Viime aikoina googlattua x 20

Tänään on luvassa hieman rennompi postaus, nimittäin postaus viime aikoina googlatuista asioista. Olen vastaavia postauksia tehnyt joskus aikaisemminkin ja törmännyt niihin blogimaailmassa myös muiden tekemänä. Mielestäni nämä ovat kevyen hauskoja postauksia ja kieltämättä mukava nähdä kattavammin, mitä kaikkea sitä on tullut hakukoneen avulla haettua. Itsehän olen juuri se henkilö, joka googlaa kaiken aukioloajoista erilaisiin sairauksiin. Lukuisat kerrat olen pelännyt syöpää tai epäillyt kärsiväni jostain harvinaisesta sairaudesta juuri Googlen takia. Oi voi, vaikka ei pitäisi, niin silti sitä aina tulee googlattua. Tässä postauksessa tosiaan 20 asiaa viime ajoilta, jotka olen Googlen kautta selvittänyt.

Harju8 lounas

Tänään lähdin siskon kanssa extempore lounaalle ja mietittiin alkuun Harjua, jonka lounaslistaa halusin selvittää. Lopulta päädyttiin kuitenkin Hesarille Caffe Meliin. Eipä ollut muuten hullumpi paikka, johon mielelläni suuntaan toistekin!

Kipu lonkassa

Olen toukokuun alusta saakka kärsinyt lonkkakivusta, jolle en ole löytänyt selkeää selitystä ja siksi Google on laulanut. Epäilen jonkinlaista rasitusvammaa, johon myös hakukoneen tulokset viittaavat, mutta ehkä se lääkärissä käynti voisi kuitenkin olla paikoillaan. Tämä on muuten yksi vanhenemisen (ja juoksemisen) ikävä puoli – aina on jotain.

Frantsilan

Lauantaina on tarkoitus mennä Frantsilan tilalle, joten paikkaa tuli googlailtua. Lähinnä sen puolesta, mitä kaikkea siellä on tarjolla ja onko tila ylipäänsä auki – ja olihan se. Innolla odotan, sillä mielikuvani paikasta heidän luonnonkosmetiikan perusteella on aika ihana.

Viikonalkua yhteen vai erikseen

Näitä kirjoittajan ikuisuus kysymyksiä. En ikinä muista, kummati tämä(kin) meni, joten onneksi on Google.

Camel tupakka nikotiini

Hah hah, tämä vähän naurattaa… En tosiaan polta tupakkaa, enkä ole edes juhlapolttanut enää vuosiin. Nyt kun mentoli poistui markkinoilta, tuli puheeksi tupakoivan henkilön kanssa Camel ja sen vahvuus. Tästä syystä halusin googlettaa, onko kyseisessä tupakassa niin paljon nikotiinia kuin ajattelin.

Muumimaailma

Heinäkuussa reissaan Naantaliin ja halusin huvikseen kurkata, paljonko lippu Muumimaailmaan maksaa. 30 € oli vastaus ja se on mielestäni aivan ylihintainen aikuiselle, jonka ei ole aivan pakko päästä lasten kohteeseen.

Marketanpuisto

Pakko sanoa, etten yhtään muista miksi olen tätä googlannut, enkä edelleenkään tiedä, missä tällainen puisto oikein on. 😁

Karpaloita kaupasta

Kaipasin kuviin tuoreita karpaloita, joten googlasin, millaista tarjontaa löytyy lähimarketeista.

Invisalign Helsinki

Olen miettinyt oikomishoitoa alahampaisiin ja siitä syystä googlasin paikkoja Helsingistä. Positiivisia kokemuksia olen lukenut sieltä täältä, mutta paikkojen suhteen halusin tehdä pientä kartoitusta.

MacBook Pro 2020 problems with lightroom

Ostin viime kuussa uuden työkoneen ja ikäväkseni totesin, ettei uusin ohjelmisto tue Lightroomia. Ohjelma kyllä toimii, mutta se puhaltaa aina, kun muokkaan kuvia ohjelmalla. Aluksi luulin vian olevan koneessa, mutta koneen vaihdon myötä selvisi, ettei se ollut siitä kiinni. Googlesta löysin infoa, jonka mukaan ongelma liittyy tuohon Catalinan ohjelmistoon. Jos jollain muulla on sama ongelma ja olet keksinyt siihen ratkaisun, kuulisin mielelläni. Siihen saakka, kunnes ratkaisu selviää, ei auta kuin laittaa musat täysille aina kuvia muokatessa…

Kaksi kaksosta yhteensopivuus

Jostain syystä eteeni on viime aikoina tullut kaksosmiehiä, jonka vuoksi tätä asiaa huvikseen googlasin.  Ei mikään paras yhdistelmä, mutta ei kai mahdoton. 😂 Itsehän olen vielä nouseva skorpioni, eli tulinen ja temperamenttinen, joten parhaiten minulle sopii rauhoittava vastamerkki.

C more

Tällä hetkellä käytössäni ei ole muita ohjelmapalveluita kuin C more. Tämä siksi, että katson aina Salkkarit etukäteen, sillä en malta odottaa seuraavaan viikkoon. Luovuin muuten televisiosta viime viikolla, joten nykyään katson kaikki ohjelmat pelkästään koneelta. Näin on hyvä, sillä televisio oli käytössäni täysin turha.

Kuiva luomen pinta

Jälleen näitä terveysjuttuja!

Hästägit Instagramissa

Halusin lukea hieman hästägeistä ja niiden tarpeellisuudesta nykyisen tiedon varjossa, jonka vuoksi asiaa googlasin. Itsehän en siis mielelläni hästägejä käyttäisi, mutta googlaamani perusteella niitä kannattaa postauksiin edelleen laittaa, tosin harkitusti.

iPhone kääntää selfiet

Tuokin oli joku ihme ongelma, joka oli iPhonen kamerassa hetki sitten ja siihen hain apua hakukoneen avulla. Nythän tilanne on jo toinen, eikä puhelimen kamera enää automaattisesti käännä kuvia. En oikeasti tiedä mistä tuokin johtui, mutta ongelma poistui kuin itsestään.

Juhannuksen sää

Tulipa tätäkin ajankohtaista asiaa googlattua. Jos oikein ymmärsin, hellettä riittää, mutta myös ukkosta saattaa olla ilmoilla. Nyt on ollut niin kuumaa ja painostavaa jo jonkin aikaa, joten veikkaan että vettä on tulossa vielä oikein urakalla.

ÄÖ-testi

Ystäväni kanssa tuli puheeksi Mensa ja sitä kautta kyseinen testi, johon halusin päästä käsiksi. Olen ÄÖ-testin kerran elämässä tehnyt, mutta mielenkiinnosta googlasin sen uudestaan ja tarkoitus oli tehdä testi toistamiseen. Ehkä sitten kesälomalla…

Vita Liberata suihkurusketus kokemuksia

Minulle tarjottiin mahdollisuutta testata kyseistä suihkurusketusta, jonka vuoksi halusin googlata tuloksia. Vielä en ole palvelua kokeillut, mutta kieltämättä mielenkiinto heräsi! Olen nykyään niin huono makaamaan auringossa, joten eipä olisi huono idea ottaa suihkurusketus, vaikka jotain tärkeää tilaisuutta varten.

Suomalaisnaisen keskipituus

Jälleen jotain sellaista, johon en löydä mielessäni enää mitään asiayhteyttä! Vastaus lienee 165-168 cm?

Gossip Heavy Cross lyrics

Halusin lukea kyseisen kappaleen lyriikat sanasta sanaan, jonka vuoksi googlasin. Teen tätä muuten aika usein, sillä vaikka kuuntelen kappaleet, tykkään myös lukea lyriikat tekstin muodossa. Aivan erityisesti teen tätä silloin, jos joku kappale puhuttelee minua.

Onko täällä muita ”kaiken” googlaavia? 😁

Kommentit (6)
  1. Jos siulla on lonkkakipua niin siun kannattaa ottaa yhteyttä kiropraktikkoon. Lääkärit määräävät särkylääkkeitä ja leikkauksia. Kiropraktikot parantavat nuo vaivat, eivät vain hoida oireita.

    1. Kiitos vinkistä! Pitänee tosiaan tutkia asiaa nyt hieman tarkemmin ja katsoa, saisinko avun kiropraktikolta.

      Mukavaa juhannusta!☺️🌻

  2. Tosi kiva postaus -idea 😊!

    1. Kiva kuulla. ☺️☺️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *