Kauniin katseen salaisuus

En olekaan hetkeen blogissani ripsistä kirjoitellut mutta edelleen ne kyllä silmissäni koreilevat. Siihen miksi volyymipidennyksiä alituiseen suosin, löytyy enemmän syitä tästä postauksesta.

Varsinkin näin kesällä näiden kaunokaisten merkitys on kyllä jälleen korostunut. Lomareissuillahan pidennykset ovat ihan parhautta! Niiden helppouteen koukuttuu erittäin nopeaa ja kas kummaa yhtäkkiä niistä ei enää haluakaan luopua. Itsehän olen pitänyt vain yhden ripsitauon tämän kohta kuuden vuoden aikana. Siitä voi sitten päätellä kuinka paljon näistä oikein pidän. 🙂

IMG_8616-2

Kuten tosiaan mainitsin, olen käyttänyt ripsienpidennyksiä jo pitkään ja kerta toisensa jälkeen ne aina uudestaan huollatan. Käyn ripsihuollossa Beauty Anniinassa Helsingin Ullanlinnassa, jossa olen käynyt säännöllisesti jo muutaman vuoden ajan.

Anniina on ehdottomasti luottotekijäni ja hän aikaansaa mielestäni kauneimpia ripsiä. Ripset ovat tuuheat mutta kuitenkin samaan aikaan luonnolliset. Lisäksi Anniinalta löytyy allergialiimaa mikä pitää ainakin omat ripseni pidempään parempina. Samalla se tietysti on silmille hieman normaalia liimaa hellävaraisempaa mikä on ehdotonta plussaa.

IMG_8593IMG_8609-001

Silmissäni koreilevat volyymit joissa pituutta on 11 mm. Kaarevuus on D, eli se kaikista kaarevin ja tupsuja on laitettu aina yhteen ripseen vähän vaihdellen. Itse pidän nimittäin lopputuloksesta, jossa ripset eivät ole ympäriinsä täysin symmetriset. Tuollainen look luo niihin tietynlaista luonnollisuutta ja antaa tuuheamman lopputuloksen.

Itse näen jatkuvasti ripsiä, jotka on laitettu huonosti. Vähän kuin hiustenpidennysten kanssa, huonosti laitettuna ripsetkin kuluttavat omaa karvaa, mutta oikein laitettuna ne eivät sitä tee. Tästä hyvä todiste on nimenomaan se, että minun ei ole tarvinnut pitää taukoja useammin. Ripseni kestävät hyvin pidennyksiä, koska ne on oikein laitettu. Kertaakaan Anniina ei ole kehoittanut minua tauolle, koska ripseni olisivat huonossa kunnossa. Siispä panostakaa hyvään tekijään! Huonolla tekijällä voi pahimmassa tapauksessa tehdä todella ikävää ja pitkäkestoista vahinkoa.

IMG_8568

Jos kesäripset houkuttavat, on Anniinalla jälleen muutamia vapaita aikoja tarjolla! Aikoja voi kysellä numerosta 050 4119 536. Niin ja lisää Anniinan kädenjälkeä löytää täällä.

Vieläkö monen teistä ripsiä koristavat pidennykset? Kummat olette kokeneet mukavammiksi volyymit vai ne ”perinteiset”?

*Ripsihuolto saatu blogin kautta.

Kommentit (2)
  1. Oisko Anniinalla ollu jotain tarjousta uusille volyymiripsille? 🙂

    1. Valitettavasti ei tällä hetkellä ole. 🙁 Uudet volyymit ovat sen 135 euroa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *