Punaisen voima

Punainen huulipuna suorastaan pelastaa väsyneen naamapäivän. Sillä on helppo huijata katse pois silmistä jos yöunet ovat jääneet viime aikoina vähäisiksi tai edellisen illan aikana kumotut viinilasilliset painavat. Punainen värisävy huulilla kirkastaa myös hymyn ja saa hampaat hohtamaan valkoisuuttaan! Jokaisen naisen tulisikin omistaa punainen huulipuna, sillä sen avulla nuo ikävätkin aamut on mahdollista kääntää voitoksi. Puna ei välttämättä kaipaa muuta meikkiä, kuin ehkä hitusen väriä kulmiin ja mahdollisesti pari sipaisua ripsiväriä. Ripsienpidennysten kanssa pääset vieläkin helpommalla!

Usein sitä ajattelee, että hyvä ja laadukas huulipuna maksaa monta kymppiä. Yksi parhaista punaisista huulipunistani onkin MACin Lady Danger, joka on muuten todella kaunis mattapuna! Sen rinnalle on kuitenkin pakko vinkata eräästä puolet halvemmasta tuotteesta, nimittäin NYX Liquid Suedesta sävyssä Kitten Heels. Aivan mielettömän upea värisävy ja mikä parasta, pysyvyys ihan omaa luokkaansa – ehdottomasti parempi, kuin MACissa. Toissa päivänä laitoin värin huulilleni töihin lähtiessä ja yhdeksän tuntia myöhemmin kotiin tullessani huulet olivat edelleen mintissä. Vaikka Liquid Suede onkin mattaväri, se on huomattavasti kosteuttavampi, kuin saman merkin Lingeriet. Ja hintakaan ei tosiaan päätä huimaa, alle kymmenellä eurolla saa huulivärin!

Jos jotain pientä miinusta, niin punainen huulipuna korostaa herkästi juonteita ja mahdollisia ihon virhekohtia. Kuten kuvistakin voitte huomata, jokainen pienikin epäkohta korostuu. Meikkaamalla myös ihon tuota virheiden näkymistä voi hälventää, mutta toisaalta itse pidän siitä, ettei kaikki ole aina täydellisesti. Punainen huulipuna saattaakin vaatia pientä totuttelua, mutta siihen tottuessaan ilman ei osaa enää olla! Vaikka edelleen olen sitä mieltä ettei nudeja huulipunia voita mikään, tulee punainen kyllä silti hyvänä kakkosena. Sen voima, naisellisuus ja kauneus ovat mielestäni ihan omaa luokkaansa.

Toinen asia johon olen pahasti koukussa, ovat nuo ripset. Hetkeen en olekaan niistä blogissani kirjoittanut, mutta edelleen tosiaan käyn *Beauty Anniinassa huoltamassa pidennyksiäni. Jo pitkään minulla on ollut volyymit D-kaarevuudella ja pituutena 10-11 mm. Huoltoväli on ollut jo jonkun aikaa nelisen viikkoa, sillä huomasin, että kolme viikkoa ei ole enää itselleni välttämätön.

Ripset helpottavat kyllä niin paljon elämää, etten osaisi enää olla ilman! Pidin ennen joulua jonkinlaisen ripsitauon, jonka aikana jälleen huomasin, miten vaivalloista elämä ilman näitä on. Olen maailman surkein ripsivärien kanssa, joten ripset pelastavat monta minuuttia aamuistani! Näiden avulla myöskään ne pahat naamapäivät eivät tunnu niin pahoilta. Ripsillä on nimittäin samanlainen voima, kuin punaisella huulipunalla. Ne tekevät ilmeestä huolitellumman ja jo herätessäsi näytät hyvältä. Ehdottomasti seikka, johon tulen olemaan koukussa aivan varmasti seuraavatkin viisi vuotta.

Toivottavasti teillä on ollut mukava sunnuntai! Täällä on pientä krapulaa ilmassa eilisten synttärijuhlien jäljiltä ja päivä on hujahtanutkin sängyssä loikoillen. Tavallaan harmillista, että kaunis päivä valui ohitse mutta minkäs teet. Tällä ikää, kun ne edellisenä iltana kumotut viinilasilliset todella tuntuvat kehossa ainakin päivän ellei jopa parikin.

Eipä se auta kuin jatkaa lepäilyä! Rentoa iltaa jokaiselle. <3

*Ripsienpidennykset yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa. 

Kommentit (4)
  1. Huhhuh miten kaunis oot näissä kuvissa!

  2. Toi on kyllä ihana väri! Punainen kyllä piristää kivasti. 🙂

    1. Niin on ja todellakin piristää. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *