Huikea meikinkiinnityssuihke alle 4 eurolla!

Jälleen tulisi blogiin näitä edullisia meikkisuosituksia! Ei ole kauaa kun vinkkasin teille Essencen erinomaisesta primerista, joka löytyy muuten jo melkein jokaisen ystäväni meikkipussista ja nyt olisi jälleen yksi halpa mutta loistava tuote teille kehuttavana. Enpä olisi aikaisemmin uskonut että voin aidosti tykästyä Essencen tuotteisiin, sillä jonkinlainen pieni epäluulo minulla oli sarjaa kohtaan pitkään. Nyt minut on kuitenkin vakuuttanut niin primer, kynsilakat, korostuspuikot kuin meikinkiinnityssuihkekin. Kun aikaisemmin suosin Urban Decayn meikin viimeistelysuihketta, olin varma ettei sen veroista saatikka parempaa voisi löytyä – olin kuitenkin väärässä. Alle neljän euron *Essencen ”Keep it perfect” yllätti minut toden teolla ja nyt suihketta onkin tullut käytettyä meikin viimeistelyyn sekä fiksaamiseen jo tovi!

Meikinkiinnityssuihke on mielestäni loistava tuote jokaiselle, joka janoaa meikin pysyvyyttä. Itsellänihän on ns. meikinsyöjä iho, eli meikki ikään kuin haihtuu iholta päivän mittaan pois, jonka vuoksi primerit ja viimeistelysuihkeet tulevat minulla tarpeeseen. Aina ei välttämättä ole kyse siitäkään, että suihkeella hakisi sitä kymmenien tuntien kestävyyttä, vaan toisinaan sitä on ihana suihkia iholle jo pelkästään virkistääkseen aamulla kasvoille loihdittua meikkiä. Kuljetankin tavallisesti Essencen 50 ml suihketta laukussa mukanani, sillä silloin voin fiksailla meikkiä koska vaan ja missä vaan. Suihke antaa kasvojen pinnalle mukavan kosteutuksen tunteen mutta ei missään nimessä tahri tai tee ihosta nahkeaa. Olen kokeillut useita erilaisia meikinkiinnityssuihkeita ja tosiaan jokainen ei ole toiminut minun toivomallani tavalla. Esimerkiksi Sephoran oman meikkisarjan suihke on aivan järkyttävän huono, joten sitä en ikinä missään nimessä suosittele! Suihkeen kun ei kuulu tahria meikkiä tai jäädä ihon pintaan nahkeaksi, vaan nimenomaan kiinnittää meikki kauniisti ja imeytyä ihoon meikin lopputulosta pehmentäen.

Jokainen Urban Decayn tuotteita joskus käyttänyt tietää, että sarja on hintava. Heidän meikinkiinnityssuihkeistaankin joutuu pulittamaan moninkertaisen summan verrattuna Essenceen – eikä siis sillä, kyllä sen voin tarvittaessa tehdäkin mutta miksi tekisin, jos vastaavanlaisen tuotteen saa huomattavasti edullisemmin? Itse siis todellakin jatkossa turvaudun tähän Essencen suihkeeseen hintavamman vaihtoehdon sijaan. Neljä euroa 50 ml suihkepullosta on mielestäni aivan naurettavan vähän, eikä pullo edes hupene muutamassa viikossa vaan kestää mukavasti! Kiinnityssuihketta kun ei tarvitse suihkia iholle hurjia määriä vaan muutamat suihkautukset noin 15 cm etäisyydeltä riittävät. En tiedä millä Essence tämän tekee mutta jälleen kerran, ihan selektiiviseen kosmetiikkaan verrattava tuote on meikkipussiini löytynyt!

Aikaisemmissa postauksissa joissa olen kehunut Essencea, on moni kysellyt mistä merkin tuotteita voi ostaa? Jälleenmyyjiä ovat tosiaan ainakin Tokmannit ja K-citymarketit. Myös Halpa-Hallin verkkokaupasta saa tilattua Essencea vaikka suoraan kotiinkin. Jos kuitenkin pienenä vinkkinä kaikille Helsingissä asuville, ehkä ei kannata vierailla keskustan Tokmanneissa, sillä sieltä tuotteet ovat varmasti loppuunmyytyjä. Itse nimittäin olen etsinyt mm. primeria ystävän kanssa nimenomaan noista keskustan liikkeistä ja valikoima on ollut todella suppea eli toisin sanoen hyllyt tyhjinä. Kannattaakin jos mahdollista käydä jossain sivummalla vaikka lähiössä tai isommissa Citymarketeissa, jolloin valikoima on todennäköisesti huomattavasti parempi ja saatat jopa löytää sen mitä etsit.

Onko joku muukin kenties testannut tätä Essencen Keep it perfect -suihketta ja vakuuttunut?

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (4)
  1. Tää on ihan paras suihke!!! 🙂 ihanan kevyt mutta kuitenkin kiinnittää! Mitä muita essencen tuotteita voit suositella?

    1. Samaa mieltä, ihan loistava löytö! 🙂 Kynsilakat ovat aivan parhaita ja myös ”you better work” -primer aivan huikea. Lisäksi olen käyttänyt highlighterpuikkoja joista pidän myös. Pitäisikin kurkata mitä uutta Essence on jälleen lanseerannut, sillä sarja kyllä jatkuvasti yllättää positiivisesti. 🙂

  2. Mulla on ollut ihan päinvastaisia kokemuksia tuosta, oli suoraansanottuna huonoin meikinkiinnityssuihke tähän mennessä kokeilluista. Suihke tulee liian isoina partikkeleina (esim. Urban Decayn All nighter paljon hienojakoisempaa) ja pumppu jotenkin turhan paljon ”voimaa” vaativa. Jättää myös ihon pinnalle pieniä roiskeita ja tuntuu jotenkin nahkealta. Ei jatkoon.

    1. Aijaa, no mutta makuja on monia. 🙂 Mielestäni taas aivan loistava tuote ja omalle iholleni kyllä ainakin toimii loistavasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *