Life Update

Varmaan viimeiset kolme postaustani ovat alkaneet samanlaisella päivittelyllä postaustauosta, mutta blogiin kirjoittaminen yhtäkkiä, useamman kuukauden tauon jälkeen tuntuu niin oudolta. 🙈 Tuntuu hassulta aloittaa ilman pientä päivitystä, miksi minusta ei ole kuulunut, vaikka olenkin monta kertaa maininnut syyn sille, miksi en enää kirjoita niin usein. Silti joka kerta tekee mieli hieman pohjustaa, vaikka kukaan ei sitä edes vaatisi. 🙂 No joka tapauksessa, tänään ajattelin päivitellä teille hieman elämäntilannetta ja kertoa viime aikojen kuulumiset. Motivaation tähän sain yhdeltä teistä lukijoista, joka laittoi tänään Instagramissa viestiä ja toivoi, etten lopettaisi bloggaamista. Tuli heti sellainen fiilis, että hei nytpä voisin pitkästä aikaa päivitellä! Blogi ei ole tosiaan loppumassa ja tiedä, vaikka vielä saisin paremmasta postausrytmistäkin tulevaisuudessa kiinni. 🙂

Jos ne merkittävimmät käänteet, niin kesäkuun alussa menimme kihloihin. Kosinta tuli itselleni täysin puskista ja tapahtui syntymäpäivänäni. Hauska sinällään, koska unelmani on jo vuosia ollut mennä naimisiin 35-vuotiaana ja täytin tänä vuonna 35 vuotta. 😁 Tosin ihan tuohon ei taideta ehtiä, sillä naimisiin mennään aikaisintaan ensi vuoden heinä-elokuussa. Toinen vaihtoehto on kahden vuoden päästä. Mikään hoppu meillä ei sinällään asian kanssa ole, joten katsomme tätä ensi vuoden alussa uudemman kerran ja mietimme, mikä on paras ratkaisu. Häissä on kuitenkin melkoinen järjestäminen, vaikka kirkkohäitä meille ei tulekaan. Suunnitelmat ovat sinällään aika selvillä, että missä haluaisimme ja miten, mutta käytännön asioiden hoitaminen onkin sitten oma lukunsa. On vähän eri asia järjestää häät kuin syntymäpäivät. 🙂

Moni on kysynyt, onko kihlautuminen muuttanut mitään parisuhteessa? Vastaukseni on, että kyllä ja ei. Käytännössä mikään ei ole muuttunut, mutta samaan aikaan ehkä kuitenkin jossain määrin. Kyllähän kihlaus on kuitenkin ns. seuraava sitoutumisen aste ja samaan aikaan ainakin itselle lupaus avioliitosta. Tiedän, että nykyään se ei automaattisesti tarkoita naimisiin menoa ja kihloissa voi olla vaikka vuosikaudet ilman, että koskaan välttämättä edes menee naimisiin, mutta itse olen ehkä hieman vanhanaikainen tässä asiassa. Onnellisemmaksi kihlaus ei ole periaatteessa tehnyt, mutta kyllä se suhdetta vahvistaa ja on varmasti myös merkki molemmille/muulle maailmalle, että olemme sitoutuneet toisiin vahvasti, emmekä ihan heppoisin perustein eroamassa. Tosin aina tässä kohtaa itsellä nousee traumat pintaan ja jo seuraavassa hetkessä pelkään, että jossain kohtaa kaikki hyvä päättyy. 🙈 Haluan kuitenkin uskoa ja luottaa siihen, että nykyäänkin osa pareista voi pysyä yhdessä kiikkustuoliin saakka ja myös vastoinkäymisistä selvitään.❤️ Uskon meihin ja mulla on kyllä vahva tunne siitä, että olemme yhdessä loppuun saakka.

Toinen ihana (ja myös tärkeä) asia, josta haluan mainita, on päätös hankkia kaksi kissaa. 🥰 Tämän teimme jo keväällä ja lähdimme etsimään sopivaa kasvattajaa, joka löytyi melko nopeasti. Rodun suhteen oli aika selkeää, että haluamme Ragdolleja ja nimenomaan kaksi kissaa samasta pentueesta. Alun perin meidän piti saada kisut jo syyskuussa, mutta epäonnistuneen astutuksen vuoksi asia siirtyi ja nyt näyttäisi sille, että saamme pennut loka-marraskuussa. Aina voi toki tulla kaikenlaisia käänteitä, eli ennen kuin pennut ovat syntyneet ja pysyneet hengissä ensimmäiset viikot, emme voi huokaista helpotuksesta. Eli tämä on tällaista odottelua, joka toivottavasti päättyy vielä tämän vuoden puolella. ☺️🙏🏻 Kissakuume on kyllä valtava, enkä malttaisi odottaa, että pennut saapuvat.

Olen aina ollut tosi eläinrakas, mutta aikaisemmin eläimen, saati kahden hankintaan liittyvä vastuu, on ollut asia, johon en ole ollut valmis. Tässä suhteessa on puhuttu kissoista heti alusta lähtien, mutta vasta isomman kodin myötä tämä haave on tullut mahdolliseksi toteuttaa. Vuoden alussa aloimme tosissaan miettimään sitä, miten paljon viihdymme kotona ja oikeasti voisimme tarjota kissoille loistavan asuinympäristön ja rakastavan kodin. Kissat sopisivat täydellisesti meidän rauhalliseen elämäntyyliin ja yhtäkkiä päätös kasvattajan etsinnästä olikin yllättävän helppo ja nopea. Joskus asioiden kypsyttely voi ottaa aikaa, mutta sitten yhtäkkiä vaan tulee tunne siitä, että nyt on valmis ja hetki oikea. Itsehän olen isojen päätösten edessä harkitseva, mutta sitten kun teen jonkun päätöksen, haluaisin asioiden etenevän nopeasti ja olen hyvin kärsimätön. Tästä syystä kisujen odottelu on ollut työlään tuntuista, mutta olen varma, että odotus vielä palkitaan. Kissajuttuja siis tulossa loppuvuodesta myös blogin puolelle, joten toivottavasti teidän joukossa on eläinrakkaita. 😁 Ja toki jos jollain teistä on räsykissoja, olisi kiva kuulla millaisia yksilöitä teillä on? 😍

Yleisesti tuntuu, että kesä on mennyt tosi vauhdilla tähän mennessä! Ollaan oltu muutoin pääosin Stadissa, mutta heinäkuun alussa vietettiin viikko Kroatian Dubrovnikissa. Oli kyllä upea reissu ja lämpöä riitti! Tää oli myös meidän ensimmäinen kahdestaan tehty lomamatka (tavattu koronan aikaan), sillä Alpeilla meillä oli kavereita mukana. Huomenna lähden ystävän kanssa Turkuun ja saatamme jatkaa matkaa vielä Tampereelle lauantaina, hieman fiiliksen mukaan. 🙂 Kiva käydä edes kerran tähän kesään Turussa ja ehkä Tampereellakin, jossa vietetään parhaillaan Tammerfestejä.

Lomaa olen pitänyt jo jonkin verran nyt heinäkuussa. Aion kyllä pitää vielä joitain lomapäiviä, mutta tosiaan yrittäjänä nämä lomat menevät usein hieman eri tavalla kuin palkkatyössä. Kolmen viikon totaaliloma putkeen on aika mahdoton. Olen tähän tottunut ja mulle on tosi normaalia, että hoidan joitain työhön liittyviä asioita myös lomaillessa. Moni ei varmasti tätä ymmärrä, mutta samaan aikaan ainakin omalla kohdalla yrittäjyyden edut ovat sen verran suuret, että katson tällaista läpi sormien. Tärkeintä on, että töistä pääsee sopivasti irtautumaan ja kokee olonsa kesän lopussa levänneeksi. 🙂 Loppukesästä puheenollen, sinne on suunnitelmissa ainakin Flow -festarit sekä yleisesti Helsingissä palloilua. Elokuu on kuitenkin vielä täysin kesäkuukausi, vaikka silloin palaankin ns. normaaliin työrytmiin. Toivotaan että lämpöä riittäisi vielä sinnekin, jotta syksy ei tunnu niin pitkältä!

Tällaisia kuulumisia tänne. 🙂 Kivoja asioita on viime kuukausina tapahtunut ja fiilis on hyvä, toivottavasti myös teillä! Nauttikaahan kesästä ja mahdollisesta kesälomasta. 🥰🤩

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama mieli
Kommentit (7)
 1. Onpa mukava kuulla ja lukea. Tuhannesti onnea kihlauksesta<3 :’)

  1. Kiva kuulla ja kiitos! 🥰❤️

 2. Ihanaa, kun jaksoit kirjoittaa blogia 🙂 Täällä yksi, joka ennemmin lueskelee blogeista kuulumisia, kun seurailee instaa.

  1. Joo ymmärrän! 🥰 Kiva kun kävit lukemassa. ☺️👌

  2. Moi!

   En oo aiemmin törmännyt sun blogiin mutta googlaillessani kaikenlaista tässä erokriisiä läpi käydessäni törmäsin sun postaukseen vuodelta 2017 jossa mietit juuri eronneena ihan samoja asioita kuin minä nyt. Halusin tulla nyt vaan kertomaan et oon ihan super onnellinen sun puolesta kihlauksen ja selvästi onnellisen parisuhteen johdosta! Eropostaustasi lukiessani toivoin kovasti että tilanteesi olisi täysin eri nyt viiden vuoden jälkeen kuin silloin kun kirjoitit erostasi. Ihanaa että toiveeni toteutui! Antaa tosi paljon toivoa myös itselleni että nämä ajatukset siitä löytääkö koskaan enää ketään ja entäs jos en kelpaakkaan voi ehkä mennä ajan kanssa ohi ja elämään tulla vielä ihan uudet värit. Kiitos kun kirjoitit vuosia sitten rehellisesti omista tunteistasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *