Perfect Anastasia Beverly Hills

Meikkiostoslistallani on jo pitkään keikkunut yksi tuote, nimittäin Anastasia Beverly Hillsin kulmakarvavoide. Uskoisin, että suurinosa teistäkin tietää mikä ihmeellisyys tämä tällainen ”Anastasia” on mutta jos ei tiedä, niin kyseessä on tosiaan maailmankuulu meikkisarja josta etenkin kulmakarvatuotteet ovat niittäneet kovaa mainettaan blogeissa, youtubessa ja muutenkin somessa. Itse olen jo pitkään ihastellut netistä etenkin erilaisia youtube-videoita, joissa Anastasian tuotteilla luodaan täydelliset kulmat.

Rakastan kulmakarvoja. Ne ovat kasvojen kehykset ja olenkin aina (teiniaikaa lukuunottamatta) pitänyt tuuheista ja luonnollisista sellaisista. Kiinnitän ihmisten kulmakarvoihin poikkeuksellisen paljon huomiota ja tämän vuoksi itsekin tykkään panostaa niihin. Ennen käytin niiden meikkaamiseen pääosin Lumenen kulmakarva ”puuteriväriä” ja geeliä mutta nyt olen tosiaan sitten siirtynyt tähän Anastasian voide/vahamaiseen Dipbrow Pomadeen. Ostin värin muutama viikko sitten Makkaratalon KICK:sistä, jossa kuulin tuotteita myytävän. Sarja on ylläri, ylläri todella suosittu eli värit ovat usein loppu mutta tällä kertaa minua onnisti! Nyt sitä onkin sitten harjoiteltu videoiden tahtiin…

IMG_7285IMG_7291

Jos minulta kysytään mitä mieltä tuotteesta olen, niin ehdottomasti super iso peukku! Tämä on varmasti lopun elämäni viimeinen kulmakarvaväri, sillä sen verran täydellisestä purnukasta on kyse. Vaha levittyy aivan mielettömän hyvin, sillä on helppo muotoilla kulmia haluamikseen ja mikä ehkä itselleni tärkeintä, tuote pysyy super hyvin jopa salilla hikoillessa! Tässä varmasti oiva apu etenkin henkilöille, joilla ei kirjaimellisesti ole kulmakarvoja. Vahalla, kun pystyy sellaiset loihtimaan ja aika hyvin huijaamaan myös omien kulmien rajoja. Tuotteella on hintaa ehkä hitusen enemmän mitä monella muulla kulmakarvasetillä mutta sanoisin, että nyt menee rahat hyvään talteen. Olen varma, että rakastut jos kokeilet.

Anastasian sarjastahan löytyy myös muitakin kulmatuotteita, eli tämä Pomade ei ole se ainoa. Kannattaakin jutella myyjän kanssa omista kulmakarvatarpeistasi ja sen perusteella valita itselleen sopivat jutut. Vaha muuten vaikuttaisi olevan hyvin riittoisaakin, eli siitäkin propsit! Kunhan vielä hieman hommassa harjaannun, voisin laittaa teille jonkunlaista tutorialia omasta muotoilustani. Enne-jälkeen kuvilla havainnollistuu hyvin kuinka suuren eron tällä saakaan aikaiseksi.

Onko moni muu hurahtanut näihin Anastasian kulmatuotteisiin?

IMG_7288

Kommentit (10)
  1. Mikä sävy sulla on tosta ? 🙂

    1. Tummin. Jos saisin vaihtaa ottaisin yhden sävyn vaaleamman… Tää on meinaan tosi tumma yksin käytettynä.

  2. Juu tämä on kyllä huipputuote. Tosin mulla se vähän kuivahti tosi nopeaan, mutta silti ihan käyttökelpoista 😀 Ja tosiaan omani tilasin beautybaystä 12e hintaan kun eikös tämä Kicksissä maksa jotain 26euroa :0

    1. Aah, toivottavasti ei täällä kuivahda. :/ Kicksissä maksaa tosiaan lähemmäs 30€, eli sinällään suolainen hinta kyllä… Tosin toivon, että kestäisi pitkään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *