Vappuaaton tyyli

Kuten maanantaina kirjoittelin, vappu on ehdottomasti yksi suosikki juhlistani ja mukavastihan se sujui tänäkin vuonna! Nyt kieltämättä väsymys painaa mutta juhlan jälkeen on aina kiva palata arkeen. Jos kuitenkin hetkeksi vielä vappuun ja vapun tunnelmiin, niin tänään haluan jakaa kanssanne aattotyylini. Asu ei ole mitenkään maailmaa mullistavan erikoinen vaan oikeastaan hyvin tyypillistä minua – mustaa ja yksinkertaista. Vartalonmyötäinen pitkä mekko, kevyesti kiharretut hiukset ja suhteellisen kevyt meikkikin. Mekko on muuten löytö Uffista ja minulla tuli siitä oitis mieleen Spice Girlsin Posh Spice, hahah! En tiedä onko se tuo mekon yläleikkaus vai mikä mutta jostain syystä tämä mekko henkii ysäritunnelmaa.

Olen juhlapukeutujana ylipäänsä aika arkinen jos näin voi sanoa? Harvoin enää nykyään laittaudun erityisen pitkään ja hartaasti tai pukeudun asuun jota en voisi käyttää muissa tilanteissa. En osta erikseen bilevaatteita vaan jokainen niistä on sellainen johon voisin pukeutua myös arjessa. Tämäkin Uffin mekkolöytö on monenlaisiin tilanteisiin sopiva, eli tarpeen vaatiessa menee juhlissa mutta myös tennareiden parina rennommassakin tyylissä. Itselleni tärkeintä onkin vaatteiden käytännöllisyys ja mukavuus – se että juhlissakin voi tuntea olonsa rennoksi mutta samaan aikaan myös itsevarmaksi. En koskaan enää ostakaan vaatteita jotka eivät tunnu jo heti ostotilanteessa mukavilta ja sellaisilta, että tiedän sataprosenttisella varmuudella niissä viihtyväni.

Vähän samalla linjalla menen meikinkin suhteen. Oli arki tai juhla, ei meikkityylini aivan hirveästi poikkea ja meikkaankin oikeastaan aina samalla tavalla. Tämä on ehkä hieman tylsän kuuloista mutta toisaalta miksi poiketa jostain sellaisesta jonka kokee miellyttäväksi? Olen myös huomannut, että iän myötä tumma meikki herkästi vanhentaa. Varsinkin tumman tukan ja tummien kulmien kanssa liian vahva silmämeikki saattaa tehdä jopa hieman suttuiseksi. Siksi tosiaan luotan kevyempään meininkiin ja panostan meikissä eniten pohjaan. Hiukset kiharsin kevyesti mutta tässäkin olen nykyään enemmän sellainen laineiden kuin suuren kiharapehkon ystävä. Kuvia katsoessa ei meinaa edes uskoa että hiukset olen kihartanut ja tällä hetkellä tukassani onkin jälleen joku ihme vaihe ettei kihara oikein meinaa tarttua tai jos tarttuu, se veltostuu saman tien. En oikein tiedä missä vika, sillä tuotteetkin kiharan pohjalla ovat samat kuin aikaisemminkin käyttämäni. Lieneekö ”vika” siinä, ettei tukassa ole nyt yhtään raitoja eikä sitä kuivuutta samalla tapaa kuin silloin jos seassa on vaaleampaa väriä?

Sellainen oli tosiaan tuo aaton juhlatyyli. Eilen mentiinkin jo rennommalla puetilla sen verran mitä Kaivarissa viihdyttiin. Oli kyllä aivan kammottava keli enkä ole koskaan nähnyt vappuna Kaivaria niin tyhjänä kuin se nyt oli. Mutta kiva vappu kokonaisuudessaan!

Toivottavasti teilläkin oli onnistunut vappu ja mitäs pidätte muuten juhlatyylistä?

 

Kommentit (2)
  1. Hei, ihan täydellisen värinen tuo sinun huulipuna! Saisko udella mikä sävy se on?

    1. Se on Macin Honeylove, oma suosikkini! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *