Sunnuntai 21

Toivottavasti teillä on ollut mukava Juhannus? Täällä nämä pari päivää menivätkin suunniteltua rauhallisemmin, sillä jo perjantain ja lauantain välisenä yönä päätettiin napata Nummelasta taksi ja tultiinkiin kotiin. Taisi iskeä jonkunlainen kauhu siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt miettiä telttaan kampeamista… 😀 Vanhukset mitkä vanhukset. Eilinen meni ystäväpariskunnan kanssa iltaa istuen, rauhallisesti. En ole koskaan ollut Juhannuksena Helsingissä mutta eipä se mitenkään paha vaihtoehto ollut. Olihan täällä eilen aika kuollutta mutta toisaalta ei me sen suurempaa meininkiä oikein kaivattukaan.

Juhannukseen on kyllä kokonaisuudessaan kuulunut silti suhteellisen paljon tuota nesteytystä, herkkuja ja valvottuja öitä. Jollain tapaa vaikka rakastan tällaisia pitkiä pyhiä ja irtiottoja niin on ihana palata kuitenkin arkeen, terveellisiin elämäntapoihin ja rutiineihin. Ja toisaalta siis myös päinvastoin.

IMG_7212

Torstai-iltana tuli käytyä jälleen ripsihuollossa *Beauty Anniinassa ja nyt on taas ripset kunnossa. Viimeksi laitettiin sitä hieman pidempää volyymiä mutta nyt halusin kuitenkin palata niihin hieman lyhyempiin räpsyihin. Kun ripset kasvavat, olivat ne pidemmät ehkä turhan pitkät omaan makuuni. Tämä lyhyempi pituus pysyy paljon siistimmän näköisenä myös siinä vaiheessa, kun ripset kasvavat. Tosin tämä on vain oma mielipiteeni. Ovathan ne pitkät räpsyttimet kyllä upeat ja jokaiselle varmasti muotoutuu se omaan silmään täydellinen pituus. Onneksi noita eri pituuksia voi kokeilla ja vaihdella! Anniinalla on nyt muuten uusitut nettisivut, eli jos ripset kiinnostavat löytyy nettisivuilta kattavasti tietoa pidennyksistä, kuvia Anniinan töistä ja hinnasto.

Olisi muuten kiva kuulla mitä mieltä te olette volyymien ja tavallisten ripsien eroista? Itse pidän enemmän näistä volyymeista mutta olen kuullut, että moni vielä suosii tavallisiakin ripsiä. Omasta mielestäni volyymit ovat ihanan kevyet ja tuuheat ja tämän vuoksi miellyttävät huomattavasti enemmän omaa silmääni. Vaikea jotenkin enää edes kuvitella niitä tavallisia pidennyksiä…

IMG_7210-002

Nyt mä suuntaan kevyelle juoksulenkille, nesteet liikkeelle ja kroppa taas vireeseen. Muutenhan tämä päivä on mennyt pääosin tekemättä mitään… Löhösunnuntai kirjaimellisesti. Palaillaan huomenna!

* Ripset saatu blogin kautta

Kommentit (2)
  1. Nina Janika
    22.6.2015, 07:21

    On kyllä upeet ripset! <3 Täälläkin palattu jo normaaliin arkirytmiin liikunnan ja ruokailujen suhteen. Oon niin samaa mieltä kanssasi tuosta, että sitä on niin kiva aloittaa taas terveellinen elämä, mutta niin kiva myös sallia itselleen välillä näitä irtiottojakin. 😉 Minullakin juhannus meni rauhallisesti, itse asiassa perinteisesti töiden parissa, mutta aikaa jäi silti myös rentoutua ja tänään on kiva lähteä akut ladattuina takaisin työn tekoon. 🙂

    1. Kiitos, Anniina on kyllä paras hommassaan! 🙂 No sepä! Musta on myös kiva elää ja tehdä asioita joutumatta miettimään kuinka poikkeavuudet vaikuttavat treeneihin tai ruokavalioon. Vaikka terveellisyydestä pidänkin, en jaksaisi sitä vaalia välttämättä 365 päivää vuodessa.

      Tsemppiä viikkoon! Kyllä tänä maanantaina on vähän maanantaimasis… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *