Mustalla mennään

Nimittäin tukan suhteen. Saatattekin arvata, että sitä on käyty kampaajalla. Värjäsin hiukseni mustaksi joku aika sitten, mutta nyt kävin vielä ”siistimässä” sen kampaamossa, sekä samalla napsastiin latvasta huonoja pois. Nythän on näkynyt todella paljon long bobia ja arvatkaa vaan olenko sellaista miettinyt. Musta skarppi väri ja pitkä polkka, ah ihana. Mieleeni vaan tulee se reilu vuoden takainen, kun pätkäsin tukkani. Se kasvatusprojekti ja tunne ettei hiuksia voinut pitää oikein mitenkään muuten, kuin suorana. Mielestäni puolipitkässä kihara näyttää jotenkin todella typerälle, tai sitten se ei vaan toiminut minulla. Eli ei siis leikattu long bobia, ehkä moni muu hoitaa tämän tukkatrendin puolestani.

Musta värinä on nyt kyllä kovasti makuuni. Ainut miinus on se, että se vetää ihon todella helposti aika kalpeaksi ja myös tyvikasvu on selkeämpi, kuin ruskean kanssa. Tyveeni laitettiin siis kirjaimellisesti yksi sävy mustasta ”vaaleampaa” vaikkei sitä kyllä silmällä huomaa. En ole vielä täysin päättänyt lähdenkö viemään väriä pikkuhiljaa tummanruskean suuntaan vai jatkanko tällä linjalla. Latvanihan on sellainen, että sieltä väri usein lähteekin haalenemaan, joten tuo tummanruskeaan siirtyminen on siinä mielessä hyvinkin mahdollinen. Katsotaan.

Miltäs kampaajalla käytetty tukkani teidän silmäänne näyttää? Uutta kiiltoa tuli ainakin naamioista joilla Jenni hiuksiani hemmotteli.

IMG_3257-001IMG_3262-002IMG_3261-001IMG_3277-002

Kampaajalla kävin Neo Hiushuoneen Jennillä Kampissa, kuten aikaisemminkin ja kampaamopalvelut sain sopimushinnalla. Teille lukijoilleni Jenni tarjoaa jälleen pientä porkkanaa jos aatoksissa on keväthiukset, tai vaikka se long bob. Eli väri -ja hiustenleikkauspaketit 100 € (pitkien hiustenlisä 15-25 €). Etu on voimassa toukokuun loppuun saakka ja sen tarjoaa ainoastaan Jenni. Kerrothan aikaa varatessasi olevasi lukijani, jolloin etu otetaan huomioon.

Ajanvaraukset numerosta: 09 6932060

Oikein aurinkoista torstaita, pian on taas viikonloppu! 

PS. Paita House of Brandon click. *gifted

Kommentit (4)
  1. Long bob ehdottomasti! Sopisi tosiaan sun kasvonpiirteille täydellisesesti! Haloo jos vuodessa saat noin paljon kasvatettua tukkaa niin anna mennä nyt! Hiukset on kasvava luonnonvara 🙂

    1. Hahah, ihana tsemppari. 🙂 Pelkään vaan, että harmittaisi. Viimeksikin harmitti tosi paljon se leikkaaminen… Ja kasvatus tuntui tavallaan aika hitaalle vaikka kokoajanhan se tukka siellä kasvoi. 🙂

  2. Se lyhyt, tai tohon olkapäille nippanappa ulottuva ois niin sun kasvoille upea !!! <3

    1. No oishan se mutta kasvatus prokkis niin jäätävä jos pätkäsee. 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *