Täydellinen tuote silmänympärysiholle

Tänään taitaa olla iso osa suomalaisista rehellisessä krapulassa. Juhannus oli lämpimin vuosiin, joka kirvoitti juhlintaan, eikä mikään ihme. Myös tänään esittelemäni tuote on tähän hetkeen suorastaan pelastus, nimittäin monesti juuri silmänalusista näkee juhlan ja alkoholin käytön. Vanhemmiten olen ainakin omalla kohdalla huomannut, miten herkästi silmänympärysiho kerää nestettä ja silmänaluset tummuvat. Siihen ei tarvita kuin hieman runsaammin jo mainitsemaani alkoholia, suolaa, sokeria tai valvottuja kesäöitä. Nämä nautinnot ovat toki osa elämää, mutta mikäli silmänympärysihoonsa haluaa panostaa, kannattaa tämä postaus lukea loppuun.

Jos kaulan ja dekolteen ihosta huolehdin nuorempana heikon puoleisesti, niin ohutta ja herkkää silmänympärysihoa olen vaalinut yläkoulusta lähtien. En muista oliko se äitini vai kuka, joka kertoi minulle tuon alueen ihonhoidon tärkeydestä ja se onkin kantanut näille ikävuosille saakka. Varmasti osittain näistä syistä silmänympärysihoni on hyvässä kunnossa, eikä siinä näy vielä juurikaan ikääntymisen merkkejä. Toki hymyillessä joitain harakanvarpaita tulee, mutta ei onneksi juurikaan vielä silmäkulmien ulkopuolelle.

Salaisuuteni silmänympärysten hoitoon on riittävä kosteuttaminen. Käytän silmänympärysvoidetta aamuin illoin ja jo pidempään olen suosinut voiteen pohjalla tuotetta, josta olen maininnut blogissani ennenkin. Tämä ihmeaine on The Ordinaryn Caffeine Solution -seerumi, joka sisältää korkean tiivisteen kofeiinia (5 %). Kofeiinin lisäksi tuotteessa on EGCG:tä, jonka senkin on tutkittu vähentävän silmänympärysihon tummuutta sekä silmäpusseja. The Ordinaryn Caffeine Solution -seerumi on koostumukseltaan kevyttä ja hieman geelimäistä. Itse tykkään käyttää geelin päällä lisäksi  silmänympärysvoidetta, jolloin lopputulos on miellyttävän kosteuttava. Pakollista ei tokikaan ole käyttää kahta tuotetta, eli voit hyvin käyttää seerumia sellaisenaan, jos sille tuntuu.

Mikäli haluaa tehostaa Caffeine Solutionin vaikutusta, suosittelen säilyttämään tuotetta jääkaapissa, jolloin se on kylmää iholle levitettäessä. En tosin väitä, etteikö tuote toimisi myös lämpimänä, mutta viileänä se vaikuttaa mielestäni tehokkaammin. Tämä voi toki olla myös illuusio, johon olen jo vuosia luottanut. Säilytän nimittäin silmänympärystuotteita jääkaapissa, sillä tykkään viileyden tunteesta juuri silmänympärysiholla. Ja koska joku kuitenkin kysyy, silmänympärysvoiteesta käytän milloin mitäkin tuotetta. Tällä hetkellä käytössä on Whamisan silmänympärysvoide ja toisena Mizonin Snail silmänympärysvoide. Näitä vaihtelen, enkä oikeastaan ole uskollinen kuin tälle Caffeine Solutionille, joka on muuten kaiken lisäksi vielä edullinen tuote, eikä hinnalla pilattu!

Mikäli silmänympärysiho kerää herkästi nesteitä, ohessa muutama vinkki turvotuksen estämiseen ja lievittämiseen:

  • Panosta riittäviin yöuniin ja vältä valvomista
  • Älä hankaa tai hiero silmiä jatkuvasti. Pakko muuten tässä kohtaa mainita, että ripsienpidennykset suojaavat kivasti tältä. Itseltä nimittäin löytyy vertailukohtaa molempiin.
  • Älä käytä silmänympärysvoidetta liikaa, eli jo pieni, nuppineulan kokoinen määrä riittää. Kaikille ei myöskään sovi paksu silmänympärysvoide, joka saattaa turvottaa lisää. Mikäli heräät aamuisin poikkeuksetta silmänalusten turvotukseen, kannattaa laittaa silmänympärysvoide vaihtoon.
  • Mikäli silmänympäryksiä turvottaa, vanha kikka ”kurkut silmillä kymmenen minuuttia” tai kylmät lusikat, toimii edelleen!
  • Älä nuku vatsallaan
  • Kasvojumppaa! Tämä on itselleni vallan uusi juttu, jota kosmetologi minulle suositteli. Kasvojumppa vahvistaa kasvojen alueen aineenvaihduntaa.
  • Jos syöt sokeria ja suolaa tai juot alkoholia, muista juoda paljon myös vettä!

Ja pakko muuten mainita, että mitä vanhemmaksi tulee, ei silmänympäryksiin käytettäviä peitevoiteita kannata enää kerrostaa samalla tapaa kuin nuorempana saattoi kerrostaa. Voide jää herkästi juonteisiin kiinni ja meikki näyttää epäsiistille. Tämä siis pienenä vinkkinä omien kokemuksien pohjalta! Paras on kevyt peiteaine, jota laitetaan vain ohuelti.

Onko The Ordinaryn Caffeine Solution monelle teistä tuttu tuote?

Ja jos on muuten jotain ”jippoja” tummiin silmänalusiin tai turvotukseen, saa jakaa!☺️

kauneus iho suosittelen oma-elama
Kommentit (2)
  1. Loistotuote! Nim. 45+ ikäinen, uniongelmainen käyttäjä. =)

    1. Niin kyllä on!😍😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *