Paras kasvoseerumi

Iän myötä kasvoseerumien käytöstä on tullut itselleni suorastaan rutiininomainen juttu. Nykyään, kun ihoaan haluaa hoitaa vielä intensiivisemmin kuin nuorempana, tuntuu niiden käyttö nimenomaan luontevalta ja sitä haluaakin ihonhoidon avulla pitää kasvojen ihon hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään. Koen, että nimenomaan seerumi on laadukkaiden päivä- ja yövoiteiden rinnalla se juttu, joka edesauttaa ihoni kuntoa ja toimiikin iholleni ns. kauneus boosterina.

Evolve

Tällä hetkellä suosikki kasvoseerumini on luonnonkosmetiikka merkki *Evolve Organic Beautyn hyaluronihappo seerumi. Olen itse asiassa jopa vähän koukussa erilaisiin hyaluronihappoa sisältäviin ihonhoitotuotteisiin, sillä niiden ihon sävyä kirkastava, kimmoisuutta lisäävä sekä tasoittava vaikutus on seikka, joka on saanut ainakin minut vakuuttuneeksi. Tämä Evolven seerumi on vieläpä täysin kasviperäinen ja siksi sen sisältämä hyaluronihappo on pienempää molekyylipainoltaan, jolloin se imeytyykin syvemmälle ihoon sekä kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Hyaluronihappohan tunnetusti auttaa vähentämään myös ryppyjä, jonka vuoksi sitä tykkään erityisesti näin kolmekymppisenä suosia.

Kyseinen kasvoseerumi sopii erittäin hyvin myös meikin alle eikä se rullaannu, kuten moni muu vastaava tuote tekee. Seerumi on koostumukseltaan hieman geelimäistä ja se imeytyy ihoon aivan mielettömän nopeasti! Tässä itse asiassa yksi tärkeä syy, jonka vuoksi juuri tämä tuote on korvaamaton, sillä tällaiselle odottamista inhoavalle ihmiselle ihonhoitotuotteiden imeytyvyys on mielettömän tärkeää. Ja tähän samaan hengenvetoon pakko myös mainita, että kyseinen seerumi on todellakin tämän joulunajan ihon pelastaja… Nyt, kun kasvojen iho on samea kaikesta siitä nautitusta sokerista, tasoittaa ja kirkastaa seerumi ihon pintaa aivan ihanasti! Evolven seerumi suojaa ihoa mukavasti myöskin pakkasessa ja nimenomaan kosteuttaa pintakuivaa talvi-ihoa.

EvolveEvolveEvolve

Olen kokeillut jos jonkinlaisia seerumeita etenkin viimeisen vuoden sisään ja pakko sanoa, että tämä tuote on ehdottomasti se omalle iholleni paras. Ei sillä etteikö olisi olemassa monta muutakin hyvää ja toimivaa tuotetta mutta tämä on vaan se minulle henkilökohtaisesti kaikista toimivin. Oma ihonihan on siis aika normaali – talvisin ehkä hieman herkempi ja nimenomaan POD -ihottuman kokeneena olen nykyään aika tarkka siitä, etten käytä vääränlaisia seerumeita. Esimerkiksi C-vitamiini ihonhoitotuotteissa on omalle iholleni se, joka laukaisee herkästi tuon kiusallisen ihottuman ja siksi moni seerumi ei loppupeleissä sovikaan iholleni.

Jos et vielä käytä seerumia niin suosittelen tekemään tuon hankinnan vaikka alkavan vuoden kunniaksi! Seerumi on mielettömän tärkeä osa ihonhoitoa ja aivan oikeasti eron siihen kyllä huomaa, jos ei käytä seerumia ollenkaan. Ainakin oma ihoni on seerumin myötä ehdottomasti kuulaampi ja hyvinvoivempi. Pelkkä kasvovoide ei nimittäin riitä varsinkaan tähän vuodenaikaan kosteuttamaan ihoa riittävästi. Olen joskus myöskin kuullut, että seerumia kutsutaan ihonhoidon superfoodiksi, mikä ei liene aivan tuulesta temmattu heitto. Seerumi todella kirkastaa ihoa sekä tekee siitä kauniimman.

Mahtaako tämä kyseinen Evolven seerumi olla jonkun muunkin suosikki? 

Oikein rentouttavaa joulupäivää!

*Seerumi sponsoroitu

Kommentit (2)
  1. Aivan ihana seerumi! Ensimmäinen Jolie Boxista saatu ja sittemmin tilattu! Todella hyvä seerumi pintakuivalle iholleni. Sekä kosmetologini että ystävät ihastelleet kasvojeni ihoa ja ihmetelleet, että mitä sille on tapahtunut.
    Käytän seerumia aamuin illoin ennen kasvovoidetta. Tätä tuotetta voin lämpimästi myös minä suositella.

    1. No eikö! Täysin samaa mieltä kanssasi ja huomannut itsekin eron kasvoissa. 🙂

      Käytän myös aamuin sekä illoin, toisinaan pelkästään illoin tai aamuin. Kasvovoiteen alla aivan mielettömän hyvä – vieläpä, kun imeytyykin niin nopeasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *