Paras korallin värinen huulipuna

Jo pitkään olen hakenut täydellisen korallia huulipunaa. Sellaista, joka ei ole liian hailakka tai persikkaan taittava, mutta ei kuitenkaan liian punainenkaan. Erilaisia punaisen sävyjä peilikaapistani nimittäin kyllä löytyy, mutta se täydellisen raikas kesäpuna on uupunut. Vaadin huulituotteilta ylipäänsä aika paljon ja siksi aivan liian usein olen tehnyt niitä niin sanottuja hutiostoksia. Milloin sävy on ollut täydellinen mutta punan koostumus sitten aivan surkea tai päinvastoin. Nyt on kuitenkin ollut ilo ylimmillään, sillä se omille kasvoilleni täydellisesti sopiva koralli huuliväri on vihdoin löytynyt!

Moni on itse asiassa kysellyt tämän kyseisen punan perään jo Instagraminkin puolella, joten mielelläni omistan sille ihan oman postauksensa. Eli tämä viimeisen kuukauden ajan huulillani tiheään nähty korallin punainen ja täydellinen huuliväri on *Anastasia Beverly Hillsin Liquid Lipstick sävyssä Spicy. Nappasin huulivärin mukaani taannoin eräästä PR-tapahtumasta ja vaikka tarjolla oli tosiaan Anastasian kauniita nudejakin, päätin kerrankin repäistä! Tiedän nimittäin, että minun tulisi ehdottomasti käyttää enemmän värikkäitä huulipunia. Aivan liian usein vaan turvaudun siihen tylsän varmaan nudeen, vaikka kirkkaat värit korostavatkin erinomaisesti kasvoja ja luovat kivan kontrastin tumman tukan kanssa.

Kyseinen Anastasian huuliväri on koostumukseltaan tosiaan matta, mutta ei kuitenkaan samalla tavalla huulia kuivattava kuin vaikka NYXin Lingeriet. Myös pigmenttiä löytyy aivan mielettömän hyvin ja huuliväri on ylipäänsä sen verran riittoisa, että jo yhdellä pumppauksella saan sekä ylä-, että alahuulen maalattua. Ainut miinus ehkä siitä, että väri tarttuu levitysvaiheessa herkästi hampaisiin, joista sitä on hieman työlästä poistaa… Mutta tämäkin johtunee siitä, että tuotteen pysyvyys on aivan mielettömän hyvä. Huuliväri suorastaan liimautuu huulille ja pysyy niissä pitkään! Väriä ei siis tosiaankaan tarvitse päivän mittaan lisäillä, eikä edes syöminen tai juominen kuluta sitä pois. Toki tämä edellyttää sitä, että huulet on rajattu ja pohjalla on mahdollisesti rajauskynää tai huulipunan pohjustajaa. Huulirasva on mielestäni huonoin pohjustaja matta punille vaikka sitä voisi toisin kuvitellakin.

Itse rajaan huulet samalla MACin kynällä, jolla rajaan ne myös punaisen huulipunan kanssa. Toki parhaiten tämän seurana menisi joku koralliin taittava sävy, mutta en vaan raaskinut ostaa pelkästään tätä varten omaa rajauskynäänsä. Huulethan kannattaa tosiaan rajata edes osittain myös huulten sisäpuoleltakin tai vastaavasti ostaa MACilta niitä pehmeitä kyniä, joilla huulet voi ihan kauttaaltaan   rajauksella pohjustaa. Pohjustaminen vaikuttaa mielestäni huomattavasti huulivärin pysyvyyteen.

Nyt monella herää varmaan kysymys, että mistä tätä ihanaa huuliväriä löytyy niin ilokseni voin kertoa, että nykyään KICKsit ainakin myyvät näitä Anastasian huulivärejä! Toki sävyt varmaan loppuvat heiltä aika nopeasti mutta jos voi yhtään tiedustella koska uutta erää olisi tulossa, niin silloinhan siellä voi olla sitten ensimmäisten joukossa tsekkaamassa. Hinta oli muistaakseni jotain 28 euron luokkaa (olen ostanut kyseisen merkin huulivärejä siis itsekin) ja saatavuus Suomessa on tyyliin 8-10 eri värisävyn luokkaa.

Anastasia Beverly Hills

Onko joku muu testaillut näitä Anastasian huulivärejä ja ehkä vielä kenties tässä sävyssä Spicy? 🙂

*Tuote sponsoroitu. 

Kommentit (4)
  1. Punaiset huulet smack!

  2. Multa löytyy nude roosaan taittava sävy crush, mikä on aivan ihana. Löytyy myös vaalea roosa sävy lovely ja molemmat on kyllä aivan ihania. Tuo spicy pisti kyllä nyt houkuttelemaan suuresti. Tykkään kyllä näistä ABH liquid lipstickeistä suuresti. Oon tainnut sulle ennenkin suositella, mutta suosittelen testaamaan the Balmin liquid lipstickejä. Ite tilannut omani cocopandalta. Ehdottomasti mun suosikki nestemäiset punat 🙂

    1. Joo, ihania sävyjä merkiltä kyllä löytyy. 🙂

      Ahaa, voi olla, että olet maininnut. Pitääkin kurkata tuolta Cocopandan verkkokaupasta jos pidät niitä suorastaan parhaina. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *