Perjantailista

Kuluneen viikon paras: Viikko on ollut erityisen tuottelias vaikka paljon on tapahtunut myös sellaista, joka on häirinnyt keskittymiskykyä ja asioiden kulkua. Siitä huolimatta koen saaneeni asioita aikaan ja olen tehnyt monta sellaista juttua, jotka ovat odottaneet tehdyksi tulemista! Vaikka en missään nimessä halua että elämä on TO DO -listojen lyhentelyä, kyllä asioiden tehdyksi saamisesta tulee vaan erityisen hyvä fiilis. Siispä tänä viikonloppuna ajattelin tehdä mahdollisimman vähän töitä ja keskittyä vapaa-aikaan, treenaamiseen ja sosiaalisten suhteiden hoitamiseen!

Kuluneen viikon huonoin: Ehdottomasti ystävän kissan äkillinen poismeno. Tuo on vaikuttanut omaankin fiilikseen, kuten eilen kirjoitin. Elämä on niin arvaamatonta, jonka vuoksi mitään ei saisi koskaan pitää itsestään selvyytenä!

Tänään aion: Päivä alkoi Vaikuttajatapahtumien sekä Humblen tilaisuudessa Suvilahdessa, jossa pääsin nauttimaan ihanan aamiaisen ja tuunaamaan hävikkikasviksia valokuvauskoulun merkeissä. Seuraavaksi on vuorossa vihdoin ja viimein yritysneuvojalla käynti, jossa katsotaan läpi liiketoimintasuunnitelmaani starttirahan hakua varten. Kuten teillekin varmaan aiheesta jossain kohtaa mainitsin, olen siirtymässä päätoimiseksi yrittäjäksi. Tämä päätös olisi pitänyt tehdä jo aikapäiviä sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Muuten päivä menee töiden parissa ja ajattelin käydä myös treenailemassa sekä siivota kodin.

Viikonloppuna suunnitelmissa: Tästä päivästä jo kerroinkin, mutta huomenna on tarkoitus kuvata ensin päivällä kollegan kanssa blogiin kuvamateriaalia ja illalla käydä ystävän kanssa syömässä sekä muutamalla viinilasillisella. Sunnuntaille ei olekaan vielä sen suurempia suunnitelmia. Myös treenata ajattelin viikonlopun aikana, sillä tältä viikolta uupuu vielä yksi salitreeni sekä juoksulenkki, jonka jälkeen on täynnä se perinteinen kolme salia ja kaksi juoksutreeniä.

Viikon ruoka: Tämän viikon ruoka on edelleen ollut se kulhoruoka, jonka reseptin jaoin viime viikolla! Vieläkään en siis ole kyllästynyt…. Enkä ole muuten syönyt vielä kertaakaan tällä viikolla ulkona, johon olen erittäin tyytyväinen. Toinen mainitsemisen arvoinen ”ruoka” ovat maustetut maissikakut, joita olen puputtanut tällä viikolla todella paljon. Noihin nimittäin jää koukkuun ja helposti niitä menee kymmenkunta siinä ohessa kun tekee jotain muuta. Juuri tästä syystä en usein osta noita kotiini, sillä ne ovat ikään kuin ”tyhjää ravintoa”, jota tulee syötyä ihan vaan huvikseen vaikka ei olisi edes nälkä.

Viikon treenit: Ovat sujuneet loistavasti! Olen saanut ylläpidettyä hyvää treenisykliä eikä mikään päivä ole tuntunut siltä, etten jaksaisi lähteä treenaamaan. Motivaatio treenaamiseen on tällä hetkellä aika korkealla, mikä ei siis todellakaan ole aina itsestäänselvää.

Viikon hankinta: No tämä ei ole varsinaisesti hankinta, mutta sain Iinekseltä aivan ihanan topin, joka on hänen uudessa itse neulotussa toppimallistossaan! Reissussa tulen kuvaamaan sen päällä myös someen, mutta kyseinen toppi on kyllä aivan ihana. Sen lisäksi piipahdin eilen Uffin tasarahapäivillä pikapikaa ja arvatkaa mitä löysin? Täydellisesti istuvat nahkahousut, joita sovitin jokunen viikko sitten, mutta en raaskinut tuolloin niitä ostaa koska hintalappu oli 24 €. Nyt samat housut roikkuivat rekissä ja maksoin niistä 5 € – joskus käy näinkin onnekkaasti!

Kuluneen viikon ajatus: Eilinen postaus kiteytti aika hyvin viikon ajatuksia. Lisäksi olen miettinyt myös erästä Instagramissa tullutta postaustoivetta, jossa toivottiin postausta elämäni historiasta. Mietin, miten tuollaisen postauksen teille tiivistäisin tai mitä siihen ujuttaisin? Aihe on mielenkiintoinen, mutta toteutustapaa olen tosiaan funtsinut. Paljon on kyllä kaikenlaista kerrottavaa, sillä vaikka suhteellisen nuori olen, koen kokeneeni elämässäni aika paljon kaikenlaista – niin hyvää kuin huonompaakin.

Viikon asu: Ehdottomasti Vanssit! Olen odottanut niin paljon sitä, että voin viimein korkata tennarikauden, jonka vuoksi Vanssit ovat olleet tällä viikolla jalassa useampana päivänä. Toisaalta rakastan myös maihareita ja niitähän siis käytän kesät talvet – ja melkeinpä muuten sekä arjessa että juhlassa! Minun korkokengät ovatkin Martensin Jadonit.

Toivottavasti sinun viikko on ollut huikea!

Mitä muuten tykkäätte tämän tyylisistä postauksista? Ei mitään kovin mietittyä, mutta arkista ja ei niin harkittua sisältöä.

Kuvat: Iines Aaltonen

 

puheenaiheet oma-elama ajattelin-tanaan trendit
Kommentit (6)
  1. Heippa. Tää on tavallaan pikku juttu mutta häiritsee niiiiin paljon että pakko kysyä! Tuossa kulhokuvassa missä jaoit reseptin, näkyy tollasia neliönmallisia vaaleita kökköjä, niin mitä ne on? Luin ainesosat ja mietin mitä hitsejä ne on et ootko kenties unohtanu mainita jonkun esim tofun? 😉 😀

    1. Moikka! Ne ovat tuota Yosan kaurapalaa, joka on reseptissä ensimmäisenä. 🙂 Eli näyttää tofulta, mutta ovat tosiaan noita kaurapaloja. Korvaan nykyään tofua todella usein sillä, koska se on melkeinpä parempaa kuin tofu! Suosittelen testaamaan!

  2. Voisitko tehdä taas jossain kohtaan uudestaan postauksen syömistäsi ruuista viikon aikana + vaikka samassa postauksessa viikon treenit? Sellaisia on mielestäni mielenkiintoista lukea 🙂

    1. Kyllä voin, esimerkiksi ensi viikon ajan voin pitää päiväkirjaa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *