Kolmekymppiset

*Postaus toteutettu yhteistyössä Original Sokos Hotel Vaakunan kanssa.

Palailen nyt reilun viikon takaiseen juhlapäivään, jolloin hyvä ystäväni Anniina täytti komeasti kolmekymmentä. Järjestimme Anniinalle hänen siskonsa Jennin kanssa juhlat Original Sokos Hotel Vaakunassa Helsingin ytimessä. Kyseinen hotellihan on itselleni tuttu muutamastakin yöpymisestä, joten tiesin mitä oli luvassa. Tasokkuutta ja toimivuutta. Saimme käyttöömme upean Junior-sviitin kahdella makuuhuoneella ja reilulla olohuoneella.

Aloiteltiin iltaa Anniinan kanssa jo varhaisesta iltapäivästä valmistautumalla. Meikkaus, hiukset, Vaakunan tarjoama ylläri kuohuva, sekä fiilistelyä hyvän musiikin tahtiin. Kolmekymmentä on merkittävä etappi! Muutamat keskustelutkin käytiin siitä, mitä se kolmekymmentä merkitsee ja kuinka elämä lähestulkoon vasta alkaa tämän virstaanpylvään jälkeen. Kolmekymmentä on uusi kaksikymmentä.

IMG_2709-003IMG_2715-003IMG_2718-001

Kun meikki ja hiukset olivat tip top suuntasimme hotellin ylimpään kerrokseen *Ravintola Loisteeseen. Meille oli varattu pöytä kyseisestä ravintolasta tarkoituksena nautiskella hyvästä ruoasta ja viinistä. Itse olen vieraillut Loisteessa aikaisemminkin joten tiesin, että priimaa ruokaa oli luvassa. Paitsi, että ruoka maistuu erinomaiselle ovat näkymät Loisteesta aivan upeat! Tuolle päivälle sattui vielä kaunis auringonlaskukin, joten eipä voinut oikeastaan parempaa näköalaa toivoa.

Itse valitsin herkulliselta ruokalistalta tuttua ja turvallista kanaa. Jenni ja Anniina pohjoisen tyttöinä uskaltautuivat maistelemaan poroa. Oli sekin kuuleman mukaan aivan loistavaa, kumpa sitä itsekin joskus rohkenisi…

IMG_2723-001IMG_2728-002IMG_2741-003IMG_2744-002IMG_2757-001IMG_2738-001IMG_2769-002

Aika Loisteessa kului vähän liiankin nopeaa, nimittäin eipä me keretty edes jälkkäreitä nautiskelemaan. Koko muu porukka oli kutsuttu paikalle klo. 19, joten olihan juhlakalun oltava ajoissa vastaanottamassa vieraita. Hissillä kasikerrokseen ja viimeistelemään meikki.

Sviitissä aika vierähti kuin siivillä ja yhtäkkiä oltiinkin jo puolessa yössä. Anniina oli varannut oman tilan Showroomista, joten sinne sitten suunnaattiin koko köörillä. Meitä oli varmaan sellainen 15 hengen ryhmärämä, joka viihtyi baarissa ihan sinne pilkkuun saakka. Onhan ne kolmekymppiset pakko juhlia huolella! 😀 Itsekin yövyin tyttöjen kanssa Vaakunassa, joten sinne sitten käppäiltiin pilkun jälkeen. Tosin meillä juttua taisi riittää vielä ihan sinne aamu viiteen saakka…

IMG_2773-002IMG_2830-003IMG_2778-001IMG_2782-001IMG_2797-002IMG_2788-003IMG_2852-002IMG_2855-002IMG_2809-002

Kokonaisuudessaan juhlat ylittivät kaikki odotukset. Järjestelyt hoituivat hienosti Vaakunan puolelta ja kaikki meni loistavasti. Mielestäni erinomainen paikka järjestää synttärit! Itsekin mietin tulevaa kesäkuuta, jolloin taas tulee yksi vuosi mittariin… Hotelli on siinä mielessä hyvä juhlapaikka, että sinne on helppo kutsua porukkaa ja siitä sitten liikkua kaupunkiin. Myös seuraavan päivän siivousurakka jää jonkun muun harteille kuin itse juhlakalun. 🙂

Kiitokset vielä Original Sokos Hotel Vaakunalle upeiden puitteiden mahdollistamisesta, sekä kaikille juhlavieraille onnistuneesta tunnelmasta! Ihmisethän sen juhlan tekevät.

Kommentit (5)
 1. Hei tuo sun ystävän nude mekko on aivan upean näkönen! Sattuisitko tietämään mistä hän on tän yksilön löytänyt? 🙂

  1. Näyttäis sille H&M:n mekolle, mikä oli eräällä vaalealla kilpailijalla Voice of Finlandissa. Jäänyt mieleen, kun oli mustakin niin kiva malli 🙂

   1. Mä voin vielä varmistaa! Oli kyllä upea mekko. 🙂

 2. Hei tää oiskin mahtava idea omille kolmekymppisille. Omaan yksiöön ei mahdu tarpeeksi porukkaa ja sitten taas monissa ravintoloiden tiloissa eivät omat juomat ole sallittuja. Tässä on vielä bonuksena sijainti, siivoushommat ja mahdollisuus vielä nukkua yö hotellin puhtaissa lakanoissa miehen kanssa. Missä hintaluokassa liikutaan ja paljonko arvelet tuollaiseen juniorisviittiin mahtuvan porukkaa? Kuinka hotellin vastaanotossa/hlökunta suhtautuu hotellin ulkopuolisiin vieraisiin ja miten on musiikin meluhaitan laita?

  1. No sanoppa muuta, munkin mielestä erinomainen idea. 🙂 Meillä jengiä oli parhaimmillaan jopa viitisentoista ja hyvin sovittiin. Mahdollisesti olisi voinut mennä vielä enemmänkin. Tietenkään mitään mega, mega bileitä ei voi pitää ettei kukaan häiriinny mutta kyllä meillä volat aika kovalla olivat. Hinnasta en valitettavasti osaa sanoa, mutta kokeileppas laittaa sinne hakuun niin saat varmasti hintavaihtoehtoja. Liikutaan varmaan jossain sadoissa?

   Hotellin henkilökunta suhtautui todella hyvin. Suurehko hotelli ja paljon porukkaa. Ei siellä kukaan kytännyt. 🙂 Tietenkin mentiin aina itse hakemaan juhlavieraita sisälle jottei ihan kuka tahansa vaan sisään lampsinut.

   Suosittelen lämpimästi! Itsekin varmaan seuraavat synttärini järkkään hotellissa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *