon painolla tehtävään treeniin/treeniin, jossa teen paljon toistoja kevyemmillä painoilla. Mielenkiintoista on ollut jälleen kerran huomata, kuinka paljon kevyempi ja yleisesti parempi olo kehossani on, kun en vedä salilla sata lasissa maksimeilla. Tämä ei toki tarkoita, että lööbailisin siellä, vaan teen enemmän toistoja ja käytän pienempiä painoja sen sijaan, että aina pyrkisin nostamaan maksimeita. Kaikki ei sovi kaikille ja kehoaan on tärkeää kuunnella. Tätä aihetta voisinkin käsitellä lisää ihan omassa postauksessa lähiaikoina…

MM-lätkä alkoi, joten seuraavina viikkoina onkin taas kisastudioita luvassa! Alkulohkoja harvoin jaksan seurata, mutta pikkuhiljaa pääsen minäkin vauhtiin, kun kilpailu kiristyy.

Käytiin kuvailemassa, syömässä Levantin terassilla ja haahultiin ympäri Kalliota. Ihana sunnuntai. ❤️

Punainen Macin huulipuna (sävy Tropic Tonic), jonka kaivoin pitkästä aikaa meikkipussista esiin. Jostain syystä punaista tulee käytettyä huulilla harvemmin, vaikka se tuokin kivaa vaihtelua ilmeeseen. Tänä viikonloppuna punasin huulet molempina päivinä ja fiilistelin.

Kaivoin vanhoja farkkuja esiin ja tuunailin niitä. Aikamoisia helmiä löytyy kaapista, joten yksiäkään uusia en oikeasti tarvitse. Saman operaation voisi tehdä toppien ja paitojen suhteen ennen kesäkuuta, jotta näkee, mitä kaapista todella löytyy. Kun omistaa paljon mustaa, herkästi vaatteet hukkuvat kaappiin ja niiden olemassaolon saattaa jopa unohtaa.

Hyvä olo ja yleinen hyvä fiilis. Yöt on tullut nukuttua hyvin, enkä ole tehnyt yhtään töitä koko viikonloppuna. Olo on rentoutunut ja valmis uuteen viikkoon. Akut on kirjaimellisesti ladattu uusia haasteita varten!

Tässä viikonlopussa ehkä kaikken parasta oli kuitenkin se, ettei tehty etukäteen mitään suunnitelmia. Tänään huomasin, että vailla suunnitelmia ehdittiin tekemään aika paljon kaikkea kivaa ja ennen kaikkea omilla ehdoilla, ilman aikatauluja. Tällainen ”going with the flow” meininki on ihan parasta, etenkin kesällä, kun kelit suosii.

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu.💜

puheenaiheet oma-elama hyva-olo ajattelin-tanaan
Kommentit (5)
 1. Itse olen 33v.ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä varmemmaksi etten halua lapsia. Joskus reilu 10 vuotta sitten ajettelin, että ehkä sitten joskus lapsi, mutta nyt kun se ”joskus” on koittanut niin ei ei ei. Ja miehelläni myös samat ajatukset asiasta. Jos iskee joku älytön hoivavietti niin sitten hankin koiran. Olen sen verran itsekäs ja haluan suunnitella menoni ja vapaa-aikani omien aikataulujeni mukaan. Haluan nukkua yöt, mennä aikaisin nukkumaan ja herätä pirteänä aikaisin aamulla. Haluan treenata ilman aikataulujen sumplimista. Haluan matkustaa ilman, että täytyy miettiä muuta kuin sitä mitä itse tykkää tehdä ja nähdä.

  Paljon olet saanut kommentteja kuinka lapsen hankkiminen on parasta ikinä, mutta tässä vähän toisenlaista ajatusta. Koen olevani oikein onnellinen lapsettomana eikä minulta puutu elämästäni sen takia mitään.

 2. Annamaria87
  24.5.2021, 18:45

  Jotenkin näistä postauksista huokuu, miten onnellinen olet tällä hetkellä, ja se on ihanaa. 😍

  Täälläkin oli kiva viikonloppu. Käytiin urheilemassa, katottiin rallia ja formuloita (niin ja vähän lätkää), tehtiin hyvää ruokaa, juotiin kuohuviiniä ja nukuttiin hyvin.

  1. Kiva kuulla.🥰❤️

   Ihanalta kuulostaa myös sun viikonloppu. 💜 Hyvät energiat uuteen viikkoon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *