Itseruskettavat: pihistä

Lähestulkoon aina jos olen kirjoittanut itseruskettavista, olen saanut kommentteja siitä, olisiko minulla vinkata jostain edullisemmasta mutta kuitenkin ainakin lähestulkoon yhtä hyvästä tuotteesta. Tänään päätin vihdoinkin tehdä sen ja kertoa teille omasta edullisemmasta itseruskettava suosikistani, joka on kuitenkin laadultaan hyvää ja jota suosittelen käytettäväksi jos et syystä tai toisesta voi panostaa itseruskettavaan rahallisesti kymmentä euroa enempää.

Itseruskettava

Itsehän käytän itseruskettavia ympäri vuoden, välillä enemmän ja välillä taas vähemmän. Olen niiden suhteen kuitenkin aika tarkka, sillä en halua olla laikukas tai ylipäänsä ihonväriltä epäaidon näköinen. Nykyään itseruskettavat ovat kyllä jo sen verran kehittyneitä, etten oikeastaan tiedä onko enää olemassa ihan katastrofaalisia tuotteita, joilla lopputulos olisi suorastaan oranssi – tuskin? Suosikkinihan on hintavammista tuotteista ehdottomasti Vita Liberata ja edullisemmista puolestaan St. Moriz. Ihan uutena tulokkaana sain muutama päivä sitten testiin Eco by Sonyan luomu itseruskettavia, joiden testailun aloitan lähipäivinä. Niistäkin olen kuullut sen verran paljon hyvää, että odotukset ovat aika korkealla…

Tänään puhutaan kuitenkin tuosta edullisesta suosikistani, eli St. Morizista. Käytin merkin itseruskettavia tuotteita ihan blogini alkuaikoina, josta moni ne varmaan muistaakin. Olin tuolloin aina hyvin ruskea ja huolehdin päivetyksestäni huolellisemmin kuin nykyään. Ehdoton suosikkini oli jo silloin St. Morizin itseruskettava vaahto sävyssä dark. Tuon kyseisen vaahdon puolesta olenkin liputtanut siis monen monta kertaa ja pakko sanoa, että nyt pitkästä aikaa sitä netistä tilanneena en voi kuin todeta, ettei tuote ole ainakaan huonompaan suuntaan mennyt!

ItseruskettavaItseruskettava

Ehkä parasta tässä itseruskettavassa on hyvän hinnan lisäksi se värisävy, joka on muuten todella lähellä täydellisyyttä – ellei jopa täydellinen. Toiseksi tärkein pointti on vaahdon koostumus ja se miten se levittyy iholle. En voisi tuotakaan puolta yhtään enempää hehkuttaa, sillä lopputulos on aina todella tasainen ja voit pukea vaatteet päälle oikeastaan lähestulkoon heti levityksen jälkeen. Haju on ehkä hieman vahvempi kuin hintavammissa merkeissä, mutta ei mielestäni kuitenkaan missään nimessä paha…

Miinuksena sanoisin sen, että tämä tuote valitettavasti lähtee suihkussa, ellet anna sen vaikuttaa riittävän pitkään iholla. Olen huomannut, että pelkkä yön yli vaikutusaika ei ainakaan itselläni riitä ja aamulla tuntuu kuin rusketus valuisi iholta suoraan viemäriin. Taannoin oli päivä, että pidin vaahtoa edellisestä illasta seuraavaan iltaan saakka, eli kutakuinkin 24 tuntia. Tuon pitkän vaikutusajan jälkeen huomasin, että iho todella jäi päivettyneeksi! Ihan parastahan on jos tuon ensimmäisen pesukerran jälkeen iholle levittää vielä uuden kerroksen ja antaa sen olla jälleen vuorokauden ajan iholla. Voin sanoa, että tuossa kohtaa värisävy pysyykin iholla useamman päivän ajan, laskinko peräti viikon?  Toki tässäkin voi olla eroja ihotyypistä riippuen, mutta itselläni näin. Nyt tosiaan ainakin tiedän, että käytän tätä tuotetta vaan niinä päivinä, kun tiedän voivani antaa sen vaikuttaa lähes vuorokauden ajan.

Itseruskettava

Morizin valikoimaanhan kuuluu myös useampia tuotteita, mutta esimerkiksi merkin voidemaista ruskettajaa en valitettavasti voi suositella. Vaikka lopputulos on ruskea, ainakin omalla ihollani se rullaantui aika paljon ja jäi hieman epätasaiseksi. Vaahto on mielestäni ehdottomasti merkin tuotteista paras ja nimenomaan tummassa sävyssä antaa heti kivan värin iholle. Jos taas olet luonnostaan kovin vaalea, kannattaa ehkä valita se vaaleampi värisävy. Niin ja vaahto kannattaa ehdottomasti levittää kintaan avulla jotta vältytään tummilta kämmeniltä – ihan vaan vinkkinä!

Nyt moni varmaan miettii, että mistä tätä edullista itseruskettavaa saa? Itse muistaakseni tilasin purkin Cocopandalta samalla, kun tilasin heiltä NYXin huulivärejä. Mutta tuon verkkokaupan lisäksi ainakin Pretty.fi ja Tanstore myyvät St. Morizia. Vaahdon hintahan pyörii jossain siellä 7-9 euron välimaastossa, vähän verkkokaupasta riippuen. Ainakin itse olen ollut huomaavinani, että suhteellisen usein noissa on jotain tarjouksia, eli hinta saattaa pudota ihan sinne seitsemän euron korville, mikä ei ole ollenkaan paha. 🙂

Toivottavasti tästä vinkistä oli hyötyä ainakin teille, jotka ette halua tai pysty itseruskettaviin montaa kymppiä satsaamaan. St. Moriz on mielestäni ehdottomasti ns. halppiksista paras ja kokeilemisen arvoinen!

Oletteko te kyseisen merkin itseruskettavia kokeilleet? Mitä olette mieltä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *