Luonnollinen misellivesi suosikki

Olen useasti maininnut siitä kuinka en pese kasvojani päivittäin vedellä. Toisinaan tätä on jopa kauhisteltu mutta mielestäni siinä ei ole mitään ihmeellistä, ettei vedellä lotraa joka käänteessä. Vähän samalla tapaa kuin hiuksiakaan ei pese päivittäin, en koe kasvojenikaan kaipaavan jatkuvaa vesipesua. Itse asiassa olen huomannut, että ihoni pysyy jopa paremmassa kunnossa kun en kuivata sitä jatkuvasti vedellä ja hoidan puhdistuksen muilla tavoin. Toisaalta ei tässäkään asiassa mennä sinne toiseen äärilaitaan vaan  nyt puhutaan päivän tai parin vesipesutauosta.

Se etten pese kasvojani vedellä ei kuitenkaan tarkoita ettenkö puhdistaisi ihoani päivittäin. Olen itse asiassa ihonpuhdistuksen suhteen tarkka ja säntillinen siinä mielessä, että tuo hoidetaan vaikka humalassa ja korkeassa kuumeessakin. Käytän puhdistamiseen usein pehmeää kasvomaitoa tai misellivettä. Jälkimmäinen on itse asiassa tuote, joka toimii noina vedettöminä päivinä melkeinpä kaikista parhaiten! Misellivesi nimittäin puhdistaa iholta talin, lian ja meikin mutta samaan aikaan myös kosteuttaa ja supistaa ihohuokosia, jolloin se ajaa myös kasvoveden asian. Miselliveden kanssa ei tarvitsekaan käyttää muita puhdistustuotteita, vaan yksi tuote hoitaa kaiken.

Veikkaan että useampi teistäkin on vähintään kuullut miselleistä mutta moni varmasti myös niitä paljon käyttänytkin. Markkinoilla on tarjolla jos jonkinlaista purkkia ja itsekin olen testaillut useamman merkin misellivesiä. Ei siinä, Nivealta ja Lumenelta löytyy kyllä toimivat versiot mutta oma suosikkini on silti nykyään (ylläri, ylläri) luonnonkosmetiikan parista. Hyaluronihappoa ja granaattiomenauutetta sisältävä *Evolven Liquid Crystal misellivesi on nimittäin vienyt täysin mennessään ja käytänkin sitä nykyään joka aamu ja niinä iltoina, kun vältän kasvojen vesipesua. Evolven misellivesi ei kuivata ihoa yhtään vaan jättää kasvojen ihon pinnan kosteutetuksi ja sileäksi. Uskoisin tämän sopivan hyvin myös erityisen herkälle tai kuivallekin iholle, sillä tuote on niin pehmeä ja hellävarainen. Tuoksu on mieto ja miellyttävä eikä miselli jätä ihon pintaa yhtään tahmeaksi. Plussaa myös lasipullon riittoisuudesta, sillä jo yksikin pumppaus riittää antamaan tarvittavan määrän miselliä vanulapulle.

Kiteytettynä tuote joka helpottaa kummasti arkisia ihonhoitorutiineja. Misellivesi on myöskin kätevä reissuilla kun laukkuun haluaa pakata mahdollisimman vähän kosmetiikkaa. Lisäksi tämä puhdistustuote helpottaa niitä kiireisiä aamuja, kun ei jaksa tehdä useamman vaiheen ihonpuhdistus operaatiota vaan haluaa päästä mahdollisimman helpolla! Loistotuote josta en henkilökohtaisesti ihan heti lähtisi tinkimään.

Mites, suositteko te misellivesiä ihonhoidossa?

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (2)
  1. Ihana nainen:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *