Tuote, joka saa kiharat pysymään!

Jos oikein muistan, olen jokusen kerran blogissani maininnut siitä, miten huonosti raudalla tehty kihara pysyy hiuksissani. Vaikka omaan kevyesti luonnontaipuisan ja hieman suomalaisesta poikkeavan karheamman tukan, olen aina paininut sen ongelman kanssa, etteivät kiharat pysy, vaan lähtevät hiuksista muutamassa tunnissa. Tämä on jotenkin niin mystistä ja vaikka en olekaan mikään pro näissä hiusjutuissa, olen tullut siihen lopputulokseen, että vian on oltava tuotteissa, joita olen suosinut kiharan pohjalla. Hiukseni kaipaavat siis selkeästi vahvempaa pitoa ja tuotetta, joka antaa tukevan pohjan kiharalle – eikä muuten edes kilokaupalla lakkaa. Onneksi tässä kohtaa minun ei tarvitse ihmetellä mistä tuollaisen tuotteen löytäisin, sillä olen sen jo löytänyt! Nimittäin tämä ihmeaine, jolla kiharat pysyvät täydellisesti hiuksissani, on KMS Therma Shape 2-in-1 kuiva muotoilusuihke. Ja siis hassuinta tässä on se, että minulla on ollut juuri tätä suihketta aikoinaan käytössä, mutta olen kirjaimellisesti unohtanut vuosien saatossa sen, miten loistavasti se hiuksissani toimii! Eli en ole hankkinut sitä lisää purkin loputtua, vaan käyttänyt muita muotoilusuihkeita ja kärsinyt sitten kiharoiden väljähtymisestä ongelmaa päivitellen. Hassua, miten joskus vaan tällaiset hyvät tuotteet pääsevät unohtumaan ja toki itselläni, kun jo työni puolesta testailen yhtä sun toista, välillä saattaa antaa uusille mahdollisuuksia, joiden lomassa unohtaa ne ”vanhat” hyvät.

KMS Therma Shape 2-in-1 on kuiva muotoilusuihke, jota voi käyttää hiuksissa raudan alla tai vastaavasti kampauksen viimeistelyyn. Muotoilun luvataan kestävän jopa 72 tuntia, mikä ei todistetusti ole huuhaata! Itse käytän suihketta kuivaksi föönattuun tukkaan osio osiolta ennen kiharrusta. Suihkeen voi suihkuttaa myös koko päähän kerralla, mutta itse olen havainnut parhaan tehon syntyvän silloin, kun teen sen osioittain ja muotoilen joko raudalla tai sauvakihartimella (erityisesti sauvakiharrin toimii tukkaani). Esimerkkinä, viime viikonlopun häihin tein kiharat juuri tällä periaatteella ja kampaus oli asemissa vielä maanantainakin! Eli kihara jää tosissaan hiuksiin eikä väljähdy, vaikka sen harjaa muotoilun (ja pienen odottelun) jälkeen läpi sekä suihkuttaa hiuksiin maltilla lakkaa. Hiukseni siis selkeästi vaativat hieman vahvemman aineen ja siksi on pakko sanoa, etten aio enää palata mihinkään ”perus suihkeisiin”, jotka suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Varmasti nuo toimivat osalle, mutta minulla ne eivät anna hiuksiin riittävää pitoa. Hius selkeästi vaatii siihen suikutettavan pohjan juuri ennen kuumaa rautaa.

Tällaisen huomion olen tosiaan tehnyt ja luonnollisesti erinomaisen vinkin haluan jakaa kanssanne! Ehkä teidänkin joukossa on henkilöitä, joiden hiukset ovat itsepäiset ja tämän vuoksi kihara pysyy huonosti? Tai etsitte edelleen tuotetta, jolla saa kiharat pysymään läpi juhlien tai arkipäivän. Siispä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan kyseistä suihketta, jota myydään melkeinpä jokaisessa kauneuden verkkokaupassa ja kampaamoissa, joiden valikoimista löytyy KMS-sarjaa. Tuo koko sarja on muutenkin yksi parhaista ja käytössäni on myös KMS:n shampoot sekä hoitoaineet. Myös STYLE COLOR pois pestävistä värisuihkeista olen blogissani kirjoitellut ja niitä myös ystäville hehkuttanut! Suihkeilla on kiva piristää hiusten ilmettä haluamaansa suuntaan ja myös tummahiuksisille löytyy sarjasta hyviä värisävyjä, vaikka blondit kieltämättä hyötyvät sarjasta kuitenkin eniten. Siispä en oikeastaan ainakaan toistaiseksi ole löytänyt KMS:ää parempaa hiustuotesarjaa. Paljon olen eri brändejä testaillut ja jopa luonnonkosmetiikkaa, mutta sieltä ei ole oikein löytynyt tuotteita, jotka toimisivat hiuksilleni.

Onko tämä minun luottotuote teille tuttu? 

Oikein rentouttavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Kommentit (6)
 1. Pakko kokeilla tuota tuotetta! Mulla ei pysy kiharat kuin ehkä max puoli tuntia hyvällä tuurilla, vaikka mulla on ohuet, taipuisat hiukset.

  1. Suosittelen todella! Mulla samanlainen tukka ja tällä kyllä pysyy kuin liimattu. 🙂

 2. Ansku-Glitteri addikti
  27.9.2019, 22:57

  Uusi mutta mielenkiintoinen tuote minulle. Täytyykin tutkia tarkemmin ja harkita tämän ostamista. Mulla on ainakin niin raskaat ja villit hiukset että niissä ei oikein mikään kihara tahdo ilman tuhteja muotoilutuotteita pysyä 😀

  http://www.glitteriaddikti.fi

  1. Suosittelen, aivan paras kyllä juuri itsepäisiin hiuksiin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *