Viime aikojen kohokohtia x 10

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Arkeen paluu ja rutiinit. Olen nauttinut aivan tuiki tavallisesta arjesta viime aikoina erityisen paljon ja pohtinut, miten tärkeässä roolissa arki elämässäni on. On tärkeää olla arjessa onnellinen ja tehdä asioita, joista nauttii. Mielekäs työ, hyvät ihmissuhteet ja hyvinvoiva keho ovat äärimmäisen merkityksellisiä seikkoja! Myös rutiinit ovat tärkeitä, sillä ne pitävät meidät kiinni elämässä. Viime aikojen tasainen elämä on ollut sitä, mistä olen todella nauttinut. Näin on todella hyvä.

Aurinko ja valo, jota on viime päivät taas riittänyt. Hauska kun edellisessä postauksessa puhuin vesisateesta ja kurjista syysilmoista, mutta nyt on taas ollut hieman toisenlaista. 😁 Silti samaan aikaan ulkona tuoksuu jo syksy, vaikka aurinko paistaa. Miltä syksy sitten tuoksuu? Mielestäni raikkaalta, siltä että jotain uutta on alkamassa.

Parantunut käsivarren tatuointi, joka itse asiassa oli jälleen helppo prosessi ja parantui nopeasti. En tiedä onko se ihotyypistä vai pelkästä tunnollisesta hoitamisesta kiinni, mutta itsellä tatuoinnit eivät ole koskaan aiheuttaneet ongelmia paranemisvaiheessa – toisin kuin lävistykset. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen ja innoissani siitä, että pian voin jo levitellä tatskan päälle itseruskettavaa. 😁 Pieniä arjen iloja.

Lähenevä vuosipäivä on saanut miettimään mennyttä ja tulevaa. Jotenkin absurdia, miten nopeasti vuosi toisen kanssa on mennyt, kun samaan aikaan tuntuu että paljon on tapahtunut. Mikä ehkä tärkeintä, meidän kohdalla vuosi on vahvistanut suhdetta ja tehnyt molemmille päivä päivältä selkeämmäksi sen, että toisen kanssa haluaa jakaa myös seuraavat vuodet. Elämää ei vaan halua ajatella ilman toista ja se jos mikä on jokaisen päivän yksi kohokohdista. ❤️ Vähän on katseltu myös yhteistä, isompaa asuntoa, joka tulee olemaan varmasti ajankohtainen lähitulevaisuudessa, jos ja kun se juuri oikea koti löytyy.

Kodin sisustuksen pieni, mutta tuntuva muodonmuutos Desenion julisteilla ja sisustustauluilla. Olen keväästä saakka sisustanut kotia uudestaan ja hankkinut mm. pari uutta mattoa, yölamput, ruokapöydän ja siihen tuolit. Uusien sisustuselementtien myötä pöydän yläpuolella oleva seinä Desenion sisustustaululla ei enää istunut kokonaisuuteen yhtä nätisti, jonka vuoksi halusin vaihtaa seinän ilmettä. Tällä kertaa päädyin hyödyntämään Desenion pientä tauluseinää, johon tulee yhteensä neljä eri kokoista taulua. Tuo kokonaisuus oli erinomainen valinta ja sisustustaulut julisteineen istuvat seinälle erinomaisesti. Tällä kertaa halusin hieman neutraalimpaa värimaailmaa, jossa kuitenkin korostuu kodikkuus, kesä ja lämpö – elementit, joista sisustuksessa pidän. 3/4 julistetta onkin valittu Janni Olsson Delérin yhteistyökokoelmasta. Suurin juliste (50×70) on nimeltä Sunset Palm, oikealla alhaalla puolestaan Rustic Arches, sen yläpuolella Twin Faces -juliste ja pienin taulu on somistettu Ginkgo Leaves Gold -julisteella.

Desenion sisustustauluissa parasta on se, että voit koska tahansa muuttaa kodin ilmettä hankkimalla tilalle uusia julisteita, jotka ovat kaiken lisäksi vielä edullisia. Kun kehykset on hankkinut kerran, voi samoja kehyksiä käyttää vuodesta toiseen. Julisteet puolestaan on helppo vaihtaa ja jos et halua porata tauluja seinään, saa ne kätevästi kiinni myös Command kiinnityspaloilla, joista seinään ei jää mitään jälkiä. 🙂 Minulla on ilo jakaa teille alekoodi JUDEZZI25 jolla saatte -25 % alennuksen Desenion valikoimasta! Koodi on voimassa ajalla 24-26.8.2021 (alennus ei koske kehyksiä eikä handpicked- tai persoonallisia julisteita).

Pikaiset kuvaukset kollegani Pinjan kanssa. Vaikka meillä oli lyhyt hetki aikaa, oli lopputulos ensikatsaukselta upea ja tuskin maltan odottaa, että pääsen editoimaan kuvia! Nykyään tulee harvemmin kuvattua studiossa, mikä on kivaa vaihtelua perinteisiin katukuviin. Tosin valokuvaaminen ylipäänsä on muuttanut tässä viime vuosina muotoaan aika paljon ja tyyli esimerkiksi Instagramissa muuttunut jatkuvasti vähemmän huoliteltuun suuntaan. Veikkaan, ettei kovin moni nykyään enää edes kuvaa kuviaan järkkärillä, kuten itse ison osan kuvaan. 🙂

Molemmat rokotukset on nyt plakkarissa, mikä tarkoittaa sitä, että ehkä lähitulevaisuudessa pääsee taas matkustamaan ulkomaille turvallisesti ja toivottavasti myös yhteiskunta aukeaa pikkuhiljaa rokotusten myötä ”vanhaan normaaliin”. Itselle rokotus oli jossain määrin helpottava asia ja siksi kohokohtakin, koska uskon että se on keino päästä takaisin normaaliin elämään. Ottamalla rokotuksen suojaamme sekä itseä, että muita.

Rentouttavat illat viihdyttävien sarjojen parissa, joista mainittava erityisesti Salkkareiden paluu kesätauolta, Maria Kallio -sarja ja Hit & Run Netlixistä. Myös Rantabaarin alkua odotan. Jostain syystä en kuitenkaan ole enää aikoihin innostunut realityn katsomisesta. Esimerkiksi Love Island oli joskus mielestäni niin hyvä, mutta eilen sitä katsoessa totesin vaan ettei kiinnosta. 🙈 Kai sitten olen kasvanut realitysta yli?

Kynsihuolto. Ah miten ihanan turhamaista on kerran kuukaudessa hemmotella itseä uusilla kynsillä ja lakkauksella. Haaveilin vuosia rakennekynsistä ja nyt kun pystyn niitä käyttämään (leikatut silmät) en usko, että ihan heti tulen niistä luopumaan. En tiedä olenko väärässä, mutta ripsienpidennykset ovat tainneet viime vuosina vähentyä katukuvassa, mutta rakennekynnet ja geelilakkaukset/vahvistukset kynsissä pitävät edelleen pintansa?

Stressittömyys on ollut viime aikoina asia, josta olen nauttinut. Työrintamalla on ollut rauhallisempaa, eikä projekteja ole ollut niin montaa päällekkäin hoidettavana kuin yleensä. Tiedän, että tilanne tulee lähitulevaisuudessa vielä muuttumaan, joten olen nauttinut tilanteesta hyvällä omallatunnolla. Onneksi kaikki elämässä menee sykleissä ja toisinaan on enemmän tilaa hengittää. Nyt on sellainen kohta. ❤️ Kohta varmasti taas harjoitellaan sulavaa stressinhallintaa.

Sellaisia kohokohtia tällä erää. Rentouttavaa illanjatkoa! ☺️💜

puheenaiheet oma-elama hyva-olo sisustus
Kommentit (2)
  1. Katariina Kuronen
    24.8.2021, 21:04

    Ehdottomasti tän viikon kohokohta on salkkareiden paluu kesätauolta. Ootan jo niin taas huomista jaksoa 😍 tilasin itsekin äskettäin deseniolta pari julistetta kehyksineen ja ne kyllä piristivät ihanasti ja toi vähän jotain uutta kotiin. ✨

    1. Kyllä! 😁😁 Mulla on C more, joten katson aina sieltä etukäteen viikon jaksot. 🙂
      Ja jep, todellakin piristää kodin ilmettä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *