Onnellisuus

Onnellisuus on mahtava juttu. Jos ihmisiltä kysytään mitä he toivovat elämältään tässä ja nyt tai viiden vuoden päästä, vastaus on ainakin yhdeltä osin aina sama ”onnellisuutta”. Itse en ole aina ollut onnellinen, kukapa meistä olisi? Elämään kuuluu vaiheita jolloin onnellisuus on kortilla, asiat kääntyvät sinua vastaan ja tuntuu, että vastoinkäymisiä tulee oikein urakalla. Nuo ovat elämää ja mielestäni tähän vaan kuuluu ne kaudet jolloin lasi on puoliksi täynnä. Kun elää vaikeampia aikoja osaa taas arvostaa sitä hyvää. Ehkä kliseinen lause mutta vastoinkäymisten jälkeen on aina tulossa jotain positiivista, tuohon kannattaa uskoa!

Onnellisuus voi olla hyvinkin pieniä seikkoja ja itseasiassa mielestäni ne arjen pienet asiat tekevät onnelliseksi. Itse olen vahvasti tunteita elävä, yhtenä hetkenä saatan tuntea iloa ja toisena jo surua tai ärtymystä. Itseäni häiritsee monesti se, että reagoin asioihin vahvasti ja esimerkiksi pienet vastoinkäymiset tuntuvat usein maailman kaataville. Monessa hetkessä unohdan tyystin sen tyynen onnellisuuden ja olen todella ärsyyntynyt. Tietysti tunnetilojen muutokset ovat elämää mutta haluaisin muistaa useammin, että kuinka mulla on asiat hyvin ja se, että kastut lumisateessa läpimäräksi ei tee sinusta epäonnellisempaa. Tiedättekö mitä meinaan? 😀 Vaikka asiat ovat hyvin niin monesti se unohtuu arjessa ja sitä näkee päällimmäisenä ne asiat jotka eivät ole hyvin. Negatiivisista asioista päivittely on niin turhaa!!

Tammikuu on haasteita pullollaan mutta haluan silti käynnistää omalta osaltani sen ensimmäisen haasteen, jota voisi kutsua vaikka onnellisuushaasteeksi. Haastan itseäni joka aamu miettimään kolme asiaa joiden vuoksi olen tänään onnellinen ja hetkinä jolloin tuntuu ettei mene taas ihan kuin Strömsössä niin muistan nämä seikat. Haasteeseen saa lähteä mukaan jos tuntuu, että edeltävä teksti oli kuin sinun elämästäsi. 😉

IMG_9596-003

Tein listaa ensimmäisenä mieleen tulevista onnellisuuden tunteita herättävistä asioista. Niitä löytyikin aika monta ja listaahan voisi vielä jatkaakin. 🙂 Tällä hetkellä minut onnelliseksi tekee seuraavat seikat:

 • Ihana ”sijaiskoti” jossa asustelemme huhtikuun loppuun saakka.
 • Uuden kodin remontin tuloksen miettiminen, rempattuun asuntoon on aina ihana palata!
 • Kaksi pientä kissaystäväämme, jotka ilostuttavat päiviämme. Ovat sellaisia persoonia, että.
 • Aurinko joka näyttäytyy useammin kuin kuukausi sitten, kevät tule jo!
 • Mehukone. Se on aivan täydellinen ostos.
 • Kotitreenit joihin olen löytänyt kunnon touchin. Eilen tuli hikoiltua 1,5 tuntia, oh yeah!
 • Terveys. Olen terve ja flunssakin on pysynyt loitolla jo mukavan aikaa.
 • Mieheni, päivieni ilostuttaja. Saku on sellainen ilopilleri ja positiivinen tyyppi! Piristää mua aina jos meinaan pessimisöityä. 😉
 • Nyt on perjantai ja rentouttava viikonloppu edessä.
 • Mulla on mahdollisuus kirjoittaa blogia jota lukeekin pari tyyppiä.
 • Meillä on isompi pyykkikone kuin omassa kämpässä. Huikeaa saada samaan koneeseen kunnon läjä vaatetta. 😀
 • Palkkapäivä on ensi viikolla, jihaa!
 • Sain viime viikolla hankittua kameraani vihdoin uuden objektiivin ja se on osoittautunut hintansa väärtiksi.
 • Ihanat ihmiset ympärilläni! Kannattaa tosiaan viettää aikaa ihmisten kanssa jotka antavat sinulle eivätkä vaan ota.
 • Työpaikka. Sekin on mahtava homma tänä yt-neuvotteluiden aikakautena.
 • Gina Tricotin pinkit pörrösukat, ne ovat niin ihanat jalassa ja yksi parhaista ostoksista aikoihin.
 • Olo on rauhaisa ja levollinen, muuttostressi alkaa jo väistymään.
 • Olen onnellinen, että olen syntynyt Suomeen. Vaikka tällaisina aamuina ei välttämättä tuo tunne ole vahvimmillaan mutta Suomi on kuitenkin hyvinvointivaltio moniin muihin nähden.

Onko teillä asioita joista olette erityisen onnellisia tänä perjantaina?

IMG_9597-002

Kommentit (8)
 1. yhdyn tuohon mehukohtaan:D oon itekkin saanu niin paljon iloa, ja enää harvoin himoitsen smootheita ym tai osta niitä sikakalliila kahviloista! toki edelleen joskus, mutta paljon harvemmin kuin ennen:) iloista alkanutta vuotta:)

  1. Hahah, jee! Mä kyllä tykkään tosi paljon smoothieistakin, eli niitä edelleenkin vetelen yhden päivässä. 🙂 Mä vältän smoothieiden ostoa kahviloista, koska niihin on ängetty tosi paljon sokeria. Kauhistuin, kun joskus katsoin kuinka paljon Picnicin smoothie sisältääkin sokrua.. huh. Jäi mun ostelut siihen… Parhaita on ne omatekoiset. 🙂

   Iloista vuodenalkua sinnekin! 🙂

 2. Mitä muuten teet työksesi? :))

  1. En kirjoita juurikaan työstäni mutta sen olen paljastanut, että olen tiimiassistenttina eräässä yrityksessä. Asiakaspalvelua ja toimistotyötä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *