Chanelin itseruskettava kasvoille

Vielä keväällä vannoin, etteivät itseruskettavat ole enää oma juttuni. Ja hittolainen, bloggaajahan ei saa muuttaa mieltään! 😀 Siispä ehkä jatkossa mietin tarkemmin mille sanon lopullisesti ei, olen nimittäin hurahtanut näihin putiloihin uudestaan… Taannoin kerroin vartaloni itseruskettavien ehdottoman suosikin (postaus täällä) mutta nyt olisi vuorossa vinkki kasvoille, joka on ihan aikuisten oikeasti saanut minut vähintäänkin yhtä vakuuttuneeksi. Kyseessä on Chanelin Prècision Soleil Identitè itseruskettava kasvovoide.

Kokeilin tuotetta alunperin kosmetiikan parissa työskentelevän ystäväni kehoituksesta ja ei hän kyllä todellakaan turhaan kehunut! Ensimmäinen kasvojen ir ikinä, joka päivettää yhden yön aikana huomattavasti mutta ei tee nassusta kuitenkaan keltaista. Värin lisäksi toinen seikka joka miellyttää minua todella paljon on se tuoksu (kaukana perinteisestä ir ”hajusta”) plus vielä voiteen koostumus. Tavallisesti mua on kaunistelematta ihan ällöttänyt levittää kasvoihin itseruskettavaa, koska kaikkien testaamieni tuotteiden koostumus on ollut niin ohut ja sellainen ei hoitava. Jo levitysvaiheessa tulee fiilis, että kohta ihoon pukkaa finnejä… Ja jos mietitään, että laitat ruskettavaa vaikka yönkin ajaksi, voidehan korvaa tuolloin yövoiteen. Jos skippaat yövoiteen, ainakin itse tahdon iholleni jotain pehmeyttävää, kosteuttavaa ja hoitavaa. Yövoide on kuitenkin ihan must, varsinkin tässä iässä.

IMG_1453IMG_1437

Pakko kuitenkin sanoa, että vaikka kroppaani rasvaan Lumenella ja sitten kasvoja Chanelilla, sinällään itselleni ei ole merkitystä onko tuote merkiltään mikä, jos kyseessä on AIDOSTI hyvä ja laadukas voide. Uskon hyvin vahvasti siihen, että edullisempikin voi olla hyvää mutta usein kalliimmat raaka-aineet nyt vaan sattuvat tuomaan tuotteeseen mukanaan hieman parempaa laatua. Toki monessa tuotteessa brändinimi maksaa mutta osa brändeistä on myös lunastanut ns. paikkansa markkinoilla myös laadullaan ja asiakastyytyväisyydellä. Näin uskon tapahtuneen myös näiden molempien merkkien kohdalla, niin edullisemman kuin kalliimmankin.

Jos joku teistä kiinnostui tästä itseruskettavasti, sitä löytyy ainakin Stockalta, Sokokselta ja lentokentiltä. Hintaa 50 ml purnukalla oli ainakin vielä muutama päivä sitten Itiksen Stockalla 49 €. Kyseessä on siis Chanelin hintainen tuote mutta voin sanoa, että on ehdottomasti hintansa väärti!

Onko joku muu kokeillut tätä kyseistä itseruskettavaa? 🙂

Kommentit (6)
 1. Kiitos vinkistä 🙂 hei mitä hiuskapseleita söitkään? Entäpä millä peset ja kuinka usein hiukses? Sul on nii upee tukka että! <3 muistelen että aina ei oo ollu…voisitko joskus tehä ennen ja jälkeen postauksen? 🙂

  1. Oleppas hyvä! 🙂 Syön siis Evonian hiuskapseleita, sinkkiä, MSM:ää. Mulla on luonnostaan aina ollut hyvä tukka mutta muutama vuosi sitten sitä lähti minipillerikokeilun seurauksena ihan hurjasti. Silloin tukka oheni puoleen… Ehkä muistelet tuota aikaa?

   Hiukset pesen joka toinen päivä, shampoista käytössä on Tigiä, Paul Mitchelliä ja John Friedaa. Vaihtelen aika paljon millä pesen jottei hius totu ja muutu ”lätyksi”. 🙂

 2. Laittaisitko vaikka kuvan, miten lopputulos iholla näyttää? Kiitos 🙂

  1. Lopputuoksesta osviittaa antavaaa kuvaa minäkin jäin kaipaamaan!

   1. Ig:n puolelle voisin laitella. 🙂

  2. Moikka! IG:n puolelle voisin laitellakin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *