The Ordinary suosikkeja x 4

Vaikka pääasiallisesti olen aina mieltänyt kosmetiikan laadun yhteyden tuotteen hintaan, on pakko myöntää, että The Ordinary -sarjaan* tutustuttua, muutin mielipidettä. Kuten jokainen tietää, kyseinen brändi on hyvin edullinen, mutta useammassakin eri paikassa laatunsa puolesta hypetetty. Jopa kulttibrändiksi The Ordinarya voi kutsua, sillä maine on kiirinyt maailmanlaajuisesti ja sarja on voittanut useita palkintoja. Itsehän tutustuin brändiin ensimmäisen kerran vasta talvella, eli huomattavan paljon monia muita myöhemmin. Toki nimen olin kuullut useammassakin eri yhteydessä, mutta jostain syystä itse tuotteiden testaaminen oli jäänyt? Kun ensimmäisiä tuotteita talvella Bangerheadilta testiin valitsin, tein sitä ennen pientä taustatutkimusta netissä, jotta tiesin, mitä oikeastaan kannattaa kokeilla ja mitkä purkit toimisivat mahdollisesti juuri minun iholle. Retinoid, hyaluronihapposeerumi sekä silmänympärystuotteet olivat niitä, jotka lähtökohtaisesti kiinnostivat ja niistä useampia lähtikin kokeiluun. Nyt muutama kuukausi myöhemmin, olen jonkin sortin The Ordinary -fani! Vaikka sarja ei olekaan luonnon- tai korealaista kosmetiikkaa, en voi olla siitä pitämättä. Tänään haluankin jakaa kanssanne neljä suosikkiani sarjasta – ne tuotteet, jotka ovat minut vakuuttaneet ja joista aidosti pidän.

The Ordinary – Hyaluronic Acid 2 % + B5*

Hyaluronihapposeerumit ovat suosikkejani – ovat jo pitkään olleet. Olen kehunut mm. Evolven seerumin maasta taivaisiin ja nyt kehun tämän The Ordinaryn hieman vastaavan tuotteen, joka on näistä neljästä se pisimpään käytössäni ollut purkki ja siksi lähestulkoon loppu. Useampi varmasti tietää, että hyaluronihapoilla on monia positiivisia vaikutuksia ihoon, kuten esimerkiksi taito sitoa kosteutta ja silottaa juonteita. Näin kolmekymppisenä juonteet alkavat olemaan tuttuja jo hieman enemmän kuin pelkkänä terminä, joten kaikki konstit tulevat kyllä tarpeeseen! Iän myötä ihon kosteustasapaino on laskenut selkeästi ja vaikka ihoni ei sinällään kuiva olekaan, on se välillä eloton ja samea, johon olen hyaluronihapposeerumin huomannut auttavan.

The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka yhdessä hyaluronhappopolymeerin kanssa kosteuttavat ihoa sen pinnalta sekä syvemmältä ihon alta. Minä olen huomannut seerumin vaikutukset nimenomaan ihon pinnan kimmoisuudessa ja kuulaudessa. Säännöllinen käyttö lisää selkeästi ihon kosteustasapainoa ja hemmottelee sitä kokonaisvaltaisesti. Lisäksi seerumin joukossa on myös B5-vitamiinia, joka tehostaa ihon pinnan kosteustasapainoa. Seerumi on väritöntä ja hyvin riittoisaa. Omassa käytössä seerumia on kulunut välillä pelkästään iltaisin, kun taas toisinaan aamuin ja illoin. Meikin allakin seerumi toimii, nimittäin se imeytyy ihoon hyvin nopeasti eikä jää tahmeaksi. Tässä onkin ehdottomasti purkki, jonka suosittelen hankkimaan, mikäli sarja kiinnostaa etkä ole varma, minkä tuotteen ensimmäiseksi valitset. Helppokäyttöinen seerumi, joka sopii mielestäni hyvin myös hieman nuoremmalle iholle.

The Ordinary – ”Buffet”*

Toiseksi suosikiksi on jo lyhyessä ajassa muodostunut seerumi nimeltä ”Buffet”. Jokainen varmasti mieltää buffetin laajaan tarjontaan ja monipuolisuuteen. Sitä tämä seerumi todella on, nimittäin se sisältää monipuolisesti erilaisia tehoaineita juurikin ikääntyvälle iholle. Mietin alkuun, onko tämä itselleni vielä turhan ”stydi” tuote, sillä olen kuitenkin lähempänä kolmea- kuin neljääkymmentä, mutta päädyin silti tilaamaan sen testiin, enkä ole muuten katunut.

Seerumi on koostumukselta kevyttä (melkein vesimäistä), mutta siitä huolimatta kosteuttaa ihoa erinomaisesti. Olen kiinnittänyt huomiota etenkin seerumin tasoittavaan ja kirkastavaan vaikutukseen, joka on useamman peräkkäisen käyttöpäivän jälkeen hyvin selkeä. Tämän aikaan saa laaja tehoaineiden yhdistelmä, joka tarjoaa iholle parasta mahdollista hemmottelua. Ttässä onkin tehokas tuote kaikille, joita kiinnostaa kokeilla monipuolista tuotetta, joka koostuu useista aktiiviaineista. En välttämättä käyttäisi tätä parikymppisenä, jotta iho ei totu liian ”vahvaan”, mutta + 30-vuotiaille seerumi on loistava. Suosin seerumia aamuin illoin kosteusvoiteen alla, tai välillä laitan aamulla hyaluronihapposeerumin ja iltaisin Buffetin sen mukaan, mikä on ihon yleinen tilanne. Mikäli iho on nuutunut, saatan laittaa buffetin yötä vasten, jolloin sen kaikki tehoaineet saavat vaikuttaa yön ajan, kun iho uudistuu.

The Ordinary – Caffeine Solution 5 % EGCG*

Silmänympäryksille varta vasten kehitelty seerumi on sellainen, joka alkuun pisti hieman ihmettelemään, sillä täällä on totuttu käyttämään silmänympäryksissä pelkästään niille tarkoitettua voidetta. Seerumi on tosiaan vallan uusi tuttavuus, joka sekin kyllä vakuuttanut minut lyhyessä ajassa! Seerumi häivyttää ikävää turvotusta ja silmänalusten tummaa värisävyä. Vaikka varsinaisesti nämä kaksi ongelmaa eivät ole omalla kohdalla niitä ongelmallisimpia, siitä huolimatta virkistävä ilme on tullut viime viikkoina tarpeeseen! Seerumi sisältää kofeiinia ja vihreän teen lehdistä saatavaa aktiiviainetta (EGCG), jotka yhdessä tutkitusti tehoavat silmänympärysten turvotukseen sekä tummuuteen. Siispä aivan loistava tuote kaikille, joiden silmänaluset reagoivat esimerkiksi huonoihin yöuniin tai keräävät herkästi nestettä. Itse huomasin positiiviset vaikutukset jo muutaman käyttökerran jälkeen ja ilme on ollut virkeämpi. Etenkin aamuisin jos yöunet ovat olleet huonot tai olen edellisenä iltana syönyt myöhään jotain suolaista, saattaa silmänympärysiho reagoida. Tähän tarkoitukseen seerumi on mitä loistavin ja siksi sitä ilolla teillekin suosittelen!

The Ordinary – Granactive Retinoid 2 % emulsion*

No sitten päästään tuotteeseen, jonka nostamista postaukseen mietin hetken verran, mutta lopulta päätin ottaa sen mukaan, vaikka varsinaisesti en ole käyttänyt emulsiota niin pitkään kuin sitä tulisi käyttää nähdäkseen kunnolliset tulokset. Retinoli alkoi tosiaan kiehtomaan itseäni tuossa talvella, kun kuulin siitä ensimmäisen kerran. Tyypillisesti jos kuulen jostain ihmeaineesta, on minun saatava sitä mahdollisimman nopeasti käsiini ja niin kävi muuten tälläkin kertaa. Talvella The Ordinaryn retinoidia siis hankin ja sitä suunnilleen kuukauden päivät käytin. Koska en ole koskaan aikaisemmin ainetta suosinut, aloitin käytön hissukseen – pari kertaa viikossa ihoa totuttaen. Lähtökohtaisesti ihoni ei ole herkkä, eli en saa juuri ikinä minkäänlaisia reaktioita. Siitä huolimatta halusin olla varovainen, sillä aine on vahvaa ja se ohentaa ihoa hetkellisesti. Käytön katkaisi kuitenkin matka Balille, joka varattiin huhtikuun alussa ja sen seurauksena lopetin tuotteen käytön. Näin siksi että retinoidit ohentavat ihoa ja täten iho myös palaa auringossa herkemmin. Päätin, että kuuri alkaa sitten syksyllä uudestaan, kun aurinkoa ei Suomessa kauheasti tavata, jolloin kokonaisuus on helpompi toteuttaa.

Ensifiilikset The Ordinaryn retinoidista olivat positiiviset, mutta en usko, että kuukaudessa saavutin vielä tuloksia, jotka sen avulla on mahdollista saavuttaa. Etenkin kun käytössäni oli vielä hyvin mieto tuote, eli 2 % vahvuinen. Ensipuraisulta en siis huomannut mitään sen kummempaa, ehkä iho oli hieman ”arempi” eli tuntui vähän ohuelle, mutta loppupeleissä sen enempää en osaa tähän kommentoida enkä halua, sillä käyttö oli niin vähäistä. Syksyllä siis uudelle kuurille! Ja mikäli joku ei tiedä, retinoli on tutkitusti yksi tehokkaimmista aineosista, joka vaikuttaa ikääntymisen aiheuttamiin ihovaurioihin. Oikeastaan tästä syystä haluan kunnollisen kuurin vielä toteuttaa, nimittäin haluan uskoa sen tehoon ja nähdä tulokset omalla iholla!

Kuten jo mainittu, The Ordinaryn tuotteet ovat hyvin edullisia, eli useammat niistä maksavat alle 10 euroa. Mielestäni tämä on aivan mahtava juttu, sillä nyt myös opiskelijoilla ja pienituloisemmilla on mahdollisuus laadultaan hyviin ihonhoitotuotteisiin! Ymmärtääkseni The Ordinary ei käytä rahaa juurikaan markkinointiin, vaan luottaa enemmänkin maineeseen, joka kiirii brändin edellä ja siksi tuotteita voidaankin myydä niin halvalla.

Olisi mielenkiintoista kuulla, mitkä ovat teidän suosikkeja The Ordinarylta? Oletteko testanneet brändin vahvempaa retinolia ja jos, niin miten se on toiminut? 

*The Ordinaryn tuotteet sponsoroitu

Kommentit (4)
 1. Itse käytän Marine Hyaluronicsia, sekä AHA 30%+BHA 2 %-kuorintanaamiota. Ensimmäinen on kivan kevyt, tuo sinun käyttämäsi on tuttu myös, mutta turhan klähmäinen rasvaiselle iholle. Kuorintanaamio on raju, mutta kyllä sillä ihon pehmeäksi saa. Jotenkin tykkään myös tuotteista, jotka hiukan sattuvat(tehokkuuden tunne?). Caffeine-seerumi on myös, käytin sitä, mutta en huomannut tuloksia, joten en laiskuuttani ole jaksanut käyttää. On siinä toisaalta voimassaoloaikaa vielä, joten ehkä aloitan käytön uudestaan. Jos saan purkin auki, sen korkki on liimautunut kiinni 😅

  1. Ahaa, tuo kuorintanaamio kuulostaa mielenkiintoiselle, pitääkin kokeilla. 🙂 Mulla vähän sama, että tuotteet jotka tuntuvat, ovat miellyttäviä. 😀 Ehkä siinä on nimenomaan se, että tulee sellainen fiilis kuinka tuote on aidosti tehokas, jos se tuntuukin jossain.

   Itse taas pidän tuosta caffeine-seerumista kovasti. Olen huomannut positiivisia vaikutuksia jo lyhyessä ajassa. 🙂 Ehkä kannattaa antaa vielä mahdollisuus, 😉

 2. Olen käyttänyt tota retinoid 2% vajaan kuukauden. Vaihdan siihen vahvempaan tän pullon jälkeen. Ja sitten 0.2% retinoliin, siitä asteittain vahvempaan…

  Syytä on, koska mulla on auringon tekemiä tuhoja kasvoissa.

  Tehostan kuuria syömällä ruokia, joissa on kollageeniä. Luista ja ruodoista keitettyjä liemiä ja c-vitamiinia ja muuta sen sellaista. Saas nähdä.

  Voin kertoa kuulumiset myöhemmin, jos haluat kuulla miten kävi.

  1. Okei, itsehän käytän kollageenijauhetta, joka tukee ihon hyvinvointia. 🙂 Ja siis mielelläni kuulen myöhemmin kokemuksiasi! Joten tulehan ihmeessä niistä kertomaan.

   Ihanaa viikonloppua! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *