Luontaistukku.fi ja ARVONTA!

*Arvonta yhteistyössä Luontaistukku.fi:n kanssa.

Varmasti useammalle teistäkin tämä iltojen pimeneminen ja ilmojen kylmeneminen tarkoittaa yhä parempaa satsausta ruokavalioon? Ainakin itse henkilökohtaisesti koen ilmojen viiletessä entistä mielenkiintoisemmaksi viettää aikaa keittiössä hääräillen. Enää ei tule huono omatunto jos kesäilta menee kotona leipoen tai superfoodien kanssa taiteillen. Päinvastoin. Viime aikoina raakaherkkuja ja erilaisia terveysruokia onkin tullut taiottua kesää enemmän ja toivon mukaan sama moodi jatkuu!

Luontaistukku.fi

Koska puhun paljon blogissani monipuolisen ja terveellisen ruoan puolesta, haluan korostaa myös raaka-aineiden laatua ja puhtautta. Olenkin jo pitkään tehnyt Luontaistukku.fi:n kanssa yhteistyötä ja olette varmasti usein huomanneetkin resepteissä nimenomaan heistä mainintaa.

Kyseinen perheyritys toimii tosiaan ilman kaupan välikättä ja siksi he kykenevät myymään luomulaatuista tavaraa hieman edukkaammin, kuin moni muu jälleenmyyjä. Kyseessä on myös  puhtaasti suomalainen yritys, joka satsaa priimaan laatuun ja luonnonmukaisuuteen! Valikoima on hyvin laaja ja heiltä löytyykin laidasta laitaan superfoodeja, luomuruokaa, urheiluravinteita ja luontaisvalmisteita. Ehdottomasti omia lemppari verkkokauppojani! Myös toimitus tulee  aina nopeasti sulavasti lähimpään pakettipisteeseen, joten et joudu säätämään tuonkaan puolen kanssa.

Luontaistukku.fi

Koska itse fiilistelen niin paljon Luontaistukun tuotteita, olen niin innoissani tästä syksyisestä arvonnasta jonka saan teille järjestää! Kaksi onnekasta pääseekin testailemaan haluamiaan tuotteita ja toivottavasti toteamaan saman, kuin minäkin. 🙂 Elikkäs, täältä pesee:

Arvotaan 2 x 50 euron lahjakorttia Luontaistukku.fi:n verkkokauppaan. Arvontaan voit ottaa osaa linkkaamalla kommenttiboksiin verkkokaupasta tuotteen, jota haluaisit päästä testaamaan! Jos linkkauksen kanssa ongelmia (käytät puhelinta tms.) niin myös tuotteen mainitseminen on ok. 🙂 Muistathan lisätä myös sähköpostiosoitteesi jos se ei nimimerkin takaa minulle aukea. Suoritan arvonnan tiistaina 18.10. klo. 12 ja ilmoitan siitä blogissa saman päivän aikana.

Oikein paljon onnea arvontaan! Lupaan, että voittaneille tulee kyllä valinnan vaikeus verkkokaupan tilauksen kanssa. 😀

Ja oikein mukavaa alkavaa viikonloppua! 🙂

Kommentit (178)
  1. Riisiprotiinijauhe osui heti silmään!!

  2. https://www.luontaistukku.fi/chlorella-tabletit-125g.html
    Tuotteissa on paljon muitakin, mitä olen jo pitkään halunnut kokeilla, mutta opiskelijan budjetilla en ole voinut niitä kokeilla. Mutta ainakin chlorellan terveysvaikutuksia olisi mahtava päästä kokeilemaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *