Tällä viikolla olen…

… valvonut joka yö puoli kahteen. Pliis kertokaa, miten saan rytmin käännettyä? 😀 Nyt se on enemmän sekaisin kuin koskaan, sillä aamulla voin helposti nukkua puoli kymmeneen saakka.

… ollut äärettömän laiska laittamaan ruokaa, jonka vuoksi syönyt koko viikon melkeinpä samaa sapuskaa. Alun into on hiipunut ja nyt kun kaupassa ei tule käytyä ns. turhaan pienten ostosten takia, on moni asia loppunut nopeammin kuin olen arvannut. Toisin sanoen, en ole kovin suunnitelmallinen ruoanlaittaja saatikka kaupassa kävijä, joten tämä vaatii nyt hieman lisää harjoittelua!

… juossut yhden juoksulenkin ja tänään ajattelin heittää toisen. Edelleenkään ulkona juokseminen ei ole mielestäni kovin miellyttävää säiden puolesta, mutta kyllähän se virkistää näitä kotitoimistopäiviä.

…. todennut, etten enää mielelläni käytä huonompaa vessapaperia kuin mihin olen tottunut. Käytin siis aikaisemmin aina kaikista edullisinta paperia, kunnes siirryin ostamaan ”super softia” ja nyt, kun vessapaperin suhteen ei ole kaupassa pahemmin valinnanvaraa, jouduin ostamaan sitä keltaista ”kovaa paperia”, jonka totesin aivan kamalaksi! Nyt ymmärrän niitä ystäviä, jotka aikaisemmin valittivat luonani käyttämästäni halvasta paperista, sillä kun tottuu parempaan, on hankala palata huonompaan. 😀 Pätee muuten aika moneen asiaan elämässä.

… suunnitellut uuden kameran rungon hankintaa. Minulla on käytössä 6D, joka on jo 4-5 vuotta vanha, joten haluaisin päivittää sen uuteen. Tyypillisesti olen ostopäätöksien suhteen äärimmäisen nopea, eli en tykkää vitkutella. Nytkin tekisi mieli laittaa tilaus heti vetämään, mutta kun kyse on parin tonnin hankinnasta, haluan olla varma että se on kannattava. Tai lähinnä kannattaako edes rungon vaihto, vai pitäisikö ostaa ainoastaan uusi objektiivi, jolla saisi kuvaamiseen kivaa vaihtelua?

… tehnyt vatsalihaksia YouTube videoiden kirittämänä. Suosikkejani ovat  Pamela Reifin ja Chloe Tingin treenit. Toki  vastaavia on tube täynnä, mutta näiden kahden videoita voin ainakin suositella!

… kärsinyt kuukautispäänsärystä. Meneillään on day 3, kun vedän vuoron perään Parasetamol 1 g ja Burana 600 mg. Tällä setillä päänsärky pysyy siten hallinnassa, että pystyn tekemään töitä ja olemaan noin muutenkin ylhäällä. Heti kun teho laskee, alkaa huonovointisuus ja tekisi mieli kaivautua peiton alle. Kysyin tästä lääkäriltä ja neuvo oli tosiaan tuo särkylääkkeiden syönti, sillä syön pillereitä kolme laattaa putkeen, jolloin nämä päänsäryt ovat siis suunnilleen neljä kertaa vuodessa. Tämä on silti liian usein, tai sille se ainakin tuntuu.

… kyllästynyt koronaan aiheena aivan täysin, enkä jaksa siitä enää juurikaan puhua. Kun vielä joku aika sitten luin uutiset pari kertaa päivässä, enää luen ne vain silloin, jos sille tuntuu – toisin sanoen HARVOIN. Elämä jatkuu, eli ei enää minulle yhtään faktaa koronasta kiitos.

… ollut koko viikon ilman mitään meikkiä. Josko viikonloppuna edes kerran panostaisi?

… hämmästellyt kaupunkipyörien käyttöönottoa. Itsellä ei ainakaan ihan heti tulisi mieleen lähteä pyöräilemään pyörällä, jolla on pyöräillyt muutama sata ennen minua.

… spekuloinut ystävien kanssa miksi Ranta-aho tunnusti osuutensa katiskassa? Mielestäni aika yllättävä veto, johon ei ihan tuosta noin varmasti ajauduta. Olisiko taustalla jonkinlaista kiristämistä tai hengellä uhkaamista (oman tai kumppanin), joka on ajanut pakottavaan tilanteeseen myöntää virheensä? Mene ja tiedä.

… saanut viestin perutuista Losien lennoista. Kirjaimellisesti omalta kohdalta meni sivusuun kaksi reissua, toinen Leville ja toinen Loseihin. Enää ei edes jaksa harmittaa.

… tuoksutellut uutta Escadan kesätuoksua, jonka lähetti toi kotiin aivan yllättäen. Olen mausteisten ja vahvan maskuliinisten tuoksujen ystävä, mutta myös makeiden. Olen varmasti yksi niistä harvoista, joka rakastaa edelleen kolmekymppisenä vaniljan tuoksua.

Nyt juoksulenkille, hakemaan paketti postista ja kauppaan. Villi perjantai tiedossa. 😀

Ihanaa illanjatkoa, toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko.

Kommentit (11)
  1. Olis ihana päivä sun kaa!! ❤️

    1. Ihana postausidea. <3 Mutta tällä hetkellä päivissä ei tapahdu hurjasti. 😀 ”Karanteenipäivä mun kaa” vois toki olla mahdollinen, eli saatan toteuttaa. 😉

  2. Hei, ruokapäiväkirja esimerkiks viikon ajalta olis kiva nähdä taas pitkästä aikaa! 🙂

    1. Toteutan tältä viikolta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *