Kiitollisuuspäiväkirja 7 päivän ajalta

Keskiviikko 20.1.

Kaunis auringonvalo, joka pilkahtelee ihanasti aamuisin sälekaihtimien takaa. Olen ehdottomasti kevät- ja kesä ihmisiä, jonka vuoksi päivien piteneminen vaikuttaa kohdallani mielialaan rutkasti. Olen kiitollinen siitä, että nyt mennään kesää kohti ja ei aikaakaan, kun valoisaa on vielä iltakuudelta.

Keskustelu, jonka kävimme Tonin kanssa eilen. Se oli itselleni vaikea, mutta sen seurauksena tunnen, että olemme jälleen lähempänä toisia ja oloni on turvallinen. Olen kiitollinen siitä, että rinnallani on ihminen, joka haluaa minun voivan hyvin ja kuuntelee minua – jopa niissä asioissa, joista minunkin on vaikea ääneen puhua ja joiden kohdalla olen haavoittuvainen.

Uuden sängyn saapumiseen on enää vajaa pari kuukautta! Hassua, miten paljon uuden, paremman sängyn saapumista voikin odottaa, mutta se on varmasti sen väärti. Tällä hetkellä nukutaan 140 cm leveässä ”perus” pehmeässä jenkkisängyssä, joka on aivan liian pieni ja selälle auttamattoman surkea. Olenkin kiitollinen jo näin etukäteen niinkin materialistisesta asiasta kuin uudesta sängystä.

Torstai 21.1.

Terveys saa kiitolliseksi. Olen ollut todella terve koko viime vuoden, josta en voi olla kuin kiitollinen. Myös tämä vuosi on alkanut hyvin ja ainoat terveyteen liittyvä ”murheenkryynit” liittyvät yhteen hampaaseen ja alhaiseen ferritiiniin. Muuten koen olevani elämäni kunnossa! Myös läheiseni ovat säilyneet terveinä, eikä kukaan heistäkään ole koronaa sairastanut.

Mielenrauha, joka on läsnä. En stressaa tai ole huolissani. Olen valmis katsomaan tulevaan ja otan vastaan sen, mitä sieltä on tullakseen. Tämä pätee muuten myös tuohon mainitsemaani globaaliin virukseen, sillä en yksinkertaisesti jaksa murehtia – enkä ole muuten jaksanut sitten viime kevään. Suomessa on kuitenkin pärjätty hyvin ja tilanne meillä on huomattavasti parempi kuin monessa muussa maassa.

Treenit kulkivat tänään todella hyvin! Kun treenaa säännöllisesti ja vuosia, mahtuu siihen kaikenlaisia ajanjaksoja tahmeista loistaviin. Nyt on selvästi meneillään tuollainen loistava ajanjakso, nimittäin treenit kulkevat ja kroppa tuntuu olevan aika hyvässä iskussa. Tähän vaikuttaa varmasti paljon myös henkinen hyvinvointi ja ylipäänsä tasapaino elämässäni.

Perjantai 22.1.

Olen kiitollinen kodistani, jossa olen asunut jo liki kymmenen vuotta. Tässä asunnossa on hyvä feng sui, jonka vuoksi tästä muuttaminen tulee kyllä aikanaan kirpaisemaan. Tällä hetkellä ei ole mikään kiire tehdä päätöksiä, mutta varmasti lähivuosina kyllä. Toisaalta, siitä alkaa uusi ajanjakso elämässäni, jota myös omalla tavallaan odotan. Uuden yhteisen kodin sisustaminen on kiva juttu sekin!

Elämässäni on tällä hetkellä vain vähän negatiivisuutta aiheuttavia, minusta riippumattomia asioita, josta olenkin kiitollinen. Aina näin ei ole ollut, jonka vuoksi sitä osaan arvostaa tätä tämänhetkistä elämäntilannetta.

Viikonloppu alkaa! Vaikka en halua elää viikonlopuille, kyllä perjantaihin liittyy aina tietynlainen hyvä ja rentouttava fiilis. Tänään haluan herkutella, löhötä ja katsoa viikon Salkkarit!

Lauantai 23.1.

Hidas aamu ja herkullinen aamiainen hyvässä seurassa. Viikonloppu ei voisi paremmin alkaa!

Olen kiitollinen hyvästä toimeentulosta ja siitä, miten mukavasti olen yrittäjänä pärjännyt.

Musiikki, se on ollut itselleni aina tärkeää. Vaikka en enää nykyään soita mitään soittimia, nautin kuunnella musiikkia. Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, fiiliksen mukaan. Eniten puhuttelee kotimainen musiikki, jossa on pysäyttävä sanoma. Viimeksi pysäytti mm. Ellin ”Dinosauruksii” ja Iltan ”Kelle mä soitan”.

Sunnuntai 24.1.

Pari kirppislöytöä, jotka tein Kyläsaaren Kierrätyskeskuksesta tänään. Toinen oli keittiöön hienosti sopiva valkoinen leivänpaahdin ja toinen kaunis pöytälamppu. Kirppislöydöistä (ja rahan säästämisestä) tulee aina hyvälle fiilikselle! Olen kiitollinen siitä, miten suhteeni rahankäyttöön ja materiaan on muuttunut vuosien saatossa.

Olen kiitollinen terävästä näkökyvystä, jonka sain marraskuussa laserleikkauksen seurauksena. Edelleen lähes päivittäin jaksan iloita tästä asiasta, sillä se on muuttanut elämääni niin paljon helpompaan suuntaan. 😍

Olen kiitollinen siitä, että kävin terapiassa muutama vuosi sitten ja käsittelin siellä osaa menneisyydestäni. Tuo on helpottanut niin paljon nykyisyyttä. Jos joskus tulevaisuudessa tulee yhtään sellainen tunne, että haluan ottaa uuden jakson terapiaa ja siihen on taloudellisesti mahdollisuudet, sen kyllä teen.

Maanantai 27.1.

Ihana raitis ulkoilma, jossa juostiin tänään taas 6 km lenkki. Rakastan juoksemista ja sitä tunnetta, kun saan vetää raikasta ulkoilmaa keuhkot täyteen. Olen kiitollinen kehosta, joka toimii ja joka kykenee juoksemaan.

Ystävän Tinder-juttuja kuunnellessa en voi olla kuin kiitollinen siitä, ettei tarvitse enää olla siellä. 🙈 Nykypäivän deittailukulttuuri on niin ihmeellinen, etten oikein koskaan päässyt siihen sisälle.

Olen kiitollinen elämästä ja siitä, että olen elossa. Luin tänään suru-uutisen Syötävän hyvää blogin kirjoittajasta, joka oli menehtynyt tapaturmaisesti. Vaikka en tuntenut häntä missään määrin henkilökohtaisesti, silti järkytyin. Jokaisesta päivästä tulee olla kiitollinen, sillä elämä voi päättyä koska vaan. Kuolema on ollut itselleni aina vaikea käsitellä  ja käsittää, mitä se on edelleen…

Tiistai 26.1.

Ystävät, olen kiitollinen ystävistä. Näin tänään yhtä heistä lounaan merkeissä ja tuo konkreettinen näkeminen ilahdutti kovasti. Olen nähnyt ystäviä tammikuussa aivan liian vähän, johon on tehtävä muutos heti kuun vaihtuessa.

Mielekäs työ ja onnistumiset saavat kiitolliseksi. Tällä hetkellä nautin kovasti siitä, mitä teen ja homma on hyvässä balanssissa. Töitä on juuri sopivasti suhteessa vapaa-aikaan ja nautin kotona työskentelystä. On aika ihanaa, kun aamuisin ei tarvitse lähteä tarpomaan tuonne loskaan, vaan voin herättyäni keittää rauhassa kahvin, valmistaa aamiaisen ja aloittaa työt. Tiedän olevani tässä mielessä etuoikeutettu ja siitä olen kiitollinen.

Olen kiitollinen ihmisestä, joka kertoo minulle päivittäin rakastavansa. Olen kiitollinen myös uudesta mahdollisuudesta kokea rakkaus aikuisella iällä. Tämä on tähän mennessä elämää yksi parhaista minulle tapahtuneista asioista. ❤️

Sellaisia kiitollisuuden aiheita mahtui viime- ja tähän viikkoon. ❤️

hyvinvointi mieli oma-elama syvallista
Kommentit (3)
  1. Minustakin on alkanut tuntua pikku hiljaa siltä, että tämä koronavirushysteria on liioiteltua. Moni jotka on sen sairastaneet ovat sanoneet sen olevan aika lailla samaa tasoa ihan normi flunssan kanssa. Toki Iltasanomista lukee aina näitä kauhutarinoita, mutta nekin tuntuu loppupeleissä yksittäistapauksilta.

  2. Ihana Jutta! Just näin<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *