Juuri nyt inspiroi

Eilisen hieman raskaamman postauksen jälkeen haluan jakaa kanssanne jotain hyvin kevyttä, eli tällä kertaa asioita, jotka inspiroivat juuri nyt. Idea postaukseen syntyi jo tänään aamupäivällä, kun mietin asioita, jotka inspiroivat minua tänään tässä hetkessä. Päätin kuitenkin toteuttaa postauksen hieman laajemmin, eli lisätä joukkoon myös pinnallisia juttuja. Esimerkiksi tyyli ja pukeutuminen ovat minulle väylä ilmaista itseä ja inspiroidun sen suhteen kausittain erilaisista jutuista. Tämän päivän inspiraatiolistalta löytyykin mm. tyyliin, kauneuteen, ruokaan ja ihan ihmisyyteen liittyviä random asioita, jotka erityisesti tällä hetkellä inspiroivat minua. Toivottavasti edes osa asioista saa myös sinut inspiroitumaan!

Siispä here we go…

Otsatukat ja revityt hiukset tai vastaavasti graafinen geelillä sliipattu long bob

Paksut ja rehottavat kulmakarvat, mieluiten suoraan ylöspäin kammattuina

Kuulas iho, jota ei ole tukittu puuterilla. Voisin sanoa tähän, että jopa rasvainen iho, mutta toki usein rasvaiseen ihoon liittyy myös epäpuhtaudet, jotka eivät niin kivoja ole. Mitä heleämpi meikkipohja, sitä kauniimpi!

Massiiviset korokepohjakengät ja maiharit

70-luvun farkut. Eli korkea ampiaisvyötärö ja alaspäin levenevät lahkeet. Myös trumpettihousut ovat ihanat ja vähän ylisuuret farkut, jotka on kiristetty vyötäröltä vyöllä.

Musta nahka ja mokkanahka

Pukeutumisessa mukavuus yhdistettynä seksikkyyteen

Kierrätysmuoti ja ylipäänsä kierrättäminen

Toppahaalarit – ehdoton heikkouteni farkkujen ja tennareiden rinnalla!

Smoothiet ja itse valmistetut mehut! PS. Mehulinko kaivettu jälleen kaapista esiin…

Treeneissä inspiroi kova tekeminen ja tavoitteellisuus, mutta samaan aikaan myös kehonsa kuunteleminen. Balanssi kaikessa best, eikä aina tarvitse valita jompaakumpaa ääripäätä.

Kasvisruoka sen kaikissa muodoissa! Liha on niin out.

Valokuvaamisessa inspiroi porttikongit ja rähjäiset lokaatiot. Kun ennen valitsin sen nätin vaaleanpunaisen seinän, nykyään mitä kauheampi tausta, sitä parempi… Myös mustavalkoisuus kiehtoo ja olen alkanut julkaisemaan myös mustavalkoisia kuvia.

Marilyn Monroe ja hänen sitaatit

Terapiassa käynti ja asioista suoraan ääneen puhuminen. Kun ennen katsoin näitä asioita toisesta näkövinkkelistä, nykyään pidän avoimuuden puolta.

Ihana Lappi ja muutenkin kotimaanmatkailu. Maaseutu on trendikäs matkakohde.

Sijoittaminen ja säästäminen, joista ensimmäisestä haluaisin kovasti oppia lisää!

Korvakorut, kaulakorut ja erilaiset kasvojen alueen lävistykset

Suomalainen räppi ja hip hop sekä Antti Tuisku!

Rennompi sosiaalinen media. Mielestäni samaan aikaan tyylikkyys, mutta huolettomuus inspiroi. Eli kyllä, edelleen rakastan laadukkaita kuvia, mutta inhoan sitä, jos johonkin mennään pelkän kuvan vuoksi. Eli teennäisyys on mielestäni out ja aitous puolestaan in.

Ihonhoidossa korealainen- ja luonnonkosmetiikka. Erityisesti kasvoihin imeytettävä hoitovedet ovat mielestäni tämän hetken juttu!

Persoonallisuus ja rohkeus olla oma itsensä – mitä ikinä se kullekin tarkoittaa. Mielestäni rohkeus tehdä asioita toisin ja poiketa yleisestä linjasta on arvostettavaa. Toisaalta myöskään pakko ei ole erottua, ellei halua erottua. On ihan okei mennä myös massan mukana ja olla erottumatta massasta.

Yrittäjyys ja erityisesti yrittäjänaiset inspiroi! Itseäni ei inspiroi niinkään henkihieverissä puurtaminen, vaan kyky hoitaa asiat hyvässä balanssissa. Välillä pitää kyetä heittäytymään vapaalle, sillä se on täysin tervettä!

Josta tulikin mieleen, että minua inspiroi äärettömästi kyky heittäytyä ja se, että uskaltaa asettaa itsensä tilanteeseen, josta saattaa seurata hyvää tai huonoa. Eli rohkeus inspiroi, ei niinkään turvallinen tapa toimia.

Sisustuksessa inspiroi kasvit ja ei niin harmoninen sisustus. Sekoitus uutta ja vanhaa iskee minuun.

Horoskoopit – jep, aina!

Blogit. Edelleen luotan tuttuun ja turvalliseen nopean median sijaan. Uskon blogien uuteen nousukauteen ja siihen, että vanha tyyli tehdä blogeja tulee  jokseenkin palaamaan. Instagram on liian levoton ja aiheuttaa herkästi sitä kuuluisaa someähkyä.

Kaikenlaiset vartalot ja erityisesti se, että oma keho kannetaan ylpeästi! #bodypositive

Nunucon ihana paperinen kalenteri vuodelle 2020! Voiko oikeasti ihanampaa kalenteria olla?

Eläinkuosit, etenkin leopardikuosi.

Huumorintaju ja itseironia. Ihmiset, jotka kykenevät nauramaan itselleen, ovat mielestäni huolettoman hauskaa seuraa.

Erilaiset kulttuurit ja ihmiset. Vaikka kaikkien kanssa ei missään nimessä synny yhteistä säveltä, monilta ihmisiltä voi saada jotain tai he saattavat opettaa meille jotain meistä itsestä.

Valon määrän lisääntyminen, aurinko ja kevään saapuminen. Näistä asioista olen äärettömän iloinen, satoi tai paistoi omassa mielessä.

Kiitollisuuspäiväkirja ja sen kirjoittaminen

Mitkä asiat teitä inspiroi? Tämä koonti oli aika sekalainen seurakunta, mutta samaistutteko mihinkään? 🙂

Kommentit (5)
 1. Moi Jutta! Täytyy sanoa että näytät ihan super kuumalta näissä kuvissa 🔥! Noi trikoot on mageet ja sopii just hyvin sun kropalle.

  Ja tohon edelliseen postaukseen viitaten, itsekin samankaltaisten asioiden kanssa tässä kamppailleena. Ei ole tarjonnasta kiinni, vaan tuntuu ettei vaan kunnolla ihastu keneenkään ja jos ihastuu, niin pian kuitenkin pettyy. Ja sit jos joku vaikuttaisikin hyvältä tyypiltä, niin isompia tunteita ei vaan tule tai sit vaan työntää nää ihmiset pois. Mut mä jotenkin uskon et kuitenkin näissä ihmisissä joku vaan kinnaa vastaan, kun ei ole tarpeeksi tunteita ja itse pyristelee pois, vaikka kuinka hyvältä tyypiltä vaikuttaisi niin joku siinä vaan on. Ei ne sit ole oikeita.Jos sait mun ajatuksen juoksusta kiinni?

  Ei ole helppoa. Mut uskotaan et ne oikeat tyypit tulee vielä meitäkin vastaan! ❤️

  1. Hups jostain syystä lähdin kommentoimaan tähän kun tarkoitin maanantain postauksen kuvia mut tähän voisi sanoa ihan samaa! 😊

  2. Hahah no kiitoksia! Ja tajusin kyllä, kun puhuit trikoista. 😉

   Niinpä, no siis juuri tuo sama täälläkin. Mulla ehkä suurin ongelma se, etten anna edes mahdollisuutta, ellen oikeasti tyylillä vakuutu toisesta saman tien. Ja toki sitä tiedostaa, miten aikaisemmat kokemukset vaikuttavat. Ja siis kyllä itsekin uskon, ettei väkisin voi, eikä kannata. Nyt parempi ottaakin vaan happea ja nautiskella yksin olemisesta. Eiköhän ne fiilikset sitten tule, kun on tullakseen. 🙂

   Ei menetetä toivoa! Joku päivä voidaan varmasti jakaa vertaistukea omien kokemuksien kautta niille, jotka kamppailee vastaavien asioiden äärellä. <3

 2. Ajankohtaisimpina sanoisin nämä:

  – Kierrätysmuoti ja ompelimon hyödyntäminen. Nämä erityisesti yhdessä, koska moni kirppiksellä halvalla ostettu vaate voikin ompelimon avulla muuntua (jopa kohtuuhinnalla) ihan uudeksi, aivan ihanaksi, vaatteeksi! Olen itse esim. lempi t-paitani on tällä systeemillä toteuttanut.

  – Kotimainen muoti ja kauniit, jopa lapsekkaat, kuosit. Olen rakastunut esim. muumi- ja eläinkuoseihin!

  – Bloggaaminen ja avoimuus, uskallus puhua myös asioista, jotka on itselle vaikeita ja herättävät hankalia tunteita. Asia, jota päätin lähteä yrittämään ja asia, jota arvostan muiden blogeissa isosti.

  – Luonnonkosmetiikka, niin ihonhoidossa kuin meikeissäkin. Luonnonkosmetiikkaa itsellä onkin esim. ihonhoitoon ja hygieniaan, meikit on vielä hankintalistalla ja myös vähän hakusessa oleva asia. Tampereen Ruohonjuureen oli tulossa tässä tai ensi kuussa Boho-päivä(t), ajattelin sinne mennä saamaan opastusta ja pikameikkiäkin, jos on sellainen fiilis 🙂

  – Äänikirjat ja itsehoidolliset kirjat.

  – Värittäminen, niin rentouttavaa puuhaa!

  Nämä tuli äkkiseltään mieleen 🙂

  1. Kiitos kommentistasi! Ihania juttuja! 🙂
   Hyvin samanlaisia kuin minullakin…

   Ihanaa päivää sinne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *