Kaunis ja hehkuva päivetys kasvoille

Pidän luonnollisesta päivetyksestä kasvoilla, jonka vuoksi ylläpidän sitä oikeastaan ympäri vuoden. Toki välillä on ajanjaksoja, kun olen itseruskettavan suhteen laiska, mutta noin yleisesti pidän kevyesti päivettyneestä ilmeestä. Tästä syystä olen aivan hulluna erilaisiin itseruskettaviin sekä tuotteisiin, joiden avulla päivetyksen voi huijata kasvoilleen lahjakkaasti ilman epätasaisuutta tai laikkuja. Tämä onnistuu, mikäli käytössä on oikeanlaiset tuotteet ja nimenomaan juuri kasvoille suunnatut sellaiset. Lukeudun heihin, jotka eivät kykene käyttämään samaa tuotetta sekä vartalolla että kasvoilla, eli minulla tosiaan tulee olla oma itseruskettava kasvojen ihoa varten. Näin siksi että vartalolle suunnatut tuotteet eivät ole koskaan yhtä hellävaraisia kuin kasvoille suunnatut ja villi veikkaukseni myös on, että mikäli kasvoille käyttää vartalon iholle suunnattuja tuotteita, saattavat ne tukkia ihohuokosia ja aiheuttaa epäpuhtauksia. En tosin ole kokeillut, mutta näin voisin hyvin kuvitella…

Vita LiberataVita Liberata

Olen jo jonkin aikaa odotellut oikeaa hetkeä postailla blogiini tästä uudesta suosikistani, joka tulee myyntiin kesäkuun alussa. Nyt ollaan jo niin lähellä kuun vaihdetta, jonka vuoksi ajattelin tuotteesta vihdoin kirjoitella ja jakaa ilolla teille tämän kesän must have -tuotteen! Kyseessä on siis Vita Liberatan Beauty Blur Sunless glow*, joka paitsi heleyttää kasvojen ihoa, myös ruskettaa (voide kuvissa ihollani). Sain itseruskettavan taannoin blogin kautta testattavaksi ja voin kertoa, että jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen olin aivan myyty! Osasin tämän kyllä oikeastaan arvatakin, nimittäin samaisen brändin vartalolle suunnattu Body Blur Sunless itseruskettava ja heleyttävä voide, on joka kesäinen suosikkini. Voide antaa vartalolle oitis kauniin sävyn ja hehkun, joten jos itseruskettavan laittaminen ennen juhlia on päässyt unohtumaan – ei hätää! Sama pätee tähän kasvojen iholle suunnattuun tuotteeseen, eli voide antaa kasvoille oitis pienen värisävyn ja ruskettaa tuntien kuluessa ihoa lisää. Voide myös tasoittaa ihon pintaa, eli toimii loistavasti meikittöminä kesäpäivinä tai vaikka meikkivoiteen joukkoon sekoitettuna.

Itselleni sunless glow on toiminut loistavasti juuri meikittömien päivien pelastajana, sillä tykkään olla paljon ilman meikkiä mutta samaan aikaan haluan meikittömälle iholle heleyttä ja hehkua. Iho, jossa ei ole hurjaa meikkikerrosta on mielestäni todella kaunis ja etenkin jos ihon värisävy on kevyesti päivettynyt, on se vielä kauniimpi! Beauty Blur Sunless glow -voidetta on kohta saatavilla myös Suomessa kahdessa eri värisävyssä, vaaleampana (latte light) ja tummempana (latte medium). Itselläni on käytössä tällä hetkellä tummempi medium ja se on omalle iholleni juuri täydellinen. Aion kyllä käyttää myös vaaleamman sävyn pois sitten syksymmällä, kun iho on jo itsessään taas vaaleampi. Jos ihosi on luonnostaan erittäin vaalea, suosittelen vaaleampaa värisävyä, mutta mikäli yhtään tummempi, menee medium loistavasti, sillä se imeytyy ihoon tasaisesti ja ikään kuin myötäilee ihon luontaista värisävyä. Jos jotain voiteiden laadusta, niin sitäkin on pakko kehua, nimittäin Vita Liberata on tunnetusti itseruskettavien aatelistoa. Sunless glow on 100 % puhdas ja se sisältää mm. sheavoita, joka kosteuttaa ja rauhoittaa sekä luonnollista aloe veraa, joka ravitsee ihoa. Voiteessa ei ole SPF:ää, joten se tulee huomioida päivävoiteessa.

Vita LiberataVita Liberata

Jokunen teistä ehkä muistaa Lumenen hieman vastaavan tuotteen, joka oli pitkään markkinoilla, mutta poistettiin jo useampi vuosi sitten. Vaikka kyseisellä tuotteella ei ollut itseruskettavaa vaikutusta, se oli loistava meikkivoiteeseen sekoitettuna tai vaikka ihan sellaisenaan iholla. Tässä on nyt hieman vastaava voide, mutta vielä parempi itseruskettavan vaikutuksen vuoksi. Sanoisin, että kesän 2019 must have kauneustuote on tässä ja olen varma että voide myydään loppuun todella nopeasti. Siispä kannattaa olla muutaman viikon päästä nopea, kun tuotetta löytyy vihdoin kaupoista. Oman jälleenmyyjäsi voit kurkistaa täältä.

Onko joku teistä kenties päässyt ensimmäisten joukossa tuotetta testaamaan? Tai koetteko että meikkipussissanne on tyhjä aukko juuri tällaiselle tuotteelle?

*Tuotteet sponsoroitu

kauneus meikki suosittelen iho
Kommentit (4)
  1. Itsekin olin tulossa vinkkaamaan noista Lumenen uutuustipoista, mutta joku ennätti ensin. 🙂 Muutama tippa yövoiteen sekaan, toimii!

    1. Aivan, ilmeisesti suosittu uutuus. 🙂 Pitää ehdottomasti laittaa ostoslistalle!

  2. Nythän on muuten Lumenelta myös tullut sellaiset itseruskettavat tipat, jotka sekoitetaan kasvovoiteen sekaan. Ostin joku aika sitten testiin ja ainakin mulla on toimineet hyvin, tykkään sekoittaa illalla yövoiteeseen ja aamulla on kiva kevyt päivetys kasvoilla 🙂 Joten jos tätä Vita Liberatan ei saa käsiinsä niin tuossa Lumenen hyvä korvaava vaihtoehto 🙂

    1. Ai on? En olekaan kuullut. 🙂 Mutta siis todellakin voisi myös kokeilla mainitsemaasi Lumenen tuotetta, kiitos vinkistä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *