Kaunis iho etananaamiolla

*Sis. mainoslinkkejä

Kun kuulin ensimmäisen kerran etanan limasta ihonhoidossa, koin lähinnä ällötyksen tunteita ja ihmetystä samaan aikaan. Etanan lima on kuitenkin yksi korealaisen kosmetiikan tunnetuimmista raaka-aineista ja sillä on tulehdusta lievittäviä antibakteerisia vaikutuksia. Lima sopii erityisen hyvin iho-ongelmista kärsivälle kuivalle tai akneiholle, jonka lisäksi siitä on hyötyä myös ikääntyvän ihon hoidossa. Vaikka etanan lima itseäni tosiaan hieman alkuun ällöttikin, sen verran kokeilunhaluinen olen että kun saadessani valita Bearelin I love me-messuständiltä haluamiani k-kosmetiikan tuotteita testiin, nappasin matkaan Mizonin Snail Wrinkle Care Sleeping Packin*, eli etanaseerumia sisältävän yönaamion. Tällä viikolla naamio sitten lähtikin ensimmäistä kertaa testiin ja nyt haluan jakaa testitulokset kanssanne! Naamio nimittäin toimii ja vieläpä yllättävän hyvin, eipä ole turhaan etanoita ihonhoidossa hehkutettu.

Valitsin tosiaan lukuisien etanatuotteiden joukosta matkaan yönaamion, joka tuntui turvalliselta vaihtoehdolta aloittaa etanan liman kokeileminen. Yönaamio tarkoittaa käytännössä siis sitä, että naamio levitetään kasvojen iholle viimeistelymielessä, eli puhdistuksen, mahdollisen seerumin sekä yövoiteen jälkeen. Kuulostaa ehkä aikamoiselta kerrokselta ”tavaraa”, mutta niinpä sen on tarkoituskin. Yönaamio ikään kuin viimeistelee ihonhoitorutiinin ja korjaa, parantaa kosteustasapainoa sekä hoitaa mahdollisia juonteita. Itsehän rakastan kaikkea erittäin hoitavaa ja naamiokerroksen tahmea koostumus tuntuukin iholla erittäin hyvältä! Saatoin suorastaan fiilistellä sitä, miten naamio oikein imeytyy ihooni ja hellii sitä yön aikana.

Mizonin etananaamio* sisältää 50 % etanaseerumia, peptidejä ja aasialaisia lääkeyrttejä. Vaikka naamio ei olekaan luonnonkosmetiikkaa, ei se myöskään sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Se on siis hellävarainen iholle ja sopii useammalle ihotyypille – jopa herkälle iholle. Myöskään etanat eivät kärsi prosessissa, joten jo senkin puolesta etanan lima sopii myös eläinrakkaille. Jos kuitenkin näiden ominaisuuksien lisäksi hieman omista käyttökokemuksistani, niin itselleni jäi pelkästään positiivinen fiilis tuotteen käytöstä. Naamio helli ihoa ihanasti yön ajan, jonka jälkeen aamulla iho on todella hoidetun tuntuinen. Kuvailinkin aamulla ihoani ystävälleni erittäin pehmeäksi ja täyteläiseksi. Mielestäni nimenomaan tuo jälkimmäinen adjektiivi kuvaa hyvin sitä tunnetta, jonka etanaseerumia sisältävä naamio aikaan saa. Harmi vaan ettei naamion käyttöä suositella päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, vaan se sopii parhaiten muutaman kerran viikossa käytettäväksi.

Nyt olen aika innoissani etanan limaa sisältävistä kosmetiikkatuotteista ja tulen niitä varmasti jatkossakin testailemaan! Etenkin kasvovoiteet sekä hiiltä ja etanaseerumia sisältävä puhdistusvaahto kiehtovat. Olen ylipäänsä aika innoissani korealaisesta kosmetiikasta ja luulen, että siirryn nyt pikkuhiljaa lopullisesti näiden pariin luonnonkosmetiikan lisäksi.

Millaisia kokemuksia teillä on etanan liman käytöstä ihonhoidossa? Onko yhtä positiivisia kokemuksia kuin itselläni? Jos on jotain tuotesuosituksia niin kuulisin oikein mielelläni!

 

*Tuote sponsoroitu

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet ikaantyva-iho
Kommentit (4)
  1. Diet estheticiltä olen aikoinaan koittanut sitä etanaseerumia ja olin tyytyväinen ! Tasoittaa hyvin ihoa ja poistaa arpia. Oli myös riittävää. Ainut huono puoli siinä, että oli aika tujua. Tukki siis huokosia.

    1. Okei joo! Itse en ole vielä huomannut tuon kaltaisia vaikutuksia, mutta toisaalta olenkin käyttänyt yönaamiota vasta muutaman kerran. Seuraavaksi haluaisin tosiaan testailla muitakin etanatuotteita. 🙂 Mielenkiinnolla jään odottamaan pidemmän ajan käytön seurauksia!

  2. Testasin aikoinaan Baba de caracol nimistä tököttiä, jonka kehuttiin toimivan niin kuivuuteen, arpiin kuin maksaläiskiinkin. Ei ne paskaa puhuneet, nimittäin lähti pisamatkin haalenemaan. 😀

    1. Hahah aijaa, oikeastiko? Aikamoista. 😀 No mutta selkeästi ainakin ovat toimivia tuotteita! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *