Neutrogena Visibly -ARVONTA!

Minulla on jo pitkään ollut ihonpuhdistukseen yksi sarja ylitse muiden, nimittäin Neutrogena. Olen aikaisemminkin kehunut kyseisiä tuotteita blogissani, enkä edelleenkään voi näitä liiaksi hehkuttaa. Mikään muu kasvojen puhdistusaine ei nimittäin jätä ainakaan minun kasvoilleni samaa fiilistä, kuin nämä Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruitit. Sarjahan on suunnattu epäpuhtaalle iholle mutta kuten tiedätte, omani ei sitä todellakaan ole. Silti koen tuotteet todella miellyttävinä, enkä missään nimessä normaaliakaan ihoa kuivattavina. Ihana pieni raikas kihelmöinti, joka pesuaineesta tulee iholle puhdistuksen jälkeen on jotain sellaista, johon olen ainakin itse koukuttunut! Myös sarjan öljytön kasvovoide on jo pitkään ollut yksi lemppareista ja käytänkin sitä meikin alla säännöllisesti.

Ja jotta tämä ei nyt ihan yksinpuheluksi menisi, sain mahdollisuuden järjestää teille lukijoilleni pienen sunnuntai-arvonnan. 🙂 Eli nyt olisi mahdollisuus voittaa Neutrogenan pinkki tuotekassi, joka pitää sisällään juurikin nämä omasta kaapistanikin löytyvät Pink Grapefruit -suosikkituotteet. Kolme puhdistusainetta, joista jokainen hieman erilainen mutta ihanalla tavalla, sekä purkki öljytöntä kosteusvoidetta. Voi olla, että monelle teistä sarja on jo entuudestaan tuttu mutta etenkin te, keitä kyseisen sarjan kokeileminen kiinnostaa niin nyt olisi oiva tilaisuus päästä ilmaiseksi kokeilemaan!

Arvontaan voit ottaa osaa kommentoimalla kommenttiboxiin onko sarja sinulle entuudestaan tuttu vai täysin tuntematon. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 3.2 klo. 12.00 saakka. Nyt vaan kommenttiä tulemaan, onnea arvontaan ja ihanan rentouttavaa sunnuntaita! 🙂

IMG_6809IMG_6825IMG_6861

Kommentit (162)
  1. En ole vielä käyttänyt Neutrogenan tuotteita,olen kyllä lukenut että olisivat hinta/laadultaan parhaimpia tuotteita.

  2. Purkit näyttää kyllä tutuilta, mutta en ole koskaan enempää perehtynyt. Olisi kiva päästä kokeilemaan noita 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *