Marraskuun ensimmäinen maanantailista

Mikä oli viikonlopun paras juttu?

Tänä viikonloppuna (lauantaina) olimme mieheni ystävän luona pienimuotoisissa halloween-juhlissa, jotka olivat viikonlopun kohokohta. Koska juhlat alkoivat jo päivällä lounaan merkeissä, hujahti siinä koko lauantai. Minä pukeuduin kissaksi ja mieheni oli ”jengiläinen”. Kun nuorempana en koskaan jaksanut pukeutua halloweenin kunniaksi, nykyään tuo alkaa olemaan jopa traditio. Olen nyt parina viime vuotena ollut kissa, joten ensi vuonna jotain uutta! Oli kyllä mukavat juhlat, mutta juhlakiintiö on kieltämättä hetkeksi taas täynnä. Seuraavat pari viikonloppua ennen Levin reissua ovatkin vailla suunnitelmia ja siitä aion nauttia!

Arvosana viime viikolle:

Viime viikko oli kokonaisuudessaan aika kiireinen, mutta kuitenkin onnistunut, eli annan arvosanaksi yhdeksän. Vaikka inhoan kiireestä valittamista, kävin viime viikolla runsaan työmäärän vuoksi hieman ylikierroksilla, jonka huomasin iltaisin vaikeutena nukahtaa ja levottomana nukkumisena. Onneksi sitä osaa nykyään olla herkillä ja kuunnella kehon viestejä paremmin kuin ennen. Tällä viikolla onneksi hieman helpottaa ja kroppakin pääsee palautumaan normaaliin olotilaan!

Mistä unelmoin juuri nyt:

Unelmoin lomasta ja Lapin lumisista maisemista. Hauska kyllä, kuinka unelmat rantalomasta ovat vaihtuneet päinvastaiseen maailmantilanteen seurauksena.

Viikon suunnitelmat:

Tällä viikolla luvassa on töitä, viidet treenit, piilarittoman viikon käynnistäminen laserleikkausta silmällä pitäen, ystävän kanssa treffit, kuvaukset, kampaajakäynti ja vapaa viikonloppu, jonne en halua tehdä etukäteen sen suurempia suunnitelmia. Haaveena olisi päästä tällä viikolla elokuviin, leipoa ja panostaa myös blogiin viime viikkoa enemmän.

Mitä odotan alkaneelta viikolta:

Hyvää fiilistä ja tehokkaita työpäiviä! Vaikka ulkona on harmaata, en halua antaa sen vaikuttaa omiin fiiliksiin. Kellojen siirtäminen meni omalla kohdalla ihmeen huomaamattomasti ja jopa helposti. Toki vaikutukset ovat nyt nähtävissä aikaisin saapuvana pimeytenä, johon on vielä totuttelemista… Onneksi on jouluvalot ikkunoissa ja kynttilöitä, joilla luoda valoa pimeyden keskelle. 🥰

Mitä aion syödä tällä viikolla:

Viikonloppuna tuli herkuteltua, joten nyt vuorossa on paluu normaaliin, perus terveelliseen ruokavalioon. Tällä viikolla aion syödä kasvispainotteisesti ja tosiaan terveellistä ravintoa. Parsakaali -into on edelleen päällä ja toinen uusi suosikki on cashew -juomaan valmistettava kaurapuuro, jonka joukkoon tulee vaniljan makuista heraa. Pitää jakaa tämä resepti kanssanne joku päivä!

Ajatus alkaneeseen viikkoon:

Elämä on tässä ja nyt, joten minkä takia siirtää asioita eteenpäin tai ajatella, ettei voi tehdä jotain nyt, koska joku puolituntematon kauhistelee tai kyseenalaistaa valintasi? Elämä on oikeasti loppupeleissä aika lyhyt, joten miksi hukata aikaa johonkin niinkin turhaan, kuin muiden, itselle merkityksettömien henkilöiden mielipiteiden miettimiseen? Tämä on asia, joka lienee kaikille selkeä, mutta silti toisinaan muiden mielipiteet onnistuvat menemään ihon alle.

Mistä olen kiitollinen:

Tällä hetkellä hyvin monesta asiasta elämässäni. Näitä asioita ovat mm. terveys, ystävät, koti, työ ja hyvä parisuhde, jollaista olen koko elämäni etsinyt.

Parasta juuri nyt:

Hyvä fiilis ja viime yön hyvät, sikeät yöunet. Olen saanut myös mukavasti tänään asioita aikaan siitä huolimatta, että lauantain juhlat painoivat oloa vielä hitusen tänä aamuna. Pakko myöntää, ettei vanhuus tule yksin ja yhden illan kosteista juhlista ei enää palaudu päivässä.

Hyvää marraskuun ensimmäistä maanantaita ja tsemppiä alkaneeseen viikkoon!

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (4)
 1. Heii joo tuon puuron reseptin ha-lu-an! <3 Ostin Foodinin vanilijaheraa ja se on sen verran makeaa, että olen voinut käyttää sitä vain banaaniletuissa (tekee niistä muuten täydellisen makuisia). Odotan siis kieli pitkällä jos jaat tuon puuron ohjeen! 😋😋

  Ihanaa marraskuuta sinne <3

  1. Joo mä laitan viikonloppuna viimeistään! Tehtiin sitä taas tänä aamuna ja oli kyllä niin herkkua!🥰
   Kiitos ja samoin sinulle!☺️😍

 2. Tunnelmallista marraskuuta!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  1. Kiitos, samoin sinulle. 😍😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *