Minun ihonhoitorutiini

Kaupallinen yhteistyö: Skincity.fi

Ihonhoito on asia, josta tykkään puhua ja jaan mielelläni kokemuksiani siihen liittyen. Kuten olen usein maininnut, minulle ihoni on tärkeä ja haluan vaalia sen hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Erityisesti viime vuodet olen ollut tarkka ja panostanut ihonhoitoon. Olen myös monesti maininnut, kuinka olen siirtynyt käyttämään pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, josta pidän eniten. Sen rinnalla teen joitain poikkeuksia, eli suosin myös suomalaista, samoin laadukasta korealaista kosmetiikkaa ja ajankohtaiset aurinkotuotteet valitsen mahdollisimman luonnollisena. Seuraan tarkkaan myös ihoni kuntoa ja sen perusteella pyrin analysoimaan sen tarpeita. Tämä ei ole aina helppoa, kuten jokainen varmasti tietää. Välillä iho reagoi, eikä näille reaktioille aina löydy syitä. Vielä haastavampaa on, jos ihossa on ikäviä oireita, eikä tiedä, pahentavatko tuotteet oireita. Villi veikkaukseni on, että liian moni suomalainen käyttää iholleen vääränlaisia tuotteita, eikä ihan oikeasti edes tiedä, mitä iho tarvitsee.

SkincitySkincity

Tarkistan ihoni kunnon erityisesti vuodenaikojen vaihtuessa ja samaan aikaan katson, onhan minulla käytössä tuotteet, jotka tukevat juuri sen hetken ihon kuntoa. Tähän suosittelen Skincityn ilmaista ihotestiä, jossa katsotaan juuri sinulle sopiva ihonhoitorutiini, eli tuotteet, jotka sopivat ihollesi. Skincity on ihonhoitoklinikka netissä ja ammattikosmetiikan kotihoitotuotteiden verkkokauppa. Netissä tehtävän testin tekeminen vie vain viitisen minuuttia ja kolmen päivän sisällä Skincityn kosmetologi katsoo testin läpi ja sen perusteella suosittelee sopivat tuotteet. Tämä jos mikä on helppoa, sillä ei tarvitse välttämättä lähteä kosmetologin pakeille tai ostaa summanmutikassa tuotteita. Mukaan kannattaa myös lisätä kaunistelematon kasvokuva ihon kunnosta, jolloin kosmetologin on helpompi analysoida ihon tarpeita. Tämä ei kuitenkaan ole pakollinen, mutta erityisesti ongelmallisen ihon kanssa sitä suosittelen. Testissä on myös mahdollisuus esittää toiveita, kuten haluaako tuotteet mieluiten luonnonkosmetiikasta ja mistä hintaluokasta.

Tein testin toukokuussa, jolloin kesä oli aluillaan ja ilmat lämmenneet. Ihoni kunto on näin kesän alkaessa normaali, eli oikeastaan ainoat ongelmat ovat ihon sameus aina välillä ja kosteuden vähäisyys. Iän myötä ihon kosteustasapaino on muuttunut ja vaikka ihoni ei ole kivistävän kuiva, kaipaan siihen lisää kosteuden tuntua ja monesti myös heleämpää ulkonäköä. Myös kevyet juonteet ovat näin yli kolmekymppisenä jo jonkinlainen huolenaihe, jonka vuoksi toivon ihonhoidon tuotteilta ominaisuuksia, jotka toimivat juuri ikäiselleni iholle. Näitä asioita luettelin testiin, jonka perustella Skincitylla valittiin iholleni sopivat tuotteet. Vastaukset tulivat sähköpostiini muutaman päivän päästä testistä ja tässä kohtaa minulla oli mahdollisuus tilata minulle valitut tuotteet. Testin tekeminen ei kuitenkaan velvoita tilaamaan, joten sen voi huoletta tehdä ilman sitoumusta mihinkään.

Testin perustella minulle valikoitui suosittu amerikkalainen luonnonkosmetiikan sarja Tata Harper. Sarja on minulle entuudestaan tuttu ja jo aikoinaan rakastuin sen vartalonhoidon tuotteisiin. Ehkä eniten mieleeni on sarjan ylellisyys, jo visuaalisesta ulkonäöstä lähtien. Kauniin vihreiden lasipullojen sisus ei kuitenkaan jätä kylmäksi, sillä tuotteet suorastaan hemmottelevat hipiää. Mikä kuitenkin tärkeintä, tuotteet ovat luonnollisia luomutuotteita, jotka eivät sisällä laisinkaan keinotekoisia ainesosia.

Olen käyttänyt Tata Harperin neljää tuotetta nyt parin viikon ajan ja tykästynyt. Puhdistan ensin kasvoni aamuin illoin geelimäisellä, detox-vaikutteisella Purifying Gel Cleanser -puhdistusaineella, jonka jälkeen suihkutan kasvoille ja dekolteelle kauttaaltaan Hydrating Floral Essenceä, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa. Tämän rutiinin jälkeen tunne iholla on puhdas ja raikas, jonka jälkeen imeytän ihoon lisää kosteutta seerumin ja kasvovoiteen avulla. Rakastan seerumeita, enkä enää pärjäisi ilman. Seerumin vaikutus ihon kuntoon on ilmiselvä ja ainakin itse huomaan, kuinka seerumi tehostaa kasvovoiteen vaikutusta ja tekee ihosta kosteutetumman. Seerumeista minulle suositeltiin Tata Harperin Resurfacing -seerumia, joka poistaa ihon sameutta. Seerumin sisältämät AHA- ja BHA -hapot poistavat kuollutta ihosolukkoa, jonka seurauksena iho kirkastuu. Seerumi sisältää myös antioksidantteja, joiden nimeen tässä iässä vannon! Tuote on kevyt koostumukseltaan, joten se imeytyy nopeasti ja lopuksi kasvoille lisätään kasvovoide, joka viimeistelee ihonhoitorutiinin.

Voide on Repairative Moisturizer, joka on ihan oikeasti aivan taivaallisen tuntuinen iholla, enkä edes yhtään liioittele. Voide sopii hyvin pintakuivalle ja aikuiselle iholle, sillä se sisältää mm. hyaluronihappoa. Mikäli iholleen kaipaa ekstra kosteutusta, on Skincityn kosmetologin vinkki sekoittaa voiteen joukkoon muutama tippa essenceä. Olen kokeillut tätä pari kertaa, sillä tykkään sekoittaa kasvovoiteen joukkoon öljyä, joten essencen sekoittaminen oli uusi tuttavuus. Eikä muuten yhtään hullumpi idea, sillä se todella saa iholle kosteutetumman tunteen. Teen tämän erityisesti päivinä, joina meikkaan, sillä ihoni kuivuu herkästi meikistä. Ja jotta hiukset pysyvät suojattuna tämän koko ihonhoitorutiinin ajan, Skincityn hiuspanta pelastaa!😍

SkincitySkincitySkincity

Nyt kun on kesä, Skincityltä suositeltiin myös muutamaa aurinkotuotetta Coola -sarjasta. Sarja on luonnollisempi aurinkotuotesarja, sillä se sisältää jopa 70 % luonnon raaka-aineita. Vartalolle suihkutettava Continuous Spray SPF30 on kätevä juuri suihkutettavan ominaisuuden vuoksi ja kasvoille levitettävä Classic Face SPF50 suojaa herkkää kasvojen hipiää. Luonnonkosmetiikan kasvovoiteissa on harvoissa SPF, joten tämä kannattaa huomioida aivan erityisesti tällä hetkellä, jos luonnonkosmetiikkaa suosii.

Tällainen on tosiaan minun tämänhetkinen ihonhoitorutiini, joka tukee ihoni kuntoa näin kesällä. Seuraava sopiva ajankohta tehdä testi, on syksy, kun ilmat viilenevät. Tämä ihonhoidon testi onkin seikka, joka erottaa Skincityn monista muista kauneuden verkkokaupoista. Heidän kauttaan on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista ihonhoitoneuvontaa kosmetologilta sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse, mikäli jokin testituloksissa tai tuotteissa mietityttää. Tällä hetkellä aivan erityisesti, jos kuulut riskiryhmään, etkä uskalla käydä konkreettisesti kosmetologilla, kannattaa muistaa, että Skincitylta on mahdollista saada apua ja ammattisarjojen kotituotteita.

Onko Skincity teille tuttu?

kauneus iho suosittelen oma-elama
Kommentit (2)
  1. Etkö käytä kasvovettä?

    1. Tuo Essence ajaa saman asian. 🙂 Eli kyseinen tuote on 2in1 kasvovesi ja seerumi, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa. Kasvovesi on mulle todella tärkeä osa ihonhoitoa, sillä muuten huomaan että otsaan alkaa tulemaan pientä näppylää. Todettu useita kertoja, etten tosiaan pärjää ilman!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *