Kevään lempparit

*Sisältää mainoslinkkejä.

Kevät on todella täällä. Kadut on lakaistu ja ilma on viimeiset viikot ollut jo suhteellisen mukava. Itse tosin luovuin talvitakistani vasta tänään, mutta tennarit ovat olleet jalassa jo kuukauden päivät. Olen siis todellinen tennari-ihminen. Rakastan kaikenlaisia lenkkareita ja mieluiten käyttäisin niitä ihan päivittäin -ja oikeastaan käytänkin. Nyt varsinkin, kun vaihdoin työpaikkaa olen ollut ihan fiilareissa tästä pukeutumisvapaudesta. Tennarivarastoni tuleekin ihan varmasti taas täydentymään, sillä kengät ovat itselleni se suuri heikkous… Nyt niitä vaan on ihan lupa käyttää all day long!

IMG_2035

Etenkin yksi tennarimalli on viime kuukausien aikana vienyt totaalisesti sydämeni, nimittäin *Adidaksen Superstar. Omistan kyseiset popot valkoisena mustilla raidoilla ja nyt oli ihan pakko kotiuttaa Zalandolta täysin valkoiset Addut. Vielä houkuttelisi esimerkiksi *oranssi Superstar, jonka myös  bongasin Zalandolta. Malli on vaan mielestäni aivan ihana, vaikka se tällä hetkellä massaa onkin. Muistan nämä kengät itseasiassa nuoruudestani, jolloin kyseiset popot olivat ihan varmasti vieläkin kovempaa huutoa. Aika hauskaa, että nyt voisi oikeastaan kaivaa aika pitkälti niitä samoja kuteita kaapista, joita itse käytti ylä-asteella. Harmillista on, että oma vaatevarastoni tuolta ajalta on tyyliin myyty kirppareilla ja esimerkiksi ne täydelliset *bootcut Levikset ovat teillä tietämättömillä.

IMG_2016

Tiedän, että jokunen teistä nyt miettii eivätkö yhdet lähes samanlaiset tennarit riitä ja miten maltan ostaa useampia niin tahdon antaa yhden vinkin. Te kaikki joilla on max 40 koon jalka, ostakaa kenkänne niinkin yllättävästä paikasta kuin lastenosastolta. 😀 Esimerkiksi nämä valkoiset Superit ovat lasten puolella 64,95 € ja aikuisten osastolla puolestaan noin 30 euroa kalliimmat. Periaatteessa siis lähestulkoon yksien naisten Adidasten hinnalla saat kahdet lasten kengät. Ainakin melkein. 🙂 Hinnan lisäksi mielestäni etenkin tässä Superstarissa lasten koot ovat hieman kapeampia, mikä toimii erinomaisesti ainakin omalle jalalleni. Toki värimaailma ei ehkä ole niin laaja kuin aikuisten puolella, mutta perusvärit kyllä löytyvät.

IMG_2014-001Untitled Export

Nämä omani ovat tällä kertaa kokoa 38 2/3, koska 38 oli loppunut. Lasten mallissa tuo ero on kuitenkin täysin erilainen kuin se aikuisten kengässä olisi, eli hyvin istuu! Yksi vinkki jota kaipaisin teiltä olisi nimenomaan Adidasten peseminen, onko joku kokeillut heittää ihan koneeseen? Kuulin, että kestäisi hienosti konepesun mutta silti mietityttää… Nuo musta-valkoiset ovat nimittäin jo kuukauden käytön jälkeen siinä kuosissa, että pesu tulisi tarpeeseen. Näitä ah, niin ihanien valkoisten tennarien varjopuolia.

Onko täällä muita tennarikeleihin -ja tennareihin hurahtaneita? Mikä malli on seuraavaksi hankintalistalla? 🙂 Itseäni houkuttaisivat paksupohjaiset Filat. 

Kommentit (8)
  1. Älä missään nimessä laita koneeseen! Adduissa on nahkaa, joten mitä vähemmän ne pääsee kastumaan niin käytössä kuin puhdistuksessakin, sen parempi. Vaahtomaiset kenkien puhdistukseen tarkoitetut aineet ovat kengille hellävaraisimpia. Tehokkain putelini on Dinskolta.

    1. Ok, hyvä kun sanoit. Pitääkin käydä kenkäkaupassa kyselemässä mikä olisi paras tapa. 🙂

  2. Myös kynsilakanpoistoainetta voi kokeilla kenkien putsaamiseen, toimii etenkin valkoisissa nahkaisissa!

    1. Ohhoh, kiitos vinkistä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *