Paras luomiväripaletti kautta aikain!

Olen aina ollut surkea luomivärien kanssa, enkä ole oikein osannut meikata silmiäni kauniisti. Nyt tajuan tämän johtuneen siitä, että käytössäni on ollut a) surkeat tuotteet ja b) väärät värisävyt. Vaikka olen jo aikaisemminkin suosinut nudea/ruskeaa värimaailmaa silloin, kun olen silmäni meikannut, ovat luomivärit olleet laaduttomia ja pigmentiltään valjuja. Lopputulos on säilynyt kauniina ainoastaan muutaman tunnin ajan, jonka jälkeen luomiväri on lipunut salakavalasti luomivakoon ja jokainen tietää, ettei tuo ole kaunista katseltavaa – ei etenkään yön pikkutunneilla. Tuossa siis yksi syy siihen, miksi en ole jaksanut luomivärien kanssa pelailla. Nyt on kuitenkin tapahtunut käänteen tekevä muutos, sillä olen vihdoin löytänyt luomivärit, jotka pysyvät silmissäni kauniina pitkään, blendaantuvat kivasti keskenään, niissä on riittävästi pigmenttiä ja värimaailma on juuri täydellinen (ainakin sinisille silmille). Nuo luomivärit ovat blogin kautta jo keväällä saamallani Anastasia Beverly Hillsin Soft Glam paletilla, josta on etenkin viime kuukausina kuoriutunut meikkien luottotuote!

En sinällään yhtään ihmettele, että juuri tämä Anastasian paletti on laadultaan priimaa. Merkki on kulttibrändin maineessa maailmallakin ja onneksi rantautunut myös Suomeen. Esimerkiksi Anastasian kulmakarvaväri on ehkä maailman paras ja ollut itsellänikin käytössä jo vuosia! Sen lisäksi loppuun on kulutettu merkin korallin sävyinen huuliväri (joka pysyy huulilla kuin liima) sekä nestemäinen korostusväri. Tämä uusin tulokas on kuitenkin se, josta olen erityisen innoissani, sillä kyseinen paletti on saanut minut innostumaan luomivärien käytöstä! Nykyään huomaankin tarttuvani palettiin kerta toisensa jälkeen ja jopa arkena, mikä ei ole itselleni ollenkaan tyypillistä. Paletilla on niin täydellisiä sävyjä ja oikein ihanasti syksyyn sopivia. Omat suosikkini ovat kaikki ruskean, oranssin ja tiilenpunaisen sävyt, joista muuten kaksi viimeisintä on toden teolla yllättänyt! Oranssi ja punainen korostavat kuitenkin oikein kauniisti sinisiä silmiä, eli jos et ole kokeillut niin kannattaa kokeilla. Toki paletilla on muutama hieman villimpikin väri, jotka ovat vielä toistaiseksi testaamatta. Esimerkiksi musta on täysin korkkaamatta ja se ensimmäinen ”smokey eye” meikki paletilla vielä tekemättä. Ehkä Halloween-juhlat voisivat olla oikea ajankohta tähän?

Eniten käytän paletista sävyjä orange soda, burnt orange, sienna, rustic, mulberry ja cyprus umber. Tänään loihdin silmämeikin käyttäen sisänurkkaan vaaleampaa sävyä orange soda, jonka jälkeen levitin sävyä mulberry silmän keskiosaan edeten kohti ulkonurkkaa, ja sinne silmän ulkonurkan tienoille puolestaan käytin sävyjä rustic ja cyprus umber. Tuo viimeisin on muuten aivan loistava banaanivarjostukseen! Alaluomelle laitan oikeastaan aina hitusen värisävyä rustic. Jos lähden juhlimaan tai ulos, saatan käyttää myös alaluomella tummempaa cyprus umberia. Hurjan paljon en glittereistä meikissä välitä, mutta odotan että joku kerta innostun kokeilemaan hohtavia värisävyjä, joita niitäkin paletilta löytyy. Matta on kuitenkin huomattavasti turvallisempi ja neutraalimpi, jonka vuoksi siihen useimmiten tartun.

Silmämeikki tosiaan pysyy luomilla hyvin ja pitkään. Toistaiseksi en olekaan löytänyt mitään moitittavaa lukuun ottamatta, että levitysvaiheessa luomiväriä varisee hieman alaluomelle mikäli enimpiä hippuja ei puhalla kevyesti siveltimeltä ennen levitystä. Tuo puhallus kuitenkin auttaa ja täten luomiväriä varisee hyvin minimaalisesti. Tähänkin on toki olemassa se kikka, että meikkaa silmäluomet ensin ja sitten vasta tekee muun meikin. Muuten en tosiaan löydä mitään miinuksia paletista ja siksi voinkin sanoa, että tässä on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani luomiväripaletti, joka innostaa jopa amatööriä! En sitten tiedä onko se hyvä juttu että meikkaakin yhtäkkiä usein arkena enemmän, mutta kivaa vaihtelua ainakin.

Anastasiaa myydään edelleen valitettavan vähän Suomessa, mutta KICKS on ainakin sellainen myymälä, josta tuotteita saa. Ja toki jos vierailee naapurimaa Ruotsissa, siellä kannattaa tehdä isku Sephoraan. Kurkkasin muuten juuri, että palettia myydään ainakin KICKSin verkkokaupassa hintaan 57,40 €. Vaikka hinta kirpaisee, niin suoraan sanottuna mieluummin ostaa kerralla laatua kuin monta huonoa! Joskus luulin että Maybellinen The Nudes-paletti on hyvä, mutta tähän verrattuna se on kyllä aivan surkea.

Onko kukaan muu kokeillut tätä Anastasian palettia ja ihastunut ikihyviksi?

Kommentit (2)
  1. Merjabirgitta Loppukaarre
    23.10.2018, 10:41

    Luomivärin ostaminen tosiaan on haastavaa, aina sattuu jotenkin vääränlainen paletti mukaan. Miten niiden tuotekehittely voikaan olla vielä tänä päivänä niin huonoa suurimmalla osalla merkeistä. Saako tuota Anastan luomiväripalettia Suomesta? vai verkkomyyntinäkö pelkästään?

    1. Olen samaa mieltä! Iso osa todella surkeita… Luomiväri on ikään kuin sellaista ”kovempaa”. Saa Kickseistä Suomessa. 🙂 Eli myymälät sekä verkkokaupat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *