Täydellinen kynsilakka, kiitos.

Useammalle naiselle pysyvä kynsilakka on kaiken a ja o. On todella ikävää jos lakkaa joutuu jatkuvasti korjailemaan, tai se lähtee lohkeilemaan lähestulkoon samantien levityksen jälkeen. Myös kynsilakkojen koostumuksessa on suuriakin eroja, eli lakan tulee olla riittävän pigmenttinen ja antaa kynsiin jo yhdelläkin kerroksella kaivattua väriä. Toki kahden kerroksen lakkaus on aina kestävämpi mutta tiedätte varmasti mitä tarkoitan. 🙂

IMG_1584-2IMG_1599-001

Olen monta monituista kertaa täälläkin maininnut, että lemppari lakkani ovat Lumenen Gel Effectit, sekä Essiet. Nyt nämä kaksi merkkiä ovat saaneet vahvan kilpasiskon, nimittäin FNUGin. Sain kyseisiä lakkoja testiin jo useita viikkoja sitten eräästä Pr-toimistosta, mutta ihan vasta taannoin otin nuo lakat kunnolla arkikokeiluun. Ja onneksi muuten otin! Ihan mielettömän kauniita ja kestäviä kynsilakkoja. Koska merkki oli itselleni täysin tuntematon, halusin hieman perehtyä siihen miksi lakat sitten ovat niin hyviä? Mikä näiden salaisuus mahtaa olla?

Brändin takaa löytyy siis tanskalainen Charlotte Fnug Munksgaard, jonka intohimona ovat aina olleet kynsilakat. Kymmenen vuoden matkustelu ja täydellisen kynsilakan etsiminen ajoi hänet lopulta FNUG brändin luomiseen. FNUG onkin täydellinen kynsilakka, joka pysyvän värin lisäksi hoitaa kynsiä. Lakat sisältävät kynttä voimistavaa ja ravitsevaa kaviaaria. Sen lisäksi ne ovat tolueeni, formaldehydi ja DBP vapaita.

IMG_1591-2

Ei sillä, että se mitä paperilla lukee vaan eniten itseäni ainakin kiinnostaa se miten lakat toimivat käytännössä. Tästä itselläni on ilokseni vaan positiivista kerrottavaa. Pysyvyys on todellakin hyvä, samaten se pigmentti ja mikä parasta, lakat kuivuvat todella nopeasti levityksen jälkeen (vaikka lakkaisi parikin kerrosta). Tottakai myös se, että kynsilakka on ns. ykköslaatua saa fiiliksen aina entistä paremmaksi. Myös sävyvalikoima on laaja ja sieltä löytyy ihan varmasti jokaiselle jotain. Omissa kynsissäni on kuvissa sävy ”MUST HAVE”.

Kyseisiä lakkoja myydään ympäri Suomen eri jälleenmyyjien toimipisteissä. Täällä Helsingissä lakkoja on tarjolla ainakin uudessa työpaikassani Kampin by the way -storessa. Sieltä löytyy useampia eri värejä ja eilen juuri laitettiin esille kesäisiä uutuuksia. Hintaa lakalla on 15 euroa. Kesäsävyjen lisäksi omalla hankintalistallani on ihan perus musta. Miten voikin olla, etten sellaista enää omista?

IMG_1588

Ovatko kyseisen merkin kynsilakat teille entuudestaan tuttuja? Itse en nimittäin ollut edes kuullut FNUGista ennen kuin sain lakkoja testiin. Merkki ei ehkä ole ollut vielä niin paljon Suomessa esillä, kuin muualla maailmalla mutta tähänkin on varmasti tulossa pikkuhiljaa muutosta. 🙂 Suomihan tulee aina vähän jälkijunassa.

Oikein mukavaa viikon alkua! Olisiko teillä jotain toiveita viikon postausten suhteen, mistä haluaisitte, että kirjoitan? Ainakin asukuvia pitäisi olla tulossa taas pitkästä aikaa. 😉

Kommentit (1)
  1. Heippa! Voisitko tehdä postauksen siitä, miten kestovärjäät kulmasi? Toivoin sitä jo siinä kulmakarva-postauksessa 🙂 Olisi huiipu apu itselleni!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *