Täydellinen itseruskettava

Kirjoitan tästä aiheesta nyt hieman nolostuneena… Jokunen teistä nimittäin ehkä muistaa kuinka vielä keväällä tyrmäsin itseruskettavat ihan täysin, ne ovat out ja en tule tyyliin koskaan enää niihin koskemaan. Ja mikä tässä nyt sitten on se noloin juttu on se, että joudun yksinkertaisesti nielemään sanani… Nimittäin, nyt on taas ruskettavia kaapissa ja oops, olen ihan koukussa!

Homma lähti liikkeelle siitä, että kesän alussa Lumene lähetti minulle muutaman uutuus purnukkansa testaukseen. Alkuun ajattelin, että nämä jäävät nyt kyllä valitettavasti kaapin perukoille. Noh, yllättäen siinä vaiheessa, kun Rodoksella sai brunaa päälle ja se lähtikin suhteellisen nopeaa haalistumaan, halusi sitä olla ruskea edelleen. Se on oikeasti niin sääli, miten nopeaa auringosta saatu rusketus lähtee! Muutama viikko niin väri on vaan varjo entisestään. Siinä kohtaa kaivoin tosiaan epätoivoissani tämän yhden purkin sieltä kaapin perältä ja päätin kokeilla. Mitä menetettävää? Jos se haisisi, tahraisi vaatteet tai laikuttaisi, jäisi kerta varmasti viimeiseen.

Ja niin, kuten arvanette toisinhan siinä sitten kävi. Ensinnäkin rasva kuivui todella nopsaa! Olin aivan ällikällä lyöty, sillä minun laajalla ruskettaja kokemuksellani voin vaan sanoa, että voidemaisten kuivumiseen menee aina ikuisuus ja edes ikuisuuden jälkeen iholta ei poistu se tahmaisuus. Tämä olikin todella positiivinen kokemus, ihan kuin olisi rasvannut kropan normaalilla kosteusvoiteella (myös voiteen väri oli valkoinen). Toisekseen haju, tai no tuoksu ei ollut omaan nenääni mitenkään pistävä tai itseruskettajamainen. Se on jokin lakan ja nektariinin vivahde mikä siitä läpi paistaa, ei huono mielestäni. Ja ehkä vielä ihan parasta tällaiselle joka rakastaa valkoisia lakanoita oli se, että aamulla ne lakanat olivat edelleen valkoiset! Myös rusketuksen syvyydestä olin aivan ihmeissäni, sillä kyseessä oli asteittain päivettävä jonka odotin ruskettavan huomattavasti hitaammin.

2015-08-24

Nyt teitä varmaan sitten kiinnostaa mikä tämä ihmeellinen voide mahtaa olla? Kyseessä on siis muutamissa lehtien testeissäkin mukavasti pärjännyt Lumenen Natural Bronze Gradual self tan lotion. Voide on tarkoitettu sekä vartalolle, että kasvoille. Ja vaikka purkin kyljessä puhutaan kevyesti päivettävästä ja viiden päivän aikajaksosta jolla saavuttaa täydellisen rusketuksen, uskaltaisin välttää, että jopa kalpeinkin ihminen saa tällä muutamassa päivässä brunan kohdilleen! Mielestäni lopputulos oli niin yllättävä… Olen nimittäin aikanaan käyttänyt esimerkiksi Doven asteittain päivettävää ja puhutaan oikeasti aika eri sarjassa painivasta tuotteesta. Yhden purkin tätä ehdin myös himaan itse ostamaan ja hinta taisi Anttilassa olla jossain 15 euron paikkeilla, ellen ihan väärin muista? Ja riittoisuus on aika hyvä myös.

Kuvissa itseruskettavan rinnalla on myös toinen Lumenelta saatu suosikki, josta olen joskus aikaisemminkin maininnut, eli BB Shimmering body lotion. Tuo on tosiaan ihan pois pestävä rusketustuote, jolla voi korostaa esimerkiksi rusketusta säärissä tai käsivarsissa. Antaa värin samantien! Kannattaa kuitenkin antaa voiteen kuivua ennen kuin pukee valkoista päälle, nimittäin muuten lopputulos saattaa olla aiiiika ikävä. Täydellinen pikatuote mielestäni jos ei ole ehtinyt itseruskettavalla läträämään ja tarvii väriä heti nyt äkkiä.

Mites onko teistä kukaan muu hurahtanut tuohon Gradualiin? Vai olenko ainoa jolle tämä tuote sai myytyä itseruskettavat uudelleen? 🙂

IMG_9807

Kommentit (8)
 1. Toi on todella hyvä! Ekan kerran jälkeen jo näkyy selvästi ero ja tulos on tosi luonnollinen ja tasainen. Kyllä sitten kun vaikutus alkaa, niin tätä itseruskettavan tyypillistä hajua pystyy aistimaan, mutta ei enää suihkun jälkeen. Kokeilin myös Lorealin sublime bronze, joka on vastaavanlainen, mutta en oikein tykännyt, kun haju oli voimakkaampi ja iho tuntui hieman rasvaiselta, hieman kaliimpikin se oli.

  1. Joo, ihan huippu tuote kyllä!! 🙂 Ja samaa mieltä luonnollisuudesta. Mä en ehkä oo siksi haistanut sitä hajua, kun käyn aina suihkussa aamulla jos illalla voidetta levitän. Ja levitysvaiheessa ir ei kyllä ainakaan lemua. 🙂

   Joo mä en oo oikein koskaan tykännyt Lorealin tai esim. Garnierin vastaavista… Siksi tähänkin epäillen suhtauduin mutta oli kyllä positiivinen ylläri!!

 2. Miten toi sun mielestä eroaa Dovesta?
  Kuivattaako? Millainen väri vs. Dove?

  1. No ensinnäkin se Doven voide on mun mielestä ihan hirveetä… Tahmaa ihon, kuivuu todella hitaasti ja se haju. Ugh. Ehkä käytin sitä joskus överipaljon… Tällä tulee semmonen väri kuin normi itseruskettavalla vaikka onkin ”asteittain päivettävä”. Dovehan päivettää hitaasti. Mutta makunsa kullakin toki. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *