Kotivalkaisu

Havahduin tässä taannoin, että hampaidenvalkaisustani hoitolassa on vierähtänyt hupsista keikkaa jo pari vuotta. Tuon jälkeen olen muutaman kerran tehnyt valkaisuja himassa liuskoilla mutta tuokin on ollut hyvin satunnaista. Tällä hetkellä hampaat ovatkin luonnollisesti hieman kellastuneet ja olenkin kaivannut niihin hieman skarpimpaa väriä ja kirkkautta. Hammaskivenpoistossa kävin muutama viikko sitten, joten pohja on mitä parhain nyt valkaisua varten.

*Zental lähetti minulle muutama viikko sitten paketillisen valkaisuliuskoja testiin ja arvanette, että täällä ollaan nyt niitä kovasti kuluttamassa. Kotivalkaisuhan on hieman hoitolavalkaisua työläämpi, mutta toisaalta taas huomattavasti helpompi. Aikaa ei mene hoitolassa käymiseen tai matkustukseen, kun homman voi hoitaa kotosalla vaikka tiskien ja pyykkien lomassa. Minä itseasiassa istun täällä nytkin liuskat suussa, hahah. Toki kotivalkaisu ei ole yhtä tehokas kerralla ja sitä suositellaankin tehtäväksi useampana päivänä peräkkäin. Tuona aikana tulisi myös välttää värjäävien aineosien syöntiä ja juontia, kuten vaikka punaviini, mustikat ja kahvi.

Koska oma lähtötilanteeni ei nyt ole mikään maailman keltaisin, lähden sitä freesausta kokeilemaan alkuun ainakin näillä valkaisuliuskoilla. Itse liuskojen käyttö on kyllä maailman helpointa ja ihan erilaista kuin vaikka valkaisumuottien kanssa… Voit nimittäin samalla puhua ja touhata ilman, että kuola valuu toisesta suupielestä. 😀 Alkuun hampaat puhdistetaan, jonka jälkeen liuskat liimataan hampaiden pintaan. Tuon jälkeen annetaan vaikuttaa ja lopuksi huuhdotaan suu huolellisesti. Kuinka kätevää!

IMG_6548-001IMG_6530

Zental tarjoaa nyt blogini lukijoille alekoodin HYMY, jolla saa -15 % alennuksen kaikista Zentalin hampaidenvalkaisutuotteista. Sieltä löytyy tosiaan myös nämä liuskat, jotka ovat itselläni nyt käytössä. Valikoimaan pääset TÄSTÄ.

Onko teillä muuten kokemusta kotivalkaisusta? Mielipiteitä?

* Valkaisuliuskat saatu blogin kautta

Kommentit (2)
  1. Aiheutuiko sulle noista vihlontaa hampaisiin?

    1. Ei aiheutunut. 🙂 Nuo ovat peroksidittomia liuskoja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *