Perjantai-illan asu

Perjantaina tuli käytyä pitkästä aikaa oikein hienosti ulkona, kun Helsinkiin avattiin uusi yökerho Skohan. En edes muista koska olisin viimeksi ollut jossain tuon kokoisissa avajaisissa, sillä eipä ole Helsingin yöelämään avattu hetkeen mitään uutta. Eniten tulee käytyä lähinnä Teatterissa jos jossain, joten sen rinnalle on ehdottomasti kiva saada uusia tuulia. Mielestäni Helsingissä on ylipäänsä aivan liian vähän aikuisempaan makuun suunnattuja yökerhoja, joissa olisi riittävän korkea ikäraja ja oikeasti ihmiset aikuisia.

Päätin pitkästä aikaa panostaa hieman enemmän asuun ja hankinkin illaksi Itiksen Zarasta (on muuten huomattavasti keskustan Zaraa parempi!) ihanan mustan haalarin, jonka toispuoleinen leikkaus pisti oitis silmään. Musta on ehdottomasti luottovalintani tilanteeseen, kuin tilanteeseen, joten tälläkin kertaa mentiin kokomustalla tyylillä. Jumpsuitin kaveriksi musta choker-kaulakoru, DW:n kello ja Furlan Metropolis. Pidin yksinkertaisesta asukokonaisuudesta kovasti ja se oli mielestäni aivan minun näköiseni.

Meikin pidin aika neutraalina ja ripsien kaveriksi tein pelkästään mustat skarpit rajaukset. Ripsienpidennysten kanssa tulee meikattua silmiä todella vähän ja huomaankin, että yhä harvemmin ja harvemmin käytän enää luomiväriäkään. Kävin huoltamassa pidennyksetkin juuri ennen juhlia *Beauty Anniinassa, joten ripset olivatkin täydelliset iltaa varten. Tällä kertaa ripsistä tehtiin muutenkin hieman näyttävämmät, kuin tavallisesti mikä on kivaa vaihtelua varsinkin jos tietää, että tulossa on juhlia.

Haalari Zara / Kaulakoru H&M/ Kello DW / Laukku Furla / sormukset H&M

Ilta oli kokonaisuudessaan kovin onnistunut ja oli hauskaa! Avajaisiltanahan paikka oli aivan tupaten täysi, mutta jatkossa varmasti hieman väljempi. Itsehän inhoan ruuhkaisia baareja ja sitä, että juomaa lentelee ja porukka tönii. Veikkaan, että myös paikasta saa jatkossa selkeämmän kuvan, sillä nyt joka nurkka vaan pursusi porukkaa ja siksi kokonaiskuva jäi vähän hataraksi. Tärkeintä on kuitenkin se, että uusia paikkoja tulee ja myös yöelämä elää!

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu! Mitäs tykkäätte muuten asustani ja illan tyylistäni?

*Ripset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa. 

Kommentit (10)
  1. Upea asu 🙂

    1. Kiitos paljon. 🙂

  2. Aivan ihana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *