Kumpi meistä todennäköisemmin?

Blogeissa on jo pidempään kiertänyt haaste/kysely parisuhteessa oleville siitä, kumpi todennäköisemmin? Näin rauhallisen viikonlopun kunniaksi päätin istuttaa kumppanini alas ja käydä kysymykset läpi hänen kanssaan. Oli hauska huomata, miten yksimielisiä olimme kaikesta, vaikka olemme olleet yhdessä vasta lyhyen aikaa. ☺️❤️

Kumpi todennäköisemmin…

…pyytää ensin anteeksi? Jutta / Toni

En ole pitkävihainen, mutta kyllä Toni on meistä silti se, joka leppyy ensin. Tämä on yksi niistä piirteistä, joista pidän hänessä ehkä eniten – ei halua olla riidoissa ja haluaa selvittää asiat heti.

… suuttuu hävitessään lautapelin? Jutta / Toni

Ehdottomasti Toni. Vaikka en tykkää häviämisestä, en osaa ottaa lautapelejä niin vakavasti, että oikeasti viitsisin suuttua häviöstä. Tonia häviäminen selkeästi ärsyttää, mutta ei hänkään siitä nyt varsinaisesti suutu.

… nukahtaa ensin? Jutta / Toni

Yleensä siis noin päin, tosin nyt itselläni on hyvä kausi meneillään ja nukahdan myös itse nopeasti.

… puhuu unissaan? Jutta / Toni

Minä nukun aina hyvin hiljaisesti, mutta Toni puhuu monesti unissaan ja pyörii levottomasti. Alkuun tuo tuotti jokseenkin haasteita, mutta tässä kohtaa, kun toisen kanssa on oppinut nukkumaan, on tuohon jo tottunut.

… tarjoaa kahvilassa? JuttaToni

Meillä on hyvin tasapuolinen meininki, mitä tulee rahankäyttöön ja tarjoamiseen. Tämä johtunee siitä, että molemmat tienaa ja täten suhde on myös tältä osin tasapuolinen.

… ostaa toisen lempiherkkuja kaupasta? Jutta / Toni

Yleensä käymme yhdessä kaupassa, joten herkut ostetaan oikeastaan aina yhdessä. Tosin jos Toni käy yksin kaupassa, hän todennäköisemmin ostaa sieltä herkkuja kuin minä. Meillä on onneksi niidenkin suhteen aika samanlainen maku, eli jos toinen ostaa jotain, tykkää toinenkin siitä hyvin todennäköisesti.

… on huomionhakuisempi? Jutta / Toni

Molemmat ollaan jossain määrin. Toni ehkä enemmän arjessa, minä taas juhlassa.

… unohtaa ostaa sen, mitä meni ostamaan? Jutta / Toni

Toni unohtaa useammin, vaikka kyllä minäkin välillä unohdan vessapaperin. Mikä siinä onkin, että se niin usein unohtuu?

… kieltäytyy kutsusta ollakseen vaan kotona? Jutta / Toni

Minä, mutta on Tonikin ”kotihiiri” ja nauttii ihan vaan rennosta olemisesta. Toisaalta hän on kuitenkin se sosiaalisempi ekstrovertti meistä, joten hän jaksaa paremmin sosiaalisia kontakteja kuin minä jaksan.

… on myöhässä sovitusta? Jutta / Toni

Toni on aina ajallaan tai jopa etuajassa, minä taas aina pari minuuttia myöhässä.

… siivoaa tarkemmin? Jutta / Toni

Siivotaan kyllä molemmat ja Toni on todella hyvä tiskaamaan. Mutta kyllä isommassa mittakaavassa minä olen se tarkempi siivoaja.

… kehuu herkemmin? Jutta / Toni

Toni on kova kehumaan, mikä on myös hänen parhaita puoliaan. Kehumisella tarkoitan myös sen kertomista, miten paljon välittää. Hän osaa näyttää tunteensa todella hyvin ja sitä arvostan.

… huomauttelee pienistä asioista? Jutta / Toni

Minä olen ehkä tässä mielessä se ”ärsyttävämpi” osapuoli.

… kumpi muistaa syntymäpäivät ja muut merkkipäivät? Jutta / Toni

Toni muistaa, muisti jo heti alkumetreillä syntymäpäiväni ja nimipäivän. Itse en ole vieläkään täysin varma oliko hän syntynyt 8 vai 9 päivä.

… kumpi on sosiaalisempi? Jutta / Toni

… Toni ehdottomasti! Kyllä minäkin tykkään ihmisten seurassa olemisesta (erityisesti niiden tuttujen), mutta Toni on äärimmäisen sosiaalinen – ihminen joka on erikoisen hyvä ihmisten kanssa, jopa niiden tuntemattomien.

… kumpi päättää kaapin paikan? Jutta / Toni

Molemmat sopivassa suhteessa. Meillä ei ole mitään selkeää valtapeliä tai jakoa. Ehkä jos jompikumpi pitäisi mainita, niin minä olen enemmän määräilevä ja Toni sopeutuvainen luonne, mutta aika hyvin meillä menee tässäkin asiassa yksiin.

… kumpi tuhlaa rahaa herkemmin? Jutta / Toni

Ehdottomasti Toni. Tosin olen muuttanut hänen kulutustottumuksiaan aika tavalla jo näin lyhyessä ajassa. Nykyään hänkin katselee kaupassa hintoja, eikä ostele mitään turhaa.

Oikein ihanaa lauantain jatkoa!☺️

suhteet parisuhde hopsoa oma-elama
Kommentit (18)
 1. Te ootte ihan naimanaamat 😍😍😄 Ootte komea pari! Rakkaus on kyllä ihanaa, ihanaa kun oot ihan rakastunut 🥰

  Kaikkia rakkauspostauksia lukisin jatkossa enemmänkin ☺️ Onnea teille vielä!

  1. Hahah, no et ole ainut joka noin sanoo. 🙈😁 Ja niinhän se on! Itsekin kun monesti mietin, voinko enää edes rakastua tai heittäytyä mihinkään ihmissuhteeseen täysillä.

   Ja lupaan kirjoitella lisää. 😁 Kiitos. 🥰🥰

 2. Minä0909090
  1.12.2020, 16:55

  Olette upea pari! Onnea rakkauden löytymisestä! Miehesi on ainakin mulle julkisuudesta entuudestaan tuttu, hänen esiintymisensä on jäänyt mieleen 🙂

  1. Ihana kiitos paljon! 😍😍

   Joo, jokunen saattaa ehkä tunnistaa, vaikka ei enää nykyään tosiaan julkisuudessa ole juurikaan. ☺️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *