Takkuileva netti ja lähiaikoina blogissa

Pakko myöntää, ettei tällä reissulla ole ollut sitä kaikista parasta tuuria netin kanssa. Jos Bookingin sivuilla lukee, että hotellissa on wifi, se ei todellakaan takaa wifin toimivuutta. Näin on ollut nyt jokaisessa paikassa sitten Canggun majoituksen, jossa netti pelasi poikkeuksellisen täydellisesti. Kaikissa muissa majoituksissa on ollut ongelmia ja se jos mikä on paikoitellen kiristänyt hermoja. Kun haluaisi saada tunnissa mahdollisimman paljon aikaan, jotta tunteja jää muuhunkin kuin koneella puurtamiseen, kuvien hidas latautuminen ja pätkivä netti eivät todellakaan ole hyvä yhtälö. Tässä siis yksi syy siihen, etten ole päivittänyt blogia normaaliin tahtiin, sillä yhden blogipostauksen tekeminen vie niin paljon aikaa. Toivon että parin päivän päästä Uluwatussa tilanne helpottaa, sillä luonnoksissa lojuu useampia postauksia, joihin pitäisi saada kuvat ja viimeistely kohdilleen. Siispä tämän pätkivän netin ääreltä en nyt jaksa sen suurempia tarinoida ja ajattelinkin kirjoittaa vain lyhyen postauksen, jossa kasaan yhteen lähiaikoina blogiin tulevia postauksia – pientä ”sneak peakia” tulevasta.

Lähiaikoina blogissa:

 • Kulutuspäiväkirja Balilta – Paljonko täällä kuluu viikossa rahaa? Postauksessa yleisesti Balin hintatasosta sekä kaikesta rahaan liittyvästä.
 • Balin plussat ja miinukset – Postaus, jossa en muuten sanoissa säästele ja kerron rehellisesti niin hyvät kuin huonotkin seikat.
 • Tunnelukot – Miten olen avannut vahvimpia tunnelukkojani. Postaus, jossa avaan tämän päivän tilannetta pidemmän tauon jälkeen. Takana on puolen vuoden terapiajakso ja rutkasti itsenäistä työtä omien lukkojen kanssa, jonka vuoksi haluan jakaa ajatuksia ja havaintoja aiheen tiimoilta.
 • Miksi julkaisen nykyään sosiaalisessa mediassa bikinikuvia? – Postaus siitä, miten ja miksi ajatusmaailmani asian suhteen on muuttunut.
 • Yrittäjyyden vapaus – Yrittäjyyden parhaita puolia on ehdottomasti vapaus tehdä töitä mistä ja milloin tahansa. Mikä on vapauden hinta ja onko se todella sen arvoista?
 • Matkapostauksia – Ubudista on tulossa vinkkipostaus, samoin saarilta (Gilit, Penida ja Ceningan).
 • Uusiin ihmisiin tutustuminen – Miten luottaa ja luoda luottamussuhteita uusiin ihmisiin? Postaus siitä, mitä ajatuksia aihe herättää minussa ja omakohtaisia kokemuksia.
 • Viikon parhaat ja huonot jutut – Koonti viikon positiivisista ja negatiivisista jutuista.
 • Ylivirittynyt keho – Miten rauhoittaa ylikierroksilla käyvää kehoa ja mieltä? Omakohtaisia kokemuksia ja vinkkejä.

Ohessa tosiaan tulossa olevia postauksia, joiden rinnalle kaipaisin teiltä toiveita? Onko jotain erityistä, mitä haluaisitte lähiakoina lukea? Koetan pitää pakkaa siinä mielessä tasapainossa, että sisältö olisi monipuolista, vaikka toki täällä reissussa on tullut kirjoiteltua aika stressittömästi lähinnä kuulumisia tai matkustusvinkkejä Balille. Tilanne kuitenkin muuttuu reilun viikon päästä, kun palaan takaisin Suomeen ja siihen omaan arkeen. Toistaiseksi ei ole muuten vielä ahdistanut kotiinpaluu, enkä usko että tulee ahdistamaan. Olen tästä usein maininnut, mutta elämäni Suomessa on hyvää ja pidän arjestani. Minulle matkat eivät ole sitä että lähden johonkin nollaamaan sen arjen, jota elän suurimman osan vuodesta, vaan pyrin elämään jatkuvasti niin Suomessa kuin maailmalla samalla mentaliteetilla, eli elämästä nauttien. Tämä on yksi sellainen elämänfilosofiani, jota en ole aina todeksi elänyt ja senpä vuoksi haluan sitä nykyään todeksi elää.

Tänään ei nyt sen kummempia.

Toivottavasti Suomessa kaikki hyvin ja palaillaan huomenna asiapitoisemman aiheen tiimoilta!

puheenaiheet syvallista oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
 1. Kasvisruokareseptejä olisi kiva saada. Söisin varmasti enemmän kasvisruokaa jos osaisin laittaa siitä maistuvampaa.

  1. Kiitos vinkistä! Laitan korvan taakse. Ja tuo on kyllä totuus, että monesti nimenomaan se, ettei osaa valmistaa jotain, saattaa vaikuttaa siihen, miten monipuolinen ruokavalio on. Eli mielelläni jaan reseptejä! Olen saanut täältä Balilta uutta intoa juuri tähän puoleen, joten aion kyllä hyödyntää tätä kotonakin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *