Tyyliä ja asennetta – HAVU puiset rannekellot

Kaupallinen yhteistyö: Havu Watches

Viikonloppuna siirrettiin kelloja tunnilla eteenpäin ja siirryttiin kesäaikaan. Henkilökohtaisesti en koe kellojen kesäaikaan siirtoa haasteelliseksi, mutta ymmärrän, että se sekoittaa esimerkiksi pienten lasten rytmiä ja vaikuttaa heidän elämään, jotka joutuvat heräämään aamulla aikaisin töihin. Samaan aikaan, kun kellojen siirto aiheuttaa osalle päänvaivaa, nautin minä ”pidemmistä päivistä” ja siitä, kun valoisaa on iltaisin pidempään. Asia jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itselle tämä kesäaika sopii oikein hyvin! En myöskään omista useita kelloja, joista ajan joutuisi manuaalisesti siirtämään, jonka vuoksi sekään ei tunnu sen suuremmalta haasteelta.

HAVU WatchesHAVU WatchesHAVU Watches

Omistan nykyään itse asiassa ainoastaan kaksi kelloa. Toinen kelloistani on juhlavampi, metallinen rannekello, jota käytän harvemmin, koska juhliakaan ei ole viime kuukausina ollut. Kyseinen kello ei sovi arjessa tyyliini, joten olen nimennyt sen juhlakelloksi. Sen sijaan enemmän käytössäni oleva kello on HAVU Hiili Unisex -rannekello, joka on muuten vieläpä kohtullisen tuore tulokas. Kyseinen rannekello on valmistettu puusta ja se on malliltaan hyvin yksinkertainen – arkeen ja oikeastaan asuun kuin asuun sopiva. Olen jo pidempään pitänyt rannekelloista, jotka ovat malliltaan unisex, eli eivät liian siroja, mutta eivät massiivisiakaan. Tässä Hiili Unisex -rannekellossa yhdistyy juuri ne elementit, jotka kellolta vaadin. Näitä elementtejä ovat laatu, visuaalisuus ja monikäyttöisyys. Laadun kellossa takaa kvartsikoneisto, joka käy hyvin tarkasti. Visuaalisesti silmääni miellyttää tumma puu ja tumma kellotaulu, sillä tykkään pukeutua tummiin. Monikäyttöisyys puolestaan toteutuu kellon värimaailman ja mallin vuoksi. Mikäli Havu-kelloihin haluaa vaihtelua, löytyy valikoimasta myös erilaisia rannekkeita, jolloin arkisen kellon muuttaa hetkessä juhlavaksi tai vaikka metsäreissulle sopivaksi. Plussaa tietenkin kellon materiaalista puusta, joka tuntuu ranteessa miellyttävältä ja suomalaisuudesta, sillä Havu on nuori 2019 alkunsa saanut perheyritys Oulusta.

Omassa Havu -rannekellossani on myös se etuus, että tarvittaessa kumppanini voi lainata kelloa minulta. Sen lisäksi, että myös häneltä löytyy oma, maskuliinisempi HAVU Savu -rannekello, sopii minun Hiili unisex -kello myös hänen ranteeseen, kunhan kelloon lisää siitä poistamani rannekkeen palaset. Kelloa on tosiaan helppo suurentaa ja pienentää kotona kellojen mukana tulevalla työkalulla, jolloin kellosta on moneksi ja monelle. Pakko kuitenkin vielä mainita, että miehille HAVUlta löytyy todella upeita, massiivisempia kelloja, joista meidän molempien suosikki oli ehdottomasti jo tuo mainitsemani Savu-rannekello. Savu on uniikki ja näyttävä rannekello, jossa on asennetta. Savu eroaa Hiilestä siten, että kellosta löytyy myös ajanottotoiminto, sekä päivyri. Kello sopii paksumpaankin ranteeseen ja monipuolisesti sekä puvun, että hupparin kaveriksi. Kello on valmistettu Zebra-puusta, joka on materiaalina jykevää ja kestävää. Itsehän ihastelin tätä kelloa heti alkumetreiltä, sillä rakastan massiivisia rannekelloja ja mielestäni ne näyttävät todella hyvältä erityisesti miehen ranteessa!

HAVU puinen rannekello

Ennen Hiili -rannekelloa käytin kelloa tosiaan vain harvoin. Nyt olen opetellut uudestaan kellon käytön ja oppinut siihen, etten enää katso aikaa puhelimesta, vaan yhä useammin rannekellosta. Tähän tyystin oppiminen ottaa kyllä aikansa, sillä olemme nykyään tottuneet katsomaan puhelinta viiden minuutin välein ja täten tarkistamaan myös ajan puhelimesta. Ehkä rannekellon myötä myös puhelimen käyttö vähenee tai siihen saa ainakin hieman etäisyyttä? Tätä ainakin itse toivon, sillä haluaisin palata kellon avulla aikaan ennen älypuhelinta ja katsoa ajan yhä useammin ranteesta.

Kelloista ollaan varmasti nykyään montaa mieltä, mutta minusta kello on aina tyylikäs, persoonallinen ja ajaton valinta. Jos mietitään esimerkiksi lahjoja, onhan kello mitä loistavin lahjaidea vaikka omalle kumppanille, äidille äitienpäivänä tai nuorelle vastavalmistuneelle kesän korvilla. Kello ei myöskään koskaan vanhene tai mene pois muodista.

HAVU puinen rannekelloHAVU puinen rannekelloHAVU puinen rannekelloHAVU puinen rannekello

Loppuun minulla on tarjota teille alekoodi, jolla saa -10 % hinnasta pois (myös alennetuista tuotteista). Koodi on JUTTA10 ja se on voimassa 11.4.2021 asti. Tässä on loistava lahjaidea vaikkapa omalle äidille äitienpäiväksi. 🥰

Koko HAVU rannekellojen valikoiman löydät täältä.

Löytyykö sinulta kello ranteesta?

muoti ostokset trendit suosittelen
Kommentit (6)
 1. Hei! Tämä ei liity lainkaan tuohon aiheeseen vaan on hyvinvointi toivopostaus. Luulen, että sinulla on hyvä itsetunto syömisessä mutta minulla ei ole. Sairastan epätyypillistä, ahmimispainotteista syömishäiriötä, joka on tuonut minulle 10kg ylipainoakin. Esimerkiksi tänään ahmin 180g lakupussin ja sekä poro- että maksapasteijarasialliset. Nyt on morkkis ja masentaa. Arvomaailmaani kuuluvat terveelliset elämäntavat ja tämä ahmiminen on niiden vastakohta.

  1. Toinen mielenkiintoinen aihe olisi ortoreksia ja varsinkin siitä näkökulmasta, että voiko sille omistautumisella pudottaa ylimääräistä painoa.

   1. Syömishäiriöt on sairauksia, eikä mitään dieettejä/kuureja, joille voi päättää omistautua.

    1. Hei Aluiini! Kuten Veeraa sulle jo vastasikin, ovat ortoreksia ja ahmimispainotteinen syömishäiriö sairauksia. Mulla itsellä ei ole kokemusta aiheesta henkilökohtaisella tasolla, jonka vuoksi en osaa aihetta käsitellä blogissani. Hyvinvointiin liittyvät postaukset ovat asia erikseen, mutta en niissäkään voi sivuuttaa noita aiheita missään määrin. Suosittelen hakeutumaan terveydenhuollon avun piiriin – sitä kautta löytyy varmasti apukeinoja näiden sairauksien hoitoon ja hallintaan. ❤️

     Isot tsempit sinne ja aurinkoa pääsiäiseen! 🌞

 2. Siis tämä ei liity mitenkään ko.kelloihin,rouhean tyylikkäitä kyllä ovat! Sellainen hassu juttu tuli mieleen,kun katsoin kuvia,että mikäli teille siunaantuu joskus perheenlisäystä niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä hän tulee saamaan kerrassaan mielettömät hiusgeenit:D teillä on molemmilla niin upeat hiukset!!!

  1. Haha ihana kiitos! ❤️ Et ole muuten ainut, joka on noin sanonut! 😅

   Tosin mun tukka on ohentunut paljon alhaisen ferritiinin vuoksi (tai näin oletan siitä johtuvan). On enää puolet siitä mitä joskus oli… 😢

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *