Viikkokatsaus – Mitä tällä viikolla luvassa?

Ajattelin vaihtelun vuoksi raapustaa postauksen, johon kirjoittelen rennosti jo alkaneen viikon ohjelmaa ja kerron, mitä kaikkea on luvassa. En tiedä kiinnostaako teitä tällainen postaus yhtään tai ylipäänsä muiden menot ja tekemiset, mutta ehkä se tämän postauksen myötä selviää? 😁 Päivä kanssani postaus on ainakin joskus ollut toivottu, joten ehkä tässä on hieman samaa ideaa? Siispä ohessa katsaus jo alkaneeseen elokuun ensimmäiseen viikkoon.

Tänään olen herännyt kello 9.30 (menin nukkumaan 01.00), jonka jälkeen valmistin aamiaisen ja hyppäsin mukaan erääseen etäpalaveriin. Tuo palaveri loppui 10.30 aikoihin, jonka jälkeen tein töitä tiiviisti kaksi ja puoli tuntia. Työt, joita olen tänään tehnyt, liittyvät vaikuttajakampanjoiden organisointiin. Eli käytännössä vien kampanjoita eteenpäin ja teen niihin liittyviä toimenpiteitä.

Tuon parituntisen jälkeen siirryin omien somekanavien puolelle, eli vastasin pariin yhteistöitä koskevaan meiliin ja aloitin tämän tekstin kirjoittamisen. Kieltämättä välillä hyppelehdin vaikuttajakampanjoihin liittyviä sähköposteja ja laitoin ruokaa, mutta siinä ohessa tämä teksti on valmistunut. Tänään on vielä useampia hoidettavia asioita, joten tulen tekemään vaikuttajakampanjoihin liittyviä töitä varmasti ainakin pari tuntia lisää, jonka lisäksi kuvaan yhdelle asiakkaistani kuvamateriaalia Instagramiin. Lisäksi pitäisi miettiä huomiselle blogipostausta ja mahdollisesti kuvata siihen tuotekuvia – jos siis menen sillä idealla, jolla olin alustavasti ajatellut. Veikkaan olevani valmis joskus klo 19-20 aikoihin. Toki tuossa välissä pidän pieniä breikkejä, eli ruoka on juuri valmistumassa. 😁

Illalla luvassa on salitreenit. Tänään olisi pakaroiden vuoro, joten haluan mennä treenaamaan ennen iltayhdeksää, jotta energiaa on riittävästi. Muuta ohjelmaa ei ole tälle päivää, eli tämä vuorokausi menee täysin etänä kotoa käsin ja on viimeinen tällainen päivä tähän viikkoon. Illalla treenien jälkeen saatan kirjoitella tai sitten ihan vaan rentoilen. Katson vähän fiiliksen mukaan, kun olen treeneistä selvinnyt.

Huomenna on hyvin tiivis päivä, eli aamupäivällä teen jälleen mediatoimistoon/ vaikuttajamarkkinointiin liittyviä töitä ainakin tunnin verran, jonka jälkeen on etäpalaveri kollegan kanssa. Jossain kohtaa pitäisi myös valmistautua kuvauksiin, jotka ovat kahdelta keskustassa. Kuvauksissa kuvataan materiaalia omiin kanaviin sekä erään kaupallisen kampanjan kuvat. Kuvausten jälkeen joudun hoitamaan muutaman juoksevan asian kaupungissa, joka vie varmasti tunnin tai pari. Illalla otan osaa erääseen töihin liittyvään webinaariin ja teen varmasti vielä mediatoimistoon liittyviä hommia sen verran, mitä ehdin ja jaksan.

Lisäksi illalla on luvassa Vita Liberatan suihkurusketus, jonka varasin tarkoituksella vasta puoli yhdeksäksi. Käväisen tuolla, jonka jälkeen teen tarvittaessa vielä töitä. Huomenna en todennäköisesti treenaa, sillä aikaa ei siihen näillä näkymin ainakaan tule olemaan…

Torstaiksi olen sopinut työpäivän ystävän/ kollegan kanssa. Ei olla nähty sitten koronan, joten jo on aikakin. Mennään johonkin kahvilaan Kalliossa tekemään töitä ja vaihtamaan kuulumiset. Saatetaan myös kuvata, fiiliksestä riippuen. Päivän agendalla on viimeistellä tämän viikon työt pulkkaan, sillä perjantain olen vapaalla. Eli tarkoituksenani on siis hoitaa jälleen  vaikuttajakampanjahommia ja siinä ohessa tehdä omia postauksia torstaille ja mahdollisesti myös koko viikonlopulle, resurssien mukaan. Pitäisi myös käydä treenaamassa (todennäköisesti juoksulenkki) ja katsoa IG-julkaisuja valmiiksi seuraaville päiville. Näitä saatan kyllä ennakoida jo alkuviikosta, kuten tänään illasta treenien jälkeen. Tällä viikolla on ennakoitava mahdollisimman pitkälle, sillä työpäiviä on yksi vähemmän kuin normaalisti. 😊

Illalla minulla on sovittuna treffit erään mielenkiintoisen tyypin kanssa, jonka lisäksi pitää vielä pakata viikonlopun reissun kamat kasaan. Seuraavana aamuna lähtö on sen verran aikaisin, etten halua jättää tätä asiaa viime tippaan, kuten tyypillisesti jätän. Nostin itse asiassa jo tänään tuon matkakassin tuohon lattialle, jos vaikka pikkuhiljaa pudottelisin sinne tavaroita.🙈 Mielellään nukun myös pitkät yöunet, joten torstaina ajoissa nukkumaan!

Perjantaina pidän ansaitun vapaapäivän, eli jätän läppärin tarkoituksella kotiin ja laitan poissaoloviestin tulille. Kunnolla töiden äärelle palaan viimeistään maanantaina iltapäivästä, kun kotiudun. Lähden tosiaan Hankoon viettämään viikonloppua ystävieni kanssa jo aamupäivästä. Majoitutaan veneellä ja nautitaan hellepäivistä. Hangossa on tuolloin suosittu Poker Run -tapahtuma, joka on muuten ensimmäinen kunnollinen tapahtuma itselleni sitten viime kevään. En ole käynyt festareilla tai muissakaan vastaavissa aikoihin. Aion siis nauttia elämästä ja olemisesta. Viikonlopun ainut työjuttu, jonka hoidan, on asiakkaan IG-kuvan julkaiseminen ja mahdollisesti omat julkaisut Instagramin seinälle, joista en tosin aio ottaa stressiä. Postaukset kun voi onneksi ajastaa, joten niistä ei tarvitse huolehtia.

Lauantaina nautitaan edelleen Hangossa, toivottavasti helteistä. Tuo on Poker Runin ns. pääpäivä, eli silloin siellä on myös itse tapahtuman kilpailu. Yksi ystävistäni on siihen osallistumassa kartturina, mutta itse otan rennosti, enkä tarkoituksella ole ottanut tuonne mitään velvoitteita. Eli rento päivä, joka pitää sisällään juhlaa, aurinkoa ja hauskanpitoa! Ihana miniloma siis tiedossa, jota olen odottanut.

Sunnuntaina todennäköisesti palaan Helsinkiin, ellen intoudu jäämään Hankoon vielä maanantaihin. Katson tämän lähemmin. En ole tosiaan ostanut vielä paluu junaa, joten katsotaan tilanne fiiliksen mukaan. Aurinkoa ainakin riittää myös sunnuntaina, joten eipä olisi huono idea viettää vielä päivä Hangossa ja kotiutua vaikka vasta illalla? Tykkään mennä fiilispohjalta, jos siihen on mahdollisuus, joten niin teen tälläkin kertaa.

Tältä näyttää siis minun viikko ja tällä kertaa nelipäiväinen työviikko. Omalla kohdalla jokainen työviikko on erilainen ja riippuu pitkälti siitä, millaisia projekteja on pöydällä. Välillä vietän aikaa enemmän koneella, kun taas välillä olen paljon menossa – kuvaamassa ja sen sellaista. Tykkään työstäni, vaikka monesti työpäivä jatkuu iltaan saakka, eikä kahdeksan tuntia meinaa aina riittää. Toisaalta olen tähän tottunut ja minulla on myös paljon vapauksia, joita ei normaalissa kahdeksasta neljään duunissa ole. Yleensä näen myös ystäviäni viikoittain kahveilla jne. mutta tällä viikolla tuo kompensoituu viikonloppuna, kun näen useamman ystävistäni kerralla. Eli normaalisti viikkoni pitävät sisällään enemmän myös vapaa-aikaan liittyvää sosiaalista toimintaa kuten juuri treffejä kaupungissa ja sen sellaista.

En tiedä oliko tämä postaus yhtään kiinnostava, mutta tätä oli mukava kirjoittaa. Voisin seuraavaksi laittaa agendalle sen ”Päivä kanssani -postauksen”, sillä sitä on ainakin toivottu. ☺️ Kuulisin mielelläni myös, mikäli teillä on jotain postaustoiveita tulevaa ajatellen tai jokin aihe, joka erityisesti kiinnostaa?

Nyt pastan äärelle, mukavaa tiistain jatkoa!

Kommentit (2)
  1. Olis super kiva lukea aamu- ja iltarutiinit postaus. Ja q&a. Ja ruokapostsukset on aina 👌👌 jaja.. 😂

    1. Pistän korvan taakse. ☺️💚

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *