Täydellisen punainen huulipuna

Joulun läheneminen aikaansai täällä punaisen huulipunan kaipuun. Jo pitkään nudet ovat olleet niitä suosikkejani ja täydellisen raikas punainen huulipuna on uupunut kokonaan meikkipussistani. Ennen joulua marssinkin MACin pisteelle ja valikoitiin sieltä omia tarpeitani vastaava mattapuna, sekä huultenrajauskynä. Halusin punalta nimenomaan raikkautta ja kirkasta punaisuutta, joka menee niin kesät kuin talvetkin.

img_6120-6img_5976img_6107

Oikean punaisen sävyn löytäminen saattaa olla monesti hankalaa. Vaikka punainen on värinä huulilla kaunis, korostaa se todella herkästi esimerkiksi ihon epäpuhtauksia ja virheitä. Punaisen kaveriksi ei mielestäni sovi myöskään voimakas muu meikki, vaan parhaimmillaan sitä voi mennä täysin luonnollisen lookin kanssa ja korostaa ilmettä nimenomaan huulien avulla. Toisaalta taas punainen huulipuna kirkastaa huomattavasti ilmettä ja herättää huomiota. Sen avulla saat katseen pois väsyneistä silmistä ja hampaat loistamaan kirkkaan valkoisina. Omasta mielestäni punainen onkin aivan ihana väri mutta vaatii kantajaltaan tiettyä rohkeutta. On niin helppoa sulautua nuden kanssa massaan, kuin loistaa kirkkaan punaisten huulten kera.

Kävin joulukuussa MACin pisteellä piipahtamassa ja mukaani valikoitui punainen huulipuna, joka tuntui juuri täydellisen sävyiseltä. Sopivan kirkas, eikä missään nimessä tunkkaisen punainen. Mattainen Lady Danger on juuri sopivan freesi ja jopa hieman koralliinkin taittava. Täydellinen punainen niin talveen, kuin kesäänkin! Käytän poikkeuksetta huulipunan kanssa huultenrajauskynää, joten MACin Redd rajauskynä valikoitui tämän huulipunan pariksi. Täydellinen combo jota on tullut käytettyä etenkin näin joulun aikaan erityisen ahkeraan.

img_6077img_5978img_6119

Jos mattapuna itsessään tuntuu huulia kuivattavalta, kannattaa alle laittaa huulipunan pohjustajaa joka samalla kosteuttaa. Omissa huulissani on näissäkin kuvissa alla nimenomaan MACin pohjustusvoide, joka tuo myös mattapunaan tietynlaista kiiltoa ja huulet eivät näytä niin kuivilta.

Löytyykö teidän meikkipussistanne joku tietty punainen suosikkipuna, josta erityisesti pidätte? 

Kommentit (3)
  1. Sopii sulle tosi hyvin!! 🙂 <3
    Mun oma punainen huulipuna lemppari on YSL:n 🙂

    1. Kiitos. 🙂 Aaah, YSL:llä on myös kyllä ihania punia!

  2. Kaunis. Lisää korkkarijuttuja, kiitos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *