Lähiaikoina blogissa & linkkaa blogisi!

Oikein aurinkoista sunnuntaita! Palasimme eilen puolen yön aikaan Suomeen ja valehtelematta heräsin tänään klo. 10.30. En edes muista koska olisin viimeksi nukkunut noin laittoman pitkään mutta Italian tunnin aikaero taisi vaikuttaa sen verran, että yhdeksältä ylös nouseminen tuntui suorastaan mahdottomuudelta. Kiva olla kuitenkin jälleen kotosalla vaikka reissussakin oli mukavaa! Täällä aurinkoiset kelit jatkuvat, mikä omalla tavallaan myös helpottaa tätä kotiinpaluuta. Usein poden matkan jälkeistä masennusta mutta nyt ei ainakaan sille tunnu! Ihanaa puuhastella omia juttuja, päästä viikon tauon jälkeen treenaamaan ja nähdä ystäviä. Koti on aina koti vaikka matkustamista rakastankin.

Mietiskelin tänään aloitanko kirjoittamaan jotain laajempaa tekstiä mutta päädyin lopulta hieman rennompaan sunnuntaipostaukseen, eli jakamaan teille sen mitä on lähiaikoina tulossa. Kirjaan jatkuvasti ylös postausideoita ja niiden pohjalta sitten kirjoitan. Viimeksi kun kyselin toiveitanne, mainittiin siellä useampaan otteeseen niin syvälliset pohdinnat kuin kauneuspostauksetkin. Myös ”my day” ja ruokapäiväkirjoja toivottiin. Olen paljon myös miettinyt voisinko kirjoittaa vielä joistain aremmistakin osa-alueista, kuten vaikka seksuaalisuudesta? Inhoan tabuja ja jollain tavalla haluaisin rikkoa niitä mutta samaan aikaan välillä mietin, mihin vetää se raja… Mitä mieltä te olette? Olisiko seksuaalisuudesta mielenkiintoista lukea vai onko se liian intiimiä? Muutenkin postaustoiveet ovat jälleen tervetulleita, eli jos sinulla on jokin aihe mielessä, josta haluat minun kirjoittavan niin kerrohan se kommenttiboksissa.

Lähiaikoina blogiin on tulossa ainakin seuraavanlaisia postauksia…

 • Äitisuhteen merkitys naisen elämään ja ihmissuhteisiin
 • Kuinka tunnistaa omat rajansa ja tarpeensa?
 • Persoonallisuustyyppini
 • Työviikkoni ja mitä kaikkea siihen sisältyy
 • Mitä nähdä ja tehdä Gardajärvellä?
 • Kesäkuun kauneussuosikit
 • Olisinpa tiennyt -haaste
 • Tyhjyydentunteesta ja sen täyttämisestä
 • Suosikki kahvini
 • Masennus ei näy aina päällepäin
 • Ruokapäiväkirja viikon ajalta

Tulevien blogipostausten lisäksi haluan käynnistää vuoden tauon jälkeen linkkaa blogisi -haasteen! Eli kaikenlaiset, näköiset ja kokoiset blogit – antakaahan itsenne ilmi. Kommenttikenttään voi siis halutessaan jakaa linkin blogiinsa ja pienen kerronnan siitä, mitä blogisi käsittelee. Teen muutaman viikon päästä suosikeistani oman postauksen, johon valitsen viisi suosikkiani ja miksi juuri kyseiset blogit olen valinnut. Tuo on loistava tapa saada lisää lukijoita blogilleen ja löytää uutta luettavaa lukulistalle! Aikaa ottaa osaa kyseiseen haasteeseen on juhannusaattoon (22.6.) saakka.

Eipä muuta kuin oikein rentouttavaa sunnuntaita ja nauttikaahan auringosta! 

Kommentit (16)
 1. Frida Ingrid - Ikimatkalla
  24.6.2018, 13:32

  Äää, myöhässä niin kuin aina, mutta anna mulle armoo, olen ollut just kuukauden kiertämässä autolla Eurooppaa ja en oo koneella roikkunut mitenkään liikaa ja unohtui tämä linkittäminen! 😀

  Kirjoitan tosiaan matkailu- ja lifestyleaiheista blogia, jonka aihepiirejä en liikaa halua rajata, mutta elämänfilosofiset aiheet ja matkailu lävistävät melkein kaikki postaukset jollakin tapaa. Kirjoitan paljon elämästä, unelmista ja yleisesti pohtivia ilmiöitä, enkä pelkää jakaa henkilökohtaisia asioita niin mielenterveysongelmista muihin elämänhaasteisiin. Elämä on ikimatka! 🙂

  http://www.rantapallo.fi/fridaingrid/

 2. Viivi Vilja
  20.6.2018, 22:31

  https://viiviviljaa.blogspot.com

  18-vuotiaan lukiolaistytön lifestyle-blogi, jossa pääsee lukemaan mm. kauneudesta, tyylistä, arjen kuulumisista ja touhuiluista, matkustamiste jne.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *