Se purkki joka on aina loppu…

Jokaiselta meistä löytyy ihan varmasti kosmetiikan joukosta ne tietyt purkit ja purnukat, jotka ovat aina loppu. Itselläni on tällaisia tuotteita muutamakin ja yksi niistä on ehdottomasti Vita Liberatan itseruskettava. Se on aivan ehdottomasti lemppari merkkini mitä ruskettajiin tulee ja kyllä, läträän sillä viikottain joten purnukoita kuluu vuodessa useampikin.

Vita Liberata

Olen viime aikoina jättänyt taas kokonaan solariumissa käynnin ja keskittynyt hakemaan väriä pelkästään purkista. Ennen kesää kävin pienen solkkukuurin (5 krt.) mutta muuten en tahdo enää ihoani ehdoin tahdoin ihosyövälle altistaa. Itseruskettavat, kun ovat huomattavasti parempi vaihtoehto!

Paljon olen miettinyt myös ir:n helppoutta. Se on yksi levitys ja pinnassa on sellainen väri kuin jos ottaisit sen viiden kerran solkkukuurin, tai makaisit etelän auringossa monta päivää. Todella, todella helppoa. Ehdottomasti laiskan ihmisen pelastus ja jos tosiaan lomallaan haluaa tehdä muutakin, kuin maata rantatuolissa niin itseruskettavaa vaan kehiin! Pelastaa kummasti myös ne kerrat, kun pitää laittaa hame ja sääret eivät hohkaa ihan kauneinta väriään. 🙂

Vita Liberata

Liberatasta olen kirjoittanut blogissani monta monistuista kertaa ja edelleen jaksan merkin tuotteiden puolesta liputtaa. Ikisuosikkini, voisin sanoa. Tavallisestihan käytän niitä vaahtomaisia värejä, mutta tällä kertaa sain testiin voidemaisia Luxury Tan- tuotteita. Olin jo vallan unohtanut miten hyviä nämä voidemaisetkin ovat! Muutama sananen molemmista.

Ensinnäkin tämä tummempi Fabulous Tinted Lotion Dark. On tosiaan väriltään tummaa, jolloin helppo levittää iholle hansikkaan avulla. Värjää siis suoraan ihon tummaksi, joten kintaan käyttö on suositeltavaa! Tällä saa nopeasti värin pintaan jos tarvitset sitä samantien. Toki sävy tummenee pikkuhiljaa, mutta antaa kuitenkin oitis levitettäessäkin iholle väriä. Itse olen rakastunut nimenomaan näihin ”heti värjääviin” itseruskettaviin niiden helppouden vuoksi. Et tarvitse pitkää vaikutusaikaa vaan voit vaikka samantien pukeutua ja lähteä liikenteeseen ”ruskettuneena”. Valkoisia vaatteita kannattaa kuitenkin välttää, sillä voide helposti värjää ne ellei vaikutusaikaa ole ollut.

Untitled Export5

Toisena ehdottomasti uusi suosikkini, nimittäin Fabulous Untinted Lotion Gradual. Väriltään valkoinen voide herätti alkuun pieniä epäilyksiä, mutta vakuutti minut jo yhden käyttökerran jälkeen! Ihanasti kosteuttava voide joka ruskettaa ihoa pikkuhiljaa ja vaatii nimenomaan aikaa kehittääkseen värin. Ilta on oiva aika tämän levitykseen, sillä yön aikana sävy sitten kehittyy ja aamulla on brunat pinnassa.

Oma ihoni saavutti halutunlaisen lopputuloksen kahden peräkkäisen käyttökerran jälkeen mutta halutessaanhan tämän käyttöä voi jatkaa niin pitkään, kunnes se juuri sinulle toimiva väri on saavutettu. Toimii erinomaisesti myös kosteusvoiteen korvikkeena.

Vita Liberata

Parasta Vita Liberatassa on ylipäänsä aina ollut se, että tuotteet eivät haise ja ne kuivuvat nopeasti. Et tarvitse koko iltaa kuivatteluun, vaan esimerkiksi vaahdot kuivuvat samantien ja voiteetkin hyvin nopeasti. Väri on myös luonnollinen eikä keltainen tai muutenkaan tunkkainen. Railoja tai läikkiä ei tule, kun levität vaan tasaisesti. Tummemmat voiteet on helppoja sillä näet mihin olet jo levittänyt. Harjoitus tekee kuitenkin tässäkin puuhassa mestarin, joten rohkeasti vaan läträämään!

Liberatoissa pidän myös niiden pitkäkestoisuudesta. Sävy pysyy iholla helposti viikonkin ajan, eikä joka ikinen päivä tarvitse rusketuksen kanssa läträtä. Ja näin ei tosiaan ole kaikissa itseruskettavissa. Itselläni on ainakin kokemusta purkista jos toisesta ja pakko sanoa, että tämä merkki on se kaikista pitkäkestoisin!

Mites onko täällä muuten muita kyseisen merkin itseruskettaviin hurahtaneita? Niin ja jos heräsi kysymyksiä niin laittakaa vaan rohkeasti tulemaan!

*Vita Liberatan itseruskettavat saatu blogin kautta testiin. 

Kommentit (14)
 1. Hei! Oisko sulla joskus kiinnostusta tehdä postausta itseruskettavan levittämisestä? Mulla on ollut jo ainakin vuoden ajan mielessä ostaa itseruskettavaa, jotenkin se levittäminen vaan karmii ja varsinkin naamaan, onko niihin ihan eriaineet vai laitetaanko sitä ollenkaan kasvoihin ja meikkivoiteen sävy vaan valitaan tummempana? Mutta hyvä postaus, tosi kaunis väri sun iholla! Pitää varmaan ostaa tuota samaa itseruskettavaa jos uskaltaudun..

  1. Voisi hyvinkin olla kiinnostusta. 🙂

   Naamalle käytän ns. miedompia tuotteita, mutta olen kuullut, että useampi käyttää näitäkin postauksen ruskettajia kasvoille. Itsehän siis suosin kasvoille Liberatan itseruskettavia tippoja tai Chanelin itseruskettavaa. Pitää postailla näistä rusketusjutuista nyt, kun kesä lähenee! Vastasin kommenttiisi hieman myöhässä, suuret pahoittelut siitä.

 2. Moikka! Itse tykkään kovasti tuosta asteittain päivettävästä versiosta! Haluisin kysyä että kuinka saat kämmenet yms pysymään siisteinä.. Itsellä niihin meinaa jäädä selkeästi enemmän sitä väriä vaikka kädet peseekin levityksen jälkeen.. :)?

  1. En itseasiassa levitä väriä ihan hurjasti kämmeniin. Tai levitän kerran mutta pesen kyllä käsiä normaalisti. Silti railoa käden ja käsivarsien välille ei koskaan jää. 😀 En itseasiassa edes tiedä miten tuo on mahdollista, heheh.

   En siis osaa antaa oikein kattavaa vastausta. Kintaan käyttö auttaa ainakin ettei jää väriä kämmenten pohjiin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *