Parasta just nyt x 10

Sopivaan mittaansa kasvaneet otsisverhot, jotka saan vihdoin föönattua kauniisti sivuille, ilman, että ne alkavat viiden minuutin päästä föönauksesta törröttämään sinne tänne. Aikansa kutakin, eli lyhyisiin verhoihin en enää palaa, saatikka suoraan otsikseen, mutta pitkät sivuverhot on kivat! Vielä niissä on kasvamista, jotta ovat silmääni täydelliset, mutta hyvällä mallilla ollaan. 🙂

Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen pääsen viimein ottamaan uuden tatuoinnin käsivarteen. Olen jonottanut aikaa muutaman kuukauden, joten ihanaa, että h-hetki on viimein käsillä! Vähän jännittää  tuo kipu, sillä olen viimeksi ollut tatuoitavana useampi vuosi sitten. Noh, eiköhän siitä selvitä taas ja käsivarsi ei ainakaan lukemani perusteella onneksi ole se pahin kohta.

Sopivan rennosti alkanut työviikko ja elokuun alku. Elokuu on vielä kesäkuukausi ja ainakin tässä kuukauden alussa moni lomailee. Siispä nyt on hyvä hetki kerätä energiaa syksyä varten ja ottaa rennommin, kerta siihen on mahdollisuus. Voi olla, että ensi viikolla on jo tiukempi työtahti, mutta nyt on ainakin toistaiseksi kivan rauhallista.

Paulúns superriisi, jota ollaan suosittu nyt useamman kerran valkoisen/täysjyväriisin korvaajana. On muuten ihan super hyvää ja vieläpä terveellistä! Superriisi on sekoitus raakariisiä, jyviä ja siemeniä. Vaikka superriisi on hieman kalliimpaa kuin ns. perinteiset riisit, suosittelen testaamaan, mikäli kaipaat vaihtelua siihen tavalliseen.

Arki – siis tämä täysin tavallinen arki ja sen paluu. Vaikka lomallakin oli toki mukavaa, nautin työnteosta ja siitä, että elämässä on rytmi ja rutiinit. Me eletään kuitenkin suurin osa elämästämme arkea, joten olisi surullista, jos sitä eläisi vain lomia varten. Ymmärrän oravanpyörä-elämään liittyvän  ahdistuksen – ahdisti se itseänikin aikoinaan. Tästä syystä päätin jo vuosia sitten irtautua tuosta senkin uhalla, että tulot pienenisivät ja muuttuisivat epävarmemmiksi. Näin siinä alkuun kävikin ja muistan ajan, kun elin hyvin pienellä. Päätös oli silti elämäni yksi parhaista ja yrittäjyys täysin minua varten. Mielenkiinnolla katson, mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan, mutta nyt ainakin tulevaisuus näyttää hyvin valoisalta!

The Serpent -sarja Netflixissä. Aloitettiin sarjaa jo muutama kuukausi sitten, mutta jotenkin sen alku ei koukuttanut, jonka vuoksi sarja jäi ikään kuin roikkumaan. Palattiin sarjaan viime viikolla ja yhtäkkiä olinkin ihan koukussa siihen. 😁 Minulle käy aika usein näin, etten aluksi innostu, mutta jos vaan jatkan katsomista, koukutun. Ei tietenkään aina, mutta tämä kyseinen sarja on tavallaan aika hidastempoinen, jonka vuoksi lämpenemiseen ehkä menikin aikaa. Nyt voin kyllä lämpimästi suositella, jos et ole katsonut ja mikäli et heti ole fiiliksissä, jatka vaan katsomista.

Hieman viileämmät kesäkelit on makuuni, sillä tuossa joku aika sitten oli jopa hieman liiankin tukalaa. Yöt tuli nukuttua huonosti ja hiki valui oikeastaan mihin tahansa menikin, jonka vuoksi tykkään henkilökohtaisesti enemmän tällaisesta 20 + ilmoista. Huomasin kesäkuussa kotoa käsin työskennellessä senkin, miten pää ikään kuin pehmeni kuumuudessa ja työnteko oli haastavampaa ilman väsymystä. Nyt kun on hieman viileämpää, on töitäkin helpompi tehdä ilman nuupahtamista kesken päivän.

Loppuvuoden suunnitelmat, joita ollaan tässä hiljakseen tehty. Vaikka pääasiassa onkin kiva elää hetkessä ilman liiallista suunnittelua, kyllä on mukavaa että on jotain pieniä etappeja/tapahtumia, joita odottaa. Toivotaan, ettei loppuvuoteen tule sen suurempia rajoituksia. Itse saan parin viikon päästä toisen rokotuksen, jonka jälkeen olo on turvallisempi ja voi kai jossain määrin huokaista helpotuksesta.

Invisi Bobble -hiusdonitsit, joita ilman en muuten enää pärjäisi! Olen jo vuosia käyttänyt kyseisen brändin puhelinlahkaponnareita, kunnes kesäkuussa sain Marsaanan pressipäiviltä testiin yhden hiusdonitsin. Tuosta donitsista tuli nopeasti suosikkini ja nyt omistan kyseisiä donitseja useampia! Huomattavasti parempia kuin nuo perinteiset lankaponnarit, sillä pehmeä pinta ei katko hiuksia, pitkät hiukset pysyvät tukevasti korkealla ponnarilla päälaella (normaali lanka ei kannattele kunnolla ainakaan omaa tukkaani) ja donitsilla on helppo loihtia kampaus, jossa puolet hiuksista on kiinni ja puolet auki. Siispä aivan parhaita ja ehdottomasti parasta just nyt. 💜

Vichy ”drinksu”, jonka joukkoon on lisätty hieman puristettua limetin mehua, tuoretta limetin hedelmälihaa ja jäitä. Juon tätä drinkkiä nykyään päivittäin ja on muuten super hyvää! Näyttää alkoholilliselle drinksulle, mutta on tosiaan täysin alkoton. 😁 PS. Muistakaa pilli, jotta hampaat ei kärsi!

Sellaisia juttuja tällä hetkellä mielen päällä! Ihanaa illanjatkoa. 🥰🥰

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Harmi kun nykyään postaat niin harvoin kun ennen melkein päivittäin. Tykkään silti lukea blogiasi, ethän lopeta kokonaan <3 Nämä kootut postaukset on kivoja, tykkään näistä 🙂

    Sulle käy hyvin tuo vaaleampi tukka, ihana sävy!

    1. Kiitos kommentista! ❤️ Joo ymmärrän, tähän vaikuttaa mun päätyö, johon keskityn nykyään eniten. Olisi kyllä kiva kirjoittaa useammin ja toivon, että syksyn mittaan pääsisin 4 krt/vkossa postaustahtiin. 🙏🏻 Se olisi mun tavoite.

      Ja kiitos! Mäkin kyllä tykkään, enkä usko että palaan enää tosi tummaan/mustaan, kun näin pitkälle on jo päästy. 😁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *