Minun kesän 2019 bucket list

Moni kapinoi kesän bucket list -aatetta vastaan koska haluaa elää hetkessä ja antaa elämän kuljettaa. Kyllä, olen samaa mieltä ja haluan elää hetkessä, mutta silti haluan listata ylös asioita, joita toteuttaa tänä kesänä. Olen nimittäin huomannut kuinka usein nimenomaan konkreettiset tavoitteet – olivat ne sitten pieniä tai suuria – saavat meidän toteuttamaan unelmia ja tekemään asioita. Pelkkä heittäytyminen ei aina välttämättä riitä, sillä kaikki eivät ole yhtä aloitekykyisiä ja siinä tapauksessa kesä (tai elämä ylipäänsä) saattaa mennä samalla kaavalla kuin syksy ja talvi. Itse ainakin huomaan tarvitsevani arkeen luovaa tilaa, joka vasta vie minut spontaaniin fiilikseen ja saa tekemään laajemmin asioita. Aivan liikaa olen kiinni sosiaalisessa mediassa ja sitä kautta töissäni. Oikeastaan tämän vuoksi haluankin tehdä listan ja pyrkiä siitä mahdollisimman monta kohtaa toteuttamaan, jotta voisin kesän jälkeen sanoa todella eläneeni – ottaneeni itselle aikaa, pitäneeni lomaa ja nauttineen hetkistä.

Käyn uimassa ja kyllä, nimenomaan Suomessa – mieluiten järvessä.

Menen Suomenlinnaan piknikille. Viimeisimmästä kerrasta on aikaa rehellisyyden nimissä jo kohta viisi vuotta, joten asialle on tehtävä jotain. Tämä olisi kiva toteuttaa seurassa, ei yksin.

Viinittelen puistossa, vaikka kieltämättä maanantaina kirosin, etten juo enää hetkiin! Tuo uho kuitenkin unohtuu aika nopeasti, joten enköhän vielä tämän kesän aikana ehdi puistossa viiniä nautiskelemaan.

Haen Lintsiltä metrilakuja, jotka ovat minun aivan ehdottomia suosikkeja! Tosin laitteisiin en mene…

Käyn Tampereella moikkaamassa ystävääni. Joka kesäinen perinne ja on muuten toteutettava tänäkin vuonna.

Joogaan – sain nimittäin syntymäpäivälahjaksi lahjakortin joogastudiolle! Tämä jos mikä toimii loistavana kimmokkeena aloittaa jälleen jooga aktiivisemmin.

Teen visiitin Lammassaareen, suosikki paikkaani! Viime kesänä kävin tuolla useampaan otteeseen, saman haluan tehdä tänäkin vuonna.

Käyn edes yksillä treffeillä! Jep, jo on korkea aika, joten ehkä alan hieman skarppaamaan tälläkin elämän osa-alueella…

Nautin kaksi päivää Flowsta, jonne menen ensimmäistä kertaa niin, etten ole töissä. Näitä festareita odotan kyllä innolla!

Käytän kaupunkipyörää mahdollisimman paljon. Viime vuonna pyörä oli ykkös kulkuvälineeni, tänä vuonna olen ollut hieman laiskempi säiden vuoksi. Nyt kun ilma lämpenee, en aio liikkua muutoin kuin pyörällä.

Juoksen paljon ja nautin kesäisistä ilmoista! Viimeksi eilen juostessani mietin, miten ihanalta ympärillä näyttää ja kuinka hyvä ilma hengittää meillä täällä Suomessa on.

Valmistan jäätelöä itse – kyllä, resepti on mielessä jo hautumassa.

Pidän lomaa ja kyllä, ajattelin pitää sellaista ihan tosissaan. Tavoitteena on ajastaa postauksia ensimmäisen viikon ajalle heinäkuuksi, jolloin voisin reissun alussa Balilla pelkästään olla ja levätä. Loppumatkan ajan sitten teen myös töitä ja tuotan sovittuja kamppiksia sekä sisältöä blogiin. Viikkokin riittää, kunhan voi edes jonkin aikaa makoilla, lukea kirjaa ja joogailla. Veikkaan, että jos tätä en tee, kadun sitä myöhemmin.

Pidän yhden somettoman päivän. Pelottaa (!!) jo ihan etukäteen ajatella koko asiaa, mutta kyllä, aion toteuttaa sellaisen tänä kesänä.

Syön jäätelöä ja paljon. Jäätelö kuuluu kesään, jonka vuoksi aion ostaa jäätelöpalloja kioskista sekä maistella uusia maidottomia makuja kaupan kylmäaltaasta.

Annan elämän viedä ja teen extempore jotain hullua, mitä en ole osannut kuvitella tekeväni. Mitä tämä voisi olla? Se jää nähtäväksi.

Vietän yhden kesäillan Groteskin terassilla, se on nimittäin kesän ykkösmesta Helsingissä!

Käyn Hangossa.

Tutustun uusiin ihmisiin! Veikkaan että viimeistään Balilla tämä toteutuu ja sinne ajattelin lähteä hyvin avoimin mielin. Tosin rakastua siellä en halua, mutta olla avoin erilaisille kohtaamisille. Eri kulttuureista voi oppia niin paljon, jonka vuoksi mielestäni on erittäin mielenkiintoista tutustua ihmisiin, jotka eivät ole ihan kotinurkilta!

Luen yhden kirjan, pitkän tauon jälkeen. Lukeminen on nyt jälleen talveen jälkeen jäänyt, joten tämä asia pitää korjata.

Kuvailen mahdollisimman paljon ja mageissa lokaatioissa! Ideoin enemmän asukuvia eri paikkoihin ja toteutan ideoitani.

Toimin enemmän ja mietin vähemmän. Tosin kuitenkin sillä mentaliteetilla, ettei jälkikäteen tarvitse katua!

Otan aurinkoa lähipuistossa kirjaa lukien.

Syön mahdollisimman usein lounaita ulkona auringonpaisteesta nautiskellen.

Elän kuin tämä kesä olisi viimeiseni.

Millaisia tavoitteita tai toiveita teillä on kesälle? Oletteko tehneet bucket listia?

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (4)
 1. Ihania perusjuttuja nautittavaksi! Tykkään! Samalla voisin itsekin ottaa nämä toteutukseen tai ainakin suurimman osan 🙂

  1. Perusjutut on parhaita! <3

 2. Ihanaa kesäfiilistelyä!:) Musta on ihana haaveilla kesästä jo etukäteen ja tehdä suunnitelmia. Sitten lomalla niihin tarttuu juuri extermpore siten, mikä tuntuu hyvältä 🙂 Tietysti matkat ja sellaiset on varattava jonkin verran etukäteen.
  Musta on kyllä niin kiva, että Lintsille pääsee alueelle nykyään ilmaiseksi sisään, niin voi mennä vain nauttimaan tunnelmasta ja vaikka ostamaan niitä metrilakuja 🙂 Kyllä haluaisin itsekin siellä käydä! Lisäksi mennää ainakin Tukholmaan, tehdään pieniä Suomen reissuja, mökkeillään ja nautitaan auringosta ja jäätelöstä. Siinäpä mun suunnitelmia/haaveita tällä hetkellä kesäksi <3
  Mukavaa alkavaa kesää, aurinkoa ja haaveilua!
  Ida

  1. Kiva kuulla! 🙂 Ollut kyllä erityisen hyvä fiilis kun aurinko paistanut ja ollut ihanan lämmin kesäsää.

   Nimenomaan, ei tarvitse listan kanssa päivästä toiseen kulkea, mutta silloin kun asioita laittaa ylös, ne myös muistaa toteuttaa! 😉 Lisäsinkin tekstin kirjanmerkkeihin, josta voin kaivaa sen aina tarvittaessa. Ja jep, Lintsi on ihan paras juuri tuosta mainitsemastasi syystä! Sinne on kiva mennä ihan muuten vaan hengailemaan, vaikka ei laitteisiin uskaltautuisi – syö sitten vaikka niitä metrilakuja. <3

   Kivoja haaveita ja suunnitelmia sinullakin! Ihanaa kesän alkua, tehdään kesästä ikimuistoinen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *