Lesboviboja?

Rentous ennenkaikkea, siinä oma pukeutumismottoni. Minusta on itseasiassa iän myötä tullut kokoajan rennompi ja rennompi (laiskempi?) pukeutumisen suhteen. Vapaa-ajalla käytän vaatteita joissa todella viihdyn ja jopa ulos lähtiessäni en sulloudu 12 cm korkkareihin väkisin vaan sen takia, jotta jalkani näyttäisivät paremmilta. Mitä sitten jos ne ovat lyhyemmät? Itseasiassa mietin nykyään todella vähän sitä mitä muut minusta ajattelevat. Joku voi ajatella, että se johtuu parisuhteesta. Sinulla on jo mies niin ei tarvitse enää panostaa pukeutumiseen samalla tavoin kuin sinkkuna? PYH! Tahdon edelleen olla huoliteltu mutta pukeudun nykyään vaan ja ainoastaan itseäni varten. Olen yksinkertaisesti itsevarmempi kuin muutama vuosi sitten.

Mulle mieluisin vapaa-ajan asu onkin risaiset farkut, jotkut kivat tennarit ja toppi. Vähän kuulemma välillä turhan lesbomaista mutta so what? 😀 Siihen kaveriksi sitten trenssi tai nahkarotsi. Vähän voi paljastaa mutta ei liikaa, ei missään nimessä. Myös aurinkolaseilla ja laadukkailla asusteilla saa luotua lookkiin kivaa särmää. Työminä taas sen sijaan on jakkupukuinen tai muuten vaan siististi pukeutunut Jutta. Pidän kyllä toimistotyylistäkin ja pukeudun mielelläni ”siistimmin”. Tuossakin pukeutumisessa se avain sana on kuitenkin rentous. Ei mitään liian lyhyttä tai tiukkaa, ennenkaikkea tyylikästä ja siistiä.

Pukeutumistyyli muuttuu kyllä iän myötä ja sinun mukanasi, sen olen huomannut. Itse olen ainakin käynyt jos jonkunlaista vaihetta läpi. Oli se kirppisjutta, yltiönaisellinenjutta, rokkijutta, babypinkki-helmikorvisjutta, office-lookjutta… Tänä päivänä olen kai jonkunlainen sekoitus tuota kaikkea. Ehkä löytänyt ns. oman tyylini pukeutumisen suhteen? Mielestäni muodissa parasta on se, että voit varioida sitä oikeasti mielesi mukaan. Sinun ei tarvitse mennä yhteen muottiin, vaan voit yksinkertaisesti olla vähän kaikkea. Joko rönsyillä tai sitten pysyä halutessasi siinä yhdessä linjassa. Ja mitä muuten tekstin otsikkoon tulee… Kai mä vähän olen sitten lesbovibainen kerta tykkään boyfriend-mama-girlfriend -farkuista, kaikesta revitystä, tennareista ja vähän jopa trashystakin tyylistä välillä. Hahah. No mutta ei ne miehet aina ymmärrä… 😉

Onko teidän tyylinne muuttunut vuosien varrella? Hapuiletteko jossain siellä hipster-office maastossa vai onko se oma tyyli jo iskostunut?

IMG_9891IMG_9885IMG_9886IMG_9900IMG_9892IMG_9889-001IMG_9887IMG_9890IMG_9896-001

Kengät Zara / Farkut Dr. Denim / Toppi Zara / Nahkarotsi Saints & Mortals / Lompakko LV / Aurinkolasit Mango / Sormukset Lindex / Käsikorut Berliini

Kommentit (27)
 1. Kauhea haloo tyhjästä. Vähemmistöjä pitäisi kohdella erityistavalla ?. Huh huumoria ihmiset, niin oikeen ne kiukkurypyt. ????

 2. Hei haloo. Nousisko tästä yhtä paha älämölö, jos ois puhuttu vaikka rekkamiestyylistä (enkä nyt tarkoita rekkis-lesboa vaan ihan ehtaa rekkamiestä)? Tai raksamiestyylistä? Tai spurgutyylistä? Olisiko joku tullut tänne vinkumaan, että MUTTA KUN EI KAIKKI REKKAMIEHET KÄYTÄ FARKKUJA!
  No ei olisi.
  En kannata minkäänlaista vähemmistöjen sortoa, enkä tiedä, oliko tää Jutalta vitsi vai ihan oikea mielipide, stereotypia lesboista. Jos jollakin on oikeasti stereotypia siitä, miten KAIKKI lesbot pukeutuu, niin onnea vaan – mutta sitä mieltä olen, että huumorin käytössä yleistys ja stereotypiat on ihan sallittuja. Fiksut ihmiset kuitenkin tajuaa, ettei niiden laukoja ole välttämättä yhtään sen rasistisempi… mutta saahan siitä taas mielensäpahoittajat puheenaihetta.
  Hyvän maun raja menee toki jossain, eikä varmasti blogiin tällaisen kirjoittaminen oo viisasta, todellakaan – mitkään ilmeet ja eleet ei välity ruudun kautta, eikä lukijat muuten tunne Juttaa lainkaan. Mutta relatkaa nyt hyvät ihmiset. Vaikka se onkin kivaa tarttua toisen jokaiseen väärään sanaan, etenkin anonyyminä netissä.
  Tasa-arvo on tärkeä asia, mutta tosiasiahan on se, että jokaisesta ryhmästä, oli se sitten vähemmistöä tai enemmistöä, löytyy JOTAIN sille ominaista. Minkä voi luokitella ko. ryhmälle stereotypiseksi tavaksi toimia. Ja niistä voi sitten vitsailla. Jee.
  Itselleen nauraminen on myös jalo taito.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *