Meikkipostaus: Contouring

Sain viime vuoden loppupuolella Bangerhead.fi -verkkokaupasta testiin *Anastasia Beverly Hills Contour -kitin sävyssä light. Taisin jakaa siitä kuvan Instagramissa ja repostata täälläkin, mutta pitkään on pitänyt kertoa teille kuinka käytän kyseistä palettia. Minulla contour on ihan arkikäytössä, eli osa jokapäiväisiä meikkausrutiineja.

Nyt ei ole luvassa mitään megasuperhyper contouring-postausta sillä käytän kittia aika ”kevyesti”. Minulla naama ei ole puuterijauhossa, kuten somessa usein contour-tuotteiden kohdalla näkee. 😀 Meikkaan aika samalla tavoin niin arjessa, kuin juhlassakin. Mielestäni jos esimerkiksi tehdään liian vahvoja varjostuksia, kasvoista tulee helposti suttuiset ja tunkkaiset. Sitä pyrin välttämään.

IMG_8492

Minulla on käytössä Anastasian paleteista sävy light ja tämä on ollut todellakin riittävän tumma itselleni. Veikkaan, että kesälläkin riittää vallan mainiosti! Paletissa on juuri täydelliset sävyt, joista löytyy niin kylmää kuin lämmintäkin erilaisia tarpeita ajatellen. Jokaisella sävyllähän on nimensä, mutta tähän postaukseen nyt numeroin ne jotta on helpompi kertoa mitä käytän missäkin kohtaa. Suurimmalla käytöllä ovat sävyt 1, 2, 5 ja 6.

Muistutan, että en ole ammattimeikkaaja joten kaikki postauksessa oleva on lähinnä youtubesta opittua eli voi olla, että korjattavaakin löytyy ammattilaisen näkökulmasta! 😉 Toisaalta uskon siihen, että jokaisella on se oma tapa meikata ja tapaa jonka kokee parhaaksi kannattaakin suosia. Tietysti vinkeistä voi toisinaan ottaa vaarin!

IMG_8488

Siveltimistä käytössäni on vasemmalta oikealle:

IMG_8493-001

Vaihe 1.

Alkuun teen tietysti pohjameikin, johon tulee kasvovoiteen ja primerin päälle Blascon BB-voide, saman sarjan Orange highlight (silmien alle) ja vielä lopuksi irtopuuteri koko kasvoille. Kun pohja on valmis, teen varjostukset poskiluiden ja leuan alle sävyillä 1 ja 2. Vedän ns. viivat flat-siveltimellä kyseisiin kohtiin, alkuun vahvasti tuolla vaaleimmalla 2- sävyllä jonka jälkeen lisään hitusen tummempaa sävyä 1. Otsan jätän tässä vaiheessa vielä varjostamatta.

Oikean paikan tuolle poskiluun alusen varjostukselle löytää esimerkiksi vetämällä poskia sisään. Se oikea kohta on se, joka jää ikäänkuin lommolle. Leuan varjostuksessa taas myötäillään vaan leukaluuta ja vedetään varjostus kevyesti ikäänkuin sen päälle.

2016-02-022

Vaihe 2. 

Seuraavaksi häivytetään tehdyt ”kovat” rajaukset. Hoidan homman samalla siveltimellä tehden pyörivää liikettä edes takaisin. Väri pehmenee ja varjostuksesta tulee luonnollisempi. Tässä vaiheessa voi vielä lisätä väriä jos tuntuu, että lopputulos on liian hailakka. Mieluummin aloittaa varovaisemmin ja lisää jälkeenpäin, kuin toisinpäin.

IMG_8164

Vaihe 3

Sitten ovat vuorossa hiusrajat ja ne otsan pielustat, vai mitkä lie nimeltään? Tähän käytän paksumpaa Ecotoolsin sivellintä ja paletin sävyä 2. Levitän puuterin pikkuhiljaa pyörivin liikkein. Tätä varjostusta en tykkää tehdä kapeammalla siveltimellä, koska muuten jää helposti liian selkeät rajat ja niitä en otsaan tahdo. Samalla saatan käydä vielä nuo poskiluiden aluset ja kaulan läpi tällä suuremmalla siveltimellä.

IMG_8168-002

Vaihe 4

Kun tummat varjostukset on tehty, vuoroon tulee korostaminen. Korostan harvemmin selkeästi oikeastaan muuta kuin nenänvartta ja silmänalusia, joskus otsaa. Tätä otsa-nenä aluetta voi kutsua T-alueeksi, eli korostus tulee kyseisen kirjaimen muotoisesti. Otsaan siis kulmakarvojen yläpuolelle.

Silmien alusiin levitän pienimmällä siveltimellä paletin sävyä numero 5. Laitan harvemmin puuteria ihan tuohon silmien alle, koska itselläni on ohut silmienympärysiho ja tällöin puuteri tarttuu helposti paakuille ihoon ja juonteisiin. Levitän korostusta siis hieman alemmas kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy. Nenänvarteen käytän sävyä 4 tai 6 vähän vaihdellen. Ja sitten taas jos haluan korostusta myös sinne otsaan laitan useimmiten tuota banaanisävyä, eli vitosta. Itsehän en siis kriiseile nenäni kanssa, joten sellaisia kavennusniksejä minulla ei ole antaa. Youtubesta löytyy kyllä todella hyviä vinkkejä siihenkin puuhaan!

Sävy 5 toimii muuten kivasti myös noiden poskiluu varjostusten alla jos oikein tahtoo hifistellä. Tämän teen usein jos lähden ulos mikä saa aikaan sen, että tuo poskiluun linja on selkeämpi ja erottuvampi.

IMG_8187IMG_8188-001IMG_8189-001

Vaihe 5

Kun varjostus ja korostus on muuten kunnossa, lisään alla näkyvän kuvan mukaisesti Macin korostuspuuterin Tapered-siveltimellä. Tämä tekee sen ”kuullon ja hohteen” iholle. Teen viistomaista liikettä kyseiselle alueelle, jota vien aavistuksen alemmas ja ylemmäs. Laitan hohdetta yleensä myös kulmaluulle ja hieman otsaankin. Tämä on osuus josta en voisi luopua! Antaa iholle freesin vivahteen, joka näkyy kunnolla vasta alemmissa lähikuvissa oikeanlaisessa valossa.

IMG_8194

Sitten vielä kulmakarvat kuntoon Anastasian kulmavärillä (minulla käytössä sävy *Dark brown) + Lumenen kulmakarvavahalla, Macin poskipunaa, sekä mahdollisesti hieman aurinkopuuteria sinne tänne kasvoille ja kaulaan. Ihan loppuun huultenrajaus, huulipuna, sekä Macin Skin finishing-suihke.

Vaikka prosessi saattaa monen korvaan kuulostaa aikaa vievältä, tämä koko homma vie minulta aikaa arkiaamuisin 10-15 minuuttia. Kaikkeen rutinoituu. 🙂 Alla kuvia lopputuloksesta.

IMG_8209IMG_8233IMG_8229IMG_8238IMG_8204

Nyt saa sitten kysellä sikälimikäli kysyttävää heräsi? Mitä tee muut olette muuten pitäneet tästä Anastasian contouring-paletista? Joku ehkä kokeillut sitä voidemaista versiota?

PS. Bangerhead.fi -verkkokaupassa on vielä tämän päivän ajan -20 % alennus Anastasian kaikista tuotteista! Ale on aika tuntuva, eli jos esimerkiksi tätä kyseistä palettia on haikaillut niin nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen! Ovh on 68 €, nyt 54,40 € ja Bangerheadilla ei tule toimistuskuluja yli 50 euron tilauksiin. 🙂

Kaikki Anastasian tuotteet löytyvät *TÄÄLTÄ.

 

*Tuote saatu blogin kautta testiin / Mainoslinkkejä

Kommentit (4)
  1. Mitä käytät huulissa? Näyttää hyvältä!

    1. Pääasiassa Macin punia. Tässä on pohjalla YASH ja päällä hieman Creme D`Nude:a tuomassa vaaleutta ja kiiltoa. 🙂

  2. Punttimimmi
    24.2.2016, 14:36

    Vitsi jos olisin tiennyt tosta alennuksesta aiemmin, just pari päivää sitten tilasin normihintaisina Anastasian tuotteita 😀

    1. Eikä. 😀 Toi on jotenkin niin perus, käynyt itsellekin pari kertaa vastaavanlainen tilanne.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *